- 4 Eylül 2011
- 19.174
- 67.645
Hayır canım daha yeni salı olduGünaydın canlar salı kontrol tartı kalktı mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım daha yeni salı olduGünaydın canlar salı kontrol tartı kalktı mi
Günaydın canım aminnnnGunaydinlarrr guzel bir sali olsun insallah
Tebrikler canım
Geçmiş olsun canımHerkese günaydın hanımlar. Bende yataktan cikabilirsem kalkıp tartilayim. Benim ufaklık herhalde su çiçeği çıkartıyor . Gece boyunca huzursuzdu. Nerden bulaştı anlamadım.
Maşallah canım bak vermişsin
Oy oyy nereye geliyorsun ablam. Yakinami acabaAyıpsın
Ne istemişimde yapamamışım
Yarın senin memleketteyim
Geçmiş olsun canımHerkese günaydın hanımlar. Bende yataktan cikabilirsem kalkıp tartilayim. Benim ufaklık herhalde su çiçeği çıkartıyor . Gece boyunca huzursuzdu. Nerden bulaştı anlamadım.
Çerez bendede artı yapıyor hemenSelamlar canlar cumartesi tartım 64 ,0
Bugün 64,4
beni çerez kilo aldırdı sanırım bir hafta dir hemen hemen hergun bir avuç yedim
Dün yemedim şükür
LenaG
Daha fazla bekliyordum ama olsun cumartesiye insalahhMaşallah canım bak vermişsin
Gecmis olsun canim,Herkese günaydın hanımlar. Bende yataktan cikabilirsem kalkıp tartilayim. Benim ufaklık herhalde su çiçeği çıkartıyor . Gece boyunca huzursuzdu. Nerden bulaştı anlamadım.
Ben ekmek yiyince yaramıyor bana. Veremiyorum hiç kilo belki ödemdir bilmiyorum ama. Karbonhidrat ihtiyacını meyveden dengelemeye çalışıyorum. Ekmeğe de çok düşkün değilim Allah’tan.Afiyet olsun canım herkesin menülerini okudum da seninkinde bir şey dikkatimi çekti canım bu menüde ben kesin bir dilim ekmek yerdim nasıl ekmeksiz yiyebildin menemeni ya da öğlen ya da akşam hiç ekmek az da olsa arayış olmuyor mu içinde yani enbazindan ya fasulyenin yanına ya da kuvvetli ihtimal menemeni ekmeksiz yiyemezdim he diyetteyken de bir dilim en azından