Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol kaptanım elimden geleni yapıcamAfiyet olsun ama sarmanın içinde zaten ekmek yerine geçen yiyecek olduğu için ekmeğe gerek yok.
Afiyet olsun canım akşam 4 kabak dolması fazla kaçmış 2 yeterli ve hepsini geçtim neye takıldım biliyor musun kendine diyetzede demene. Öyle görme kendini sen sağlıklı bir bedene ulaşmak için bir yoldasın bu bize ceza değil ki öyle görürsen eziyet gibi gelir
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım gayet iyi
İnşallah kontrol altına alınır da ciğerlerimiz yeniden nefes alır
Afiyet olsun canım protein ve sebze yok biraz eklesek mi
Başlangıcın hayırlı olsun
Afiyet olsun kendin zaten bildiğin için bişi demiyorum
Afiyet olsun kaptanım akşam az olmuş
Afiyet olsun güzel ama maviş kaptanım aslında o tart bu menüye yabancı kalmış
Afiyet olsun mercimek köftesi maks.5 olmalı diyollaa
Afiyet olsun çok iyi
Tamam canım c.tesi listeye alırım
Afiyet olsun
est kaptanımm hoşgeldinSelam kızlar bugün hiç gelemedim buraya dışarıdaydım kusura bakmayın
TeşekkürlerTamam canım c.tesi listeye alırım
Yok abur cubur yemedim sadece bir dilim köy ekmeği yedim, salça yapıyoruz da onu bana bana yedimBugün yemedin dimi bisiler
Evet biraz kaçırmış olabilirim dayanamadigim bulgur çeşitlerinden üzerine 1 litre su da bitirdim iyice şişti mide şimdi yeşil çay içiyorumAfiyet olsun mercimek köftesi maks.5 olmalı diyollaa
İyi oldu da canım sıkıntı yokSelam kızlar bugün hiç gelemedim buraya dışarıdaydım kusura bakmayın
Afiyet olsun18 agustos pazar
Açkarna ; 1litre su ananas şurubu suyu
Kahvaltı : 10.00
2 yumurta tereyağında
1 Salatalık
3 dilim Domates
5 zeytin
2 dilim buğday ekmek
Rezene kimyon çayı
Akşam
19.00
Sucuk ekmek yaptım mangalda
Kefir
Kaptanımm kızma bagaaa hayatımda 6 sene sonucunda ilkkez beyaz ekmek yedim zaten bütün günüm hep hareketli geçiyorr yarından itibaren daha sıkı diyete giriyorumm yosunlupapatya
2.5 litre su
Efenin_Annesi Elhan LenaG yosunlupapatya
Sağol güzelimmAfiyet olsun
Ahh Ahh sorma canım zaten sorunum mentalitemde zaten diyet yaparken hrp mutsuzum o psikolojiyi aşsam hersey daha kolay olabilirAfiyet olsun ama sarmanın içinde zaten ekmek yerine geçen yiyecek olduğu için ekmeğe gerek yok.
Afiyet olsun canım akşam 4 kabak dolması fazla kaçmış 2 yeterli ve hepsini geçtim neye takıldım biliyor musun kendine diyetzede demene. Öyle görme kendini sen sağlıklı bir bedene ulaşmak için bir yoldasın bu bize ceza değil ki öyle görürsen eziyet gibi gelir
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım gayet iyi
İnşallah kontrol altına alınır da ciğerlerimiz yeniden nefes alır
Afiyet olsun canım protein ve sebze yok biraz eklesek mi
Başlangıcın hayırlı olsun
Afiyet olsun kendin zaten bildiğin için bişi demiyorum
Afiyet olsun kaptanım akşam az olmuş
Afiyet olsun güzel ama maviş kaptanım aslında o tart bu menüye yabancı kalmış
Afiyet olsun mercimek köftesi maks.5 olmalı diyollaa
Afiyet olsun çok iyi
Tamam canım c.tesi listeye alırım
Afiyet olsun