- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.828
- 34
AyıpsınElbiseye girebildi mi ablam
Ne istemişimde yapamamışım
Yarın senin memleketteyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AyıpsınElbiseye girebildi mi ablam
Afiyet olsun tomrscum güzel olmuş oo yürüyüş de gelmiş5 Ağustos menüm .
Kahvaltı 8 buçuk
Bir dilim ekmek
Kk peynir
3yk melemen
Bir avuç Antep fıstığı yeşil
Öğle 1 de
3 inicir,
Bir köy domatesi tuzlayıp yedim
Akşam 7 buçuk kahvaltı haİrladim
3 çiçek dolması, tadımlık börek, bir lokma peynir,iki zeytin,tadımlık salatalık domates
40 dk yakın yürüyüş
LenaG
Canım 7 gün üst üste spor olmamalı ya arada dinlenme olmalıBende de ferritin değeri alt sınıra yakın çıktı. O yüzden kepek ekmeği önermiyorum dedi. Bu paket bitince başka almayacağım.
Ya inan bilmiyorum. Sıkı bir diyet yapmadim ama yine de 5 kilodan daha fazla gitmesi gerekmez miydi diye sordum. Haklısınız dedi. Muhtemelen metabolizma yaşıyla alakalı kilo verme sorunum. Her gün 40 dakika yürüyüş veya evde leslie tarzı videolar yap dedi bir de. Haftanin 7 günü
Afiyet olsun canim o kadar da hakkin olsun suyun sporun harikaİyi geceler ben de menümü yazayım baştan söyleyim diyetisyenimden izinliyim
Sabah yok
Kahvaltı 11:30 4 yk yulaf,4 yk yoğurt,2 kayısı,1 yk fıstık ezmesi,filtre kahve
Aralarda filtre kahve
Akşam 19:30 5 yk sebzeli bulgur pilavı,1 bardak ayran
Sonrasında 1 kalın dilim meyveli pasta
Su 2.5 lt
45 dk pilates
Mthn83 Sitare55
Bunyem kaldırır mi bilmiyorum açıkçası. ilk haftadan iyi bir sonuç görüp motive olmami amacliyor herhaldeCanım 7 gün üst üste spor olmamalı ya arada dinlenme olmalı
Ayy bayılırımDisarida cok fena yagmur yagiyir gündüz asiri sicakti ama. Gok gürlüyor simsekler cakiyor
Yaaa ben pek sevmiyorum ama sabaha bıraktığı o serinligi seviyorum sonrasindaki toprak kokusunu falanAyy bayılırım
Teşekkürler inşallahHoşgeldiniz umarım güzel eksiler görürüz
SağolunHos geldiniz
Hoşbuldum ay sonu mu ayy heyecanlandım düz 70 olsunHoşgeldin burcu. Ay sonu için hedef belirliyoruz katılmak istermisin
Yarın bize tartı fotosu atıp LenaG yi etiketleyebilirsen seviniriz
Hoşbuldum bebeim tamamdırHoşgeldin canım yarın sabah bir tartı fotosu attın mı tamamdır
Canım nereye gidiyorsunuz. Ay ben yine neyi kaçırdımBen çıkayım. Çünkü 2 hafta sonra gidiyoruz inşallah
Bak canım ben ne demiştim benim stresim baya baya 2 gün sürüyordu. Sabaha kadar tartılıyordum rüyamdaCok heyecanliyim sonuclari yazarım insallah
Yapayim valla bu nedir yani
Canım ben yaptığım peyniri çok seviyorum. Onun için gün içinde protein olarak onu tüketiyorumAfiyet olsun canım telaşen var yemek yapamıyorsundur işler bitince sıkıca devam
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun kaptanım çok güzel
Canım hiç kendini sıkma bence toza toprağa takılma kafanda bitince şurdan başlar şöyle toparlarım gibi bir plan yap bitince güzel olacak ve keyifle yerleşeceksin
Afiyet olsun akşam ekmek olmamış canım bol salata ile destekleyebilirsin
Afiyet olsun güzel menü sporlar
Afiyet olsun canım tavuk alıp minik minik doğrayıp baharatlayıp lavaşa sarıp da yiyebilirsin
Afiyet olsun peynir biraz fazla geldi canım ama başka da protein yok
Afiyet olsun canım güzel şifa olsun ilaç inşallah
Afiyet olsun canım yavaştan yavaştan geri geliyorduuu
Tamam canım iyi tatiller
Çok geçmiş olsun d vitamini ben sürekli kullanıyorum d vit iştah açmıyor tam aksine eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyor
Afiyet olsun canım protein eksik kalmış onun dışında kararında
Afiyet olsun gayet güzel ama protein eksik kalmış yoğurt yeterli gelmeyecektir
Ben de çook uzun zaman oldu girmeyeli
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun yapacak bir şey yok
Selam canım seni gördüğüme sevindim
Hoşgeldin canım yarın sabah bir tartı fotosu attın mı tamamdır
Afiyet olsun canım akşama biraz salata veya yoğurt eklesek çok iyi olurmuş
Afiyet olsun çok güzel menü
Kabak yemeği bol kıymalıydıAfiyet olsun gayet güzel ama protein eksik kalmış yoğurt yeterli gelmeyecektir
Stresten olabilecegi neden aklima gellmedi aaaBak canım ben ne demiştim benim stresim baya baya 2 gün sürüyordu. Sabaha kadar tartılıyordum rüyamda
Teşekkür ederim kaptanicemAfiyet olsun tomrscum güzel olmuş oo yürüyüş de gelmiş
Canım 7 gün üst üste spor olmamalı ya arada dinlenme olmalı