- 14 Temmuz 2024
- 2.100
- 12.018
- 38
"Kilonuzu goruntuleyin" mavi bir tarti fotosu uzerinde 120 yaziyor. Fotolarini asagi yukledim haftalik ortalama 1.9 kilo vermisim meselaUygulamanin adı nedir
Sagol canim aminÇok geçmiş olsun canım
düğünde cok oynadib mi :) bir omur mutlu olsunlar insallahHayırlı sabahlar kızlar
Düğünü bitirdik çok şükür
Kilom mu? Ne siz sorun ne ben söyleyim
Enisteye bak hele bildigin ali kiran bas kesen kaptanim istiyor yurumemi saaaneeee detek çocuğum var kaptaniçelerin gülü kasımda 4 olacak inşallah ve senin bebişler gibi uyumuyor 7 diyince yataktan fırlıyor sabah senin gibi 5 de çıkmak istedim eşime de dedim gelince 6 da seni uyandırayım işe git hani cocuguda alıp anneanneye bırakıyor çünkü dedim ben gidip geleyim sende sonra çocuğu alıp işe geçersin otur oturduğun yerde o saate ne işin var dışarıda dedin dün bana ahahaha yaş 29.30
Bebis (9 yasinda :)) iyi cqnim az once uyandi cikarinca rahatladi zaten geri uyudu oyle olmasa yuruyuse gidemezdimyok kaptanım yemem canım bişey çekmiyor şükür ama bilgiye şaşırdım açıkçası vee dünn 6.30 da yediğimleyim ağzım 12de açılyor :) bu arada bebiş nasıl iyidir inşallah çok geçmiş olsunn
Neyseki cenaze marsi degilayy benimki odunmuş ozaman diyorki gündüz vakti neler oluyor o saatte ne işin var dedim gündüz vakti de dışardayım ama ben o saatle bu saat bir değil tenha ortalık kapat konuyu dedi ve kapanış istiklal marşı ahhahaha
Sagol canimGeçmiş olsun kuzuya
Gunaydin kaptanim cok tesekkur ederimAfiyet olsun azar azar herşeyden yemiş gibi görünüyorsun erken kapatmışsın neyse ki bugün dengeleyelim
Günaydın kaptanım maşallah
Bakcaz işte kurcaz işte
Geçmiş olsun oğluna
Uygulama kotu ya cok yavas falan telefonu da kasıyor ne geregi var
Aksam kactaydi canim sen dun de pilav yememis miydin hem de aksam seni bombelerim heee annem dun aksam cay icerken niye boregimi yemedin insan bir dilim yerdi falann diye bana biraz trip yapti. Senin borekler cok guzel oluyir annem baslasam bir dilimle kanamazdim dedim hosuna gitti4 ağustos 2024 pazar menüsü
Dünkü menümü atmayı unuttum ben kızlar çok özür annemler geldi.
sabah/öğlen
1 yumurta haşlama
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
1 Salata
1 dilim mercimek ekmek
2 bardak yeşil cay
ikindi
1 kase keten tohumlu yogurt
Akşam
1 minik sütlaç ( evet annem yapmış o geldi yanıma kıyamadım telafi edicem Sitare55 kaptanim)
Sulu köfte patatesli
1 kase semiz otu salatasi
3 litre su
spor: dün çıkamadım bugün cikicam
Sitare55 LenaG
Sagilaisn canim ama menunu unutmadimKaptanım çok geçmiş olsun