Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canımmÇok kıskandım
Senide kıskandım
Seni kiskanmadim ödemdir o
Hoşgeldin başlangıcın hayırlı olsun
Sen tabiki hemen bı tartı atarsan süper olur
Hoşgeldin
Seni kıskandım çok hızlı girdin oyuna
Seni kınıyorum başıma gelsin diye
Tebrik ederim yetiştin bana
Ayy beni geçmiş
Tebrik ediyorum
Hoşgeldin
Sağlıkla dön canım
Yanlız hissedersen yaz biz buradayız
Ooo hoşgeldin canısı
Senide kinadim başıma gelsin
Eksi candır
Çok güzel çok kıskandım
Vayyy
Koşan kadın neden az oldu ki
Eksiiiii
Kiiiiiiizzzzz
Ayy kedinde kıskanmas bende kiskanayim
Tartı fotosu yok kaptanım
Tebrik ederim
Senide kıskandım bu koşturmaya rağmen iyisin bence ödemdir
WC sorunudur
Senide kıskandım anne faktörüne rağmen eksi
Hoossggeeellddiiiiiinnnn
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun ama sarmanın içinde zaten ekmek yerine geçen yiyecek olduğu için ekmeğe gerek yok.
Afiyet olsun canım akşam 4 kabak dolması fazla kaçmış 2 yeterli ve hepsini geçtim neye takıldım biliyor musun kendine diyetzede demene. Öyle görme kendini sen sağlıklı bir bedene ulaşmak için bir yoldasın bu bize ceza değil ki öyle görürsen eziyet gibi gelir
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım gayet iyi
İnşallah kontrol altına alınır da ciğerlerimiz yeniden nefes alır
Afiyet olsun canım protein ve sebze yok biraz eklesek mi
Başlangıcın hayırlı olsun
Afiyet olsun kendin zaten bildiğin için bişi demiyorum
Afiyet olsun kaptanım akşam az olmuş
Afiyet olsun güzel ama maviş kaptanım aslında o tart bu menüye yabancı kalmış
Afiyet olsun mercimek köftesi maks.5 olmalı diyollaa
Afiyet olsun çok iyi
Tamam canım c.tesi listeye alırım
Afiyet olsun
Selamlar
Dünkü menüm(ilk gün pazara denk gelince ben )
Sabah 10.50
1 soğan halkası
3 4 adet çubuk patates
1 köz biber
3 lokma ekmek
2 kaşık kadar sucuklu yumurta
1 KK peynir
3 zeytin
Ara 13.45 kefir ve meyve
Eki Görüntüle 3467737
Akşam 16.30
3 dolma
Kuru cacık
Roka
Saat 23.00 gibi çok acıktım maalesef dolapta 3 küçük dolma kalmıştı yedim ama akşam yemeğini erken yediğim için oldu bugünden sonra dikkat edeceğim
Su 2 lt anca
400 ml bitki çayı
LenaG
Maşallah , Allah bagislasin. yaşin kaç ?Aaa tesadüfün böylesi benim kızımda 9 yaşında
5 yaş
3 yaş
22 aylık
Benim bebeler
Afiyet şifa olsun canımyosunlupapatya kaptanımm kahvaltımm 12 oldu anca yiyorumm
Bol sebzeli omlet
Eki Görüntüle 3467710
@Efenin_Annesi
Amin amin cümlemizin inşallah 36yaşındayımMaşallah , Allah bagislasin. yaşin kaç ?
Benim de 7 ve 4.5 yaş cocuklar.
Sağol kaptanımÇok iyi canım afiyet olsun
Ay canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun.Kızlar bugün hastanedeydim yarın tek tek bakacağım hepinizin mesajlarina inşallah bugün bir kaza yaptık araba kazası burnum kırılmis hastadeydik daha iyiyim ama beni bir günlük mazur görün yarın hep birlikte devam inşallah ben bu arada burnum sargida ve çok az bı su içebildim sabahda yarım açma ve çay içtim akşama yiyebilir miyim bilmiyorum
Ah canım büyük geçmiş olsun.Kızlar bugün hastanedeydim yarın tek tek bakacağım hepinizin mesajlarina inşallah bugün bir kaza yaptık araba kazası burnum kırılmis hastadeydik daha iyiyim ama beni bir günlük mazur görün yarın hep birlikte devam inşallah ben bu arada burnum sargida ve çok az bı su içebildim sabahda yarım açma ve çay içtim akşama yiyebilir miyim bilmiyorum
Küçük uyurken sende şekerleme yapsan olmaz mı :)Akşam okul heyecanından benim çocuklar yatmadılar. Benide uyutmadılar. Toplam 1 saat anca uyudum. Sabah erken kalktım okul için hazırlık. Şimdi uykusuzluktan gözlerimi açamıyorum
Küçüğü uyutum şimdi kalkıp temizlik yapacağım akşam için yemek yapacağım birde çocuklara pasta yapacağım ilk gün onlarda mutlu olsunlar stresleri heyecanları geçsin diye
Yaaaaaaaaaa ayyy allah acil şifalar versin nasıl oldu öyle kaza rabbim kurtardı siziKızlar bugün hastanedeydim yarın tek tek bakacağım hepinizin mesajlarina inşallah bugün bir kaza yaptık araba kazası burnum kırılmis hastadeydik daha iyiyim ama beni bir günlük mazur görün yarın hep birlikte devam inşallah ben bu arada burnum sargida ve çok az bı su içebildim sabahda yarım açma ve çay içtim akşama yiyebilir miyim bilmiyorum
Temizliği bosveerr beeeee bebe uyuduysa şekerleme yap kızzz olmaz oyle temizlik hersaatte yapılır ama uykuyu fırsat bulamazsinAkşam okul heyecanından benim çocuklar yatmadılar. Benide uyutmadılar. Toplam 1 saat anca uyudum. Sabah erken kalktım okul için hazırlık. Şimdi uykusuzluktan gözlerimi açamıyorum
Küçüğü uyutum şimdi kalkıp temizlik yapacağım akşam için yemek yapacağım birde çocuklara pasta yapacağım ilk gün onlarda mutlu olsunlar stresleri heyecanları geçsin diye
Öğlen yemeği için çocuklar eve geldi, evi görseniz bomba patlamış gibi hafif dağınık olsa belki ama bu şartlarda imkansızKüçük uyurken sende şekerleme yapsan olmaz mı :)
Canım ev öyle görmezden gelinecek gibi değil resmen bomba atılmış gibiTemizliği bosveerr beeeee bebe uyuduysa şekerleme yap kızzz olmaz oyle temizlik hersaatte yapılır ama uykuyu fırsat bulamazsin
Tahmin ediyorum hahahahah ama 1 saat uyusaydın ya bebenle bebeyle beraber yap kucagına anakucağı gibi tasi topla ben kızımda oyle ettim yoksa öbür turlü dinlenemezsinCanım ev öyle görmezden gelinecek gibi değil resmen bomba atılmış gibi