Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah varya keşke yoğurt, salata birşey olsaydı, evde kalmamış yoğurt, salata yapmaya da fırsatım olmadı kuru kuru zor yedimAfiyet olsun canım telaşen var yemek yapamıyorsundur işler bitince sıkıca devam
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun kaptanım çok güzel
Canım hiç kendini sıkma bence toza toprağa takılma kafanda bitince şurdan başlar şöyle toparlarım gibi bir plan yap bitince güzel olacak ve keyifle yerleşeceksin
Afiyet olsun akşam ekmek olmamış canım bol salata ile destekleyebilirsin
Afiyet olsun güzel menü sporlar
Afiyet olsun canım tavuk alıp minik minik doğrayıp baharatlayıp lavaşa sarıp da yiyebilirsin
Afiyet olsun peynir biraz fazla geldi canım ama başka da protein yok
Afiyet olsun canım güzel şifa olsun ilaç inşallah
Afiyet olsun canım yavaştan yavaştan geri geliyorduuu
Tamam canım iyi tatiller
Çok geçmiş olsun d vitamini ben sürekli kullanıyorum d vit iştah açmıyor tam aksine eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyor
Afiyet olsun canım protein eksik kalmış onun dışında kararında
Afiyet olsun gayet güzel ama protein eksik kalmış yoğurt yeterli gelmeyecektir
Ben de çook uzun zaman oldu girmeyeli
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun yapacak bir şey yok
Selam canım seni gördüğüme sevindim
Hoşgeldin canım yarın sabah bir tartı fotosu attın mı tamamdır
Afiyet olsun canım akşama biraz salata veya yoğurt eklesek çok iyi olurmuş
Afiyet olsun çok güzel menü
Ay bilemedim şimdi aile hekimliğinde ki hemsiremizi aradım. El ağızda olabilir şu çiçeği de dedi.Kıyamam muhtemelen çiçeği bu
Aynen bacak ve kollarda var ama toplasan hepsini 7 taneAaaa benim kızımdada çiktı bunun gibi kiz acaba su çiçeğimi oldu benimkide alaerjik gibi düşundümama kolun dirseklerinde bacağin dirseğinde vardi ençokçok küçüK
İnşallah hafif geçirir canım.Su cicegi olmus gecmis olsun
Aşılı olduklari icin hafif geciyor bazilari anlamiyor bile
Canım test yap hemen için rahatlasın sıcaklardan da olabilir bozma moraliniAllahım hala gelmedi adet. Ne yapacağım günde iki büyük fincan Ada çayı içiyorum bana mısın demiyor. Ya hamileysemAnca zayıflamaya başladım, psikolojik olarak da sağlık açısından da kaldıramam şu anda iyice bozuldu ruh halim.
Yok kız kalkmadı ben hatırlatma bildirimini yapamadım akşam pc de ben de müsait değildik tel den de olmuyorGünaydın canlar salı kontrol tartı kalktı mi
Günaydın canım harika bir eksi çok tebrik ederim.
Günaydın kaptanımGunaydinlarrr guzel bir sali olsun insallah
Oo tebrik ederim güzel bir eksi
Afiyet olsun canımLenaG Mthn83
05.08.2024 menü
07.00
1 bardak kayısılı su
09.30
1fincan kahve,1erik,5 fındık
10.30
1 yumurta,5 zeytin,1 dilim peynir,1 dilim tb ekmek, domates salatalık, rezene
13.00
1 aktivia, 2 erik,3 fındık,1 maden suyu
16.00
1 salatalık,12-15 tane üzüm,rezene
18.30
1 kase sebze çorbası, 8 kaşık lahana yemeği, yarım kase cacık
20.30
1 bardak süt, 1 hurma
3 lt su
Spor yok emzirmeye devam
Canım çok geçmiş olsun artık çabuk atlatıyor çocuklar aşı varsaHerkese günaydın hanımlar. Bende yataktan cikabilirsem kalkıp tartilayim. Benim ufaklık herhalde su çiçeği çıkartıyor . Gece boyunca huzursuzdu. Nerden bulaştı anlamadım.
Tamam canım yarına gerek yok cumartesiye at amaGünaydın kızlar ❤
Dün sabah şehirdışına çıktım. Bugün tartılamayacağım. Kusura bakmayın. Yarın dönüyorum yarın sabah atsam olur mu?
GünaydııınnCümleten günaydınlar hanımlar
Afiyet bol omega-3 olsun karidesler minikse ok de jumboysa biraz fazla olmuşBugün yine dışarıda olacağım akşam da eve döneceğim. Daha çok koşuşturmalı olacak gün benim için ve aşırı sıcak buralar
05.08.2024 tarihli menüm
sabah 12:30
1 nektari
Yarım havuç
Öğle 14:00
1 silme yemek kaşığı acılı yoğurtlu meze
1 silme yemek kaşığı yoğurlu cevizli meze
2 dolu yemek kaşığı deniz börülcesi
6-7 tane tereyağlı karides
1küçük dilim levrek marin
1 küçük çatal otlu balıklı kızartma
2 tane barbun
Akşam 17:30
1.5 havuç
10-15 tane de kuruyemiş(fındık badem kaju fıstık vardı)
1.5 lt su
6000 adım
Oooo neler görüyorum süper bir eksiii çok tebrik ederim
Sabit kalmak da iyi canım cumartesiye eksi gelecekGünaydın canım kızlar ❤
Salı Kontrol Tartısı
Cumartesi 89.9
Bugün 89.9
LenaG Sitare55 Mthn83
Kaptaniçelerim şöyle bir durum var artık tartı yerim değişti sert zemin olarak banyo da aynı yerde tartılıcam bugün sabit çıktı dünün stresinden tuvalet ihtiyacına da çıkamadım cumartesi gününe rakam netleşir
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 3461840 tartı günü olduğunu menü yazarken fark ettim bolca su içmiştim ama yine de cumaya göre -300 Mthn83 LenaG
Günaydın ohh nihayet gelmiş hadi gözün aydın
El agiz hastaligi avuc iclerinde ve agiz kenarlarinda oluyor o yuzden ihtimal vermedimAy bilemedim şimdi aile hekimliğinde ki hemsiremizi aradım. El ağızda olabilir şu çiçeği de dedi.
Aynen bacak ve kollarda var ama toplasan hepsini 7 tane
İnşallah hafif geçirir canım.
Evet yaaa ohhh sagol canimGünaydın ohh nihayet gelmiş hadi gözün aydın
Bitki çayı içme sakın hamilelik şüphesi var ise tehlikeli olurAllahım hala gelmedi adet. Ne yapacağım günde iki büyük fincan Ada çayı içiyorum bana mısın demiyor. Ya hamileysemAnca zayıflamaya başladım, psikolojik olarak da sağlık açısından da kaldıramam şu anda iyice bozuldu ruh halim.
Afiyet olsun evet biraz fazla olmuş aralar ev yapımı sanırım dondurma böyle olunca biraz fazla kaçabiliyor sağlıklı diye
Günaydın canım tebrik ederim
Yok avuç içinde ağız kenarlarında yok ama ağzının içinde dün gösterdi açıyor diye aft oluşmuş küçük. Dün karbonatli su ile sildim sabah geçmişti.El agiz hastaligi avuc iclerinde ve agiz kenarlarinda oluyor o yuzden ihtimal vermedim
Bilemiyorum...
Minicik bir arti canim hallolur o trabzon plakası cumartesiye insallah unutma he mi
Afiyet olsun canım. Canim menu saatlerini miktarlarini daha net yaz olur mu su ve sporu da
Günaydın canım tipin güzelliği yaa yerimGünaydın kızlarrr ❤❤❤Eki Görüntüle 3461854
Olur öyle canim hemen moral bozma vucudumuz strestende etkileniyor. Allti ustu kac gr gider o aaaa kizdirma beni hegünaydın kızlar moralim bozuk yaaa
cumartesi 54.05
salı 54.30 modum düştü moraller gitti aman burda arkadaşlara bozma moralini diyorumda insanın elinde olmuyormuş cidden yaa menülerim ortada yaptığım sporlar yazılı bu artı neyin nesi yaa : (
Oyyy oyy yeni rakama gecilmis harikasin canim cumartesiye daha da guzel olacak
canım ödem yapmıştır vücudun sıcaktan olabilir kasların şişmiştir olabilir hem çok az bişi gider yarına ogünaydın kızlar moralim bozuk yaaa
cumartesi 54.05
salı 54.30 modum düştü moraller gitti aman burda arkadaşlara bozma moralini diyorumda insanın elinde olmuyormuş cidden menülerim ortada yaptığım sporlar yazılı bu artı neyin nesi yaa : (
tebrik ederim canım harika bir eksi
Tayin isteyeceğim inşallah. Ama olmama durumu da var. Olursa eğer Ankaraya gidiyürümCanım nereye gidiyorsunuz. Ay ben yine neyi kaçırdım