Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkınızda hayırlısı olsunTayin isteyeceğim inşallah. Ama olmama durumu da var. Olursa eğer Ankaraya gidiyürüm
Bir gubde bir kilo gittigini biliyorum regl biterken fos diye soner canim sadece menulere dikkatGünaydınn canım kizlarr
Geçen cumartesi: 89
6 ağustos sali: 89.500
Fark: +500
Ve fakat reglyim kaptanim cumartesi sonucum normale döner kaptanim seni mahcup etmeyeceğim inşallah
Sitare55
Her eksi candir tebrik ederim c an im
Vay vaay vaayy neler yapıyorsun öyle tebrikler canim odemler gidiyor desene
Canım çok tebrik ediyorumCumartesi:82.20
Salı: 81.80
Fark : -400 Gr
LenaG Sitare55 Mthn83
Eki Görüntüle 3461884 Eki Görüntüle 3461885
Neeeeyyyy maşallah neler görüyorum ben dedim ama sen hemen toparlarsın diyee çok tebrik ediyorum
Yaa ben kaçırmazdım ama aklım başka yerde ya kaçırdım iyi ki söyledinizVoleybol 2-1 öndeyiz rakip çin..
Cumartesi 71,9LenaG yarin piknige gidecem oglen civarlari aslinda sabahtandi da oglumu bahane ettim tarti icin ben oglen dedim. Ogleden sonra bildirimlere bir muddet bakamayabilirim.
Bu arada kırmızı takim gülleri mumkun mertebe oglene kadar bildirimlerinizi yapar msiiniz
A Asya89 @Begonya2 @yosunlupapatya @Cakinin Gelini Mthn83 @bilgeyogii @60kiloyum Ellssa @FitVenus @defneefe17
Cok bir artin yok cumartesiye hallederiz insallah
Sağolasın canım haklısın 2 gündür iyi yatırdıYatıp dinlenmen lazm canım başka türlü geçmiyor kiloya takılma şimidi önce iyileşmeye bak sen
Günaydın canım tebrik ederim.
Tşk ederim ilaçlardan sanirimBikac gün yorum yapmadim diye ödem tutmussun Lotusum bikac gune hepsi gecer
Saka bi tarafa g cmis olsun
İlaclar cok etken merak etme sen aynen devam et
Dr Mustafa Köseoğlu na gittim, şimdi çarşı gezip 5 gibi yola çıkarımOy oyy nereye geliyorsun ablam. Yakinami acaba
Elbise için tebrik ediyorum
Daha 2 yaşında canım. Kaşıma desem inada kasırSu çiceği bunlar kaşımasın sadece.
Günaydınlar
Teşekkürler canımÇok geçmiş olsun canım
Çok küçük daha mutlaka eli gidip kaşıyacak.Daha 2 yaşında canım. Kaşıma desem inada kasır
Aldık maçı yarı finaldeyizYaa ben kaçırmazdım ama aklım başka yerde ya kaçırdım iyi ki söylediniz
Tebriklerrr dedım yanlış mı okudum tekrar baktım
İnşallahCok bir artin yok cumartesiye hallederiz insallah
Canım doktoruma sordum el ayak ile çok benziyor dedi. İçi sulu ise su çiçeğidirBu şekilde canım ellerindekiler
Helal kızlarımıza maçta gittim geldim resmenhelalllll kızlarımıza sakatlıklar olmasına rağmen muhteşemdilerrr