- 31 Temmuz 2020
- 19.780
- 59.919
Kaptancim bu mu benimkiMenü çok güzelde öğlen bir de yediğin ekmek sayısı nedir canim sayı bir iki ise ok spor ve su da güzel maşallah sana
Ekmek 2 dilimdi
Teşekkür ederim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptancim bu mu benimkiMenü çok güzelde öğlen bir de yediğin ekmek sayısı nedir canim sayı bir iki ise ok spor ve su da güzel maşallah sana
Çok guzel gidiyorsun bebeğimmSabah Yulaf tost haşlanmış yumurta Zeytin peynir salatalık domates yedim. 3 gibi armut ve 1 dilim karpuz yedim akşam yemeği mangalda et 2 tane sis 2 tane tavuk pirzola yanında eşlikçi bolca salata yedim
yosunlupapatya
Elhan
Jou
LenaG
@Mthn83
Evett everrt bugunden itibaren öyle edeceğumm heç merak etmeeeSabah baya az yemişsin canım iki patates dışında bişi yok menü su ve spor harika afiyet olsun
Kızmadım canım niye kizayim afiyet şifa olsun süt olsun ama yarın ve diğer günler artık hem daha lifli hem de proteinli beslenirsin olur mu azıcık da spor eklersen müthiş olur
Menü çok güzelde öğlen bir de yediğin ekmek sayısı nedir canim sayı bir iki ise ok spor ve su da güzel maşallah sana
Canım menü güzel beğendim sadece akşam makarna bir kaşık eksik olsa daha iyi olurmus sporun ve su miktarinda iyi bı tık daha iç ama yatana kadar
Aşkosu teşekkür ederimmAfiyet bal bol süt olsun bitanem
Ohh daha ne işte yanina spor arkadaşın bule varmış maşallah sizeyosunlupapatya kaptanımmm leslie bile yapmam için yardimcim var kizim sagolsun gidiyo açıyo spor yapalim diyor
Aaa anaokullar icinmi çok erken değilmi bilmediğim için sordum bebişimmGünaydın kızlar
Bizim bu gün okullar açıldı. Yeni dönem çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsunsağlıklı başarılarla dolu geçsin inşallah
Evet evettt sezeryanlı olmasam ip atlicam o beni çok kurtarıyo ama kışa artık seneye kadar 58 kilo olsam benden iyisi yokOhh daha ne işte yanina spor arkadaşın bule varmış maşallah size
Çok iyi canım afiyet olsunKaptancim bu mu benimki
Ekmek 2 dilimdi
Teşekkür ederim
Yok canım erken değilyurtdışı bütün okullar bu gün açıldıAaa anaokullar icinmi çok erken değilmi bilmediğim için sordum bebişimm
Dün gece oglum uyandı o yuzden sonunu kacirdim ama ne guzel bir sonmuşBen izliyorum :)
nerde yasıyorsun canımYok canım erken değilyurtdışı bütün okullar bu gün açıldı
Her ülkede değişiyor. Bizim ara tatiller olduğu için, 2/3 hafta erken başlıyorlar
Bu yıl 3 çocuğum okula başladı çok şükür
2 çocuğum ilk okula başladı
3 numara kreşe başladı
günaydınnnGunaydın hanımlar