- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Bu hafta da eksiydimki artı gelmedimArada böyle oluyor neden üzülüyorsun ki bende bu hafta artı geldim sorun yok stres yapma canım benim haftaya eksi oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta da eksiydimki artı gelmedimArada böyle oluyor neden üzülüyorsun ki bende bu hafta artı geldim sorun yok stres yapma canım benim haftaya eksi oluruz
Aaa üzgünüm deyince artidasin diye düşündümBu hafta da eksiydimki artı gelmedim
Bende sormuştum vaktinde çok güldürdün kız beni kendimi gördüm yazıda biran3 ağustos 2024 menüsü
sabah
2 haşlama yumurta
1 dilim yarım yağlı peynir
7 zeytin
1 domates
1 salata
1 kapya biber
2 bardak yeşil çay
öğle
1 bardak hindiba
yanında 2 adet zuber hindistan cevizli minik top
akşam
semiz otu salatası 1 adet patates haşlaması var içerisinde
domates salata
1 avuç siyah üzüm (ekşi)
2 adet mor erik (epey ekşi)
3 litre su
spor: 6000 adım
Canım kaptanlarım Sitare55 LenaG
Seni de bazen ekliyorlar canım neden onu anlayamadım Mthn83 bende ekleyim sebebini öğrenirim bu sayede
Kız kaçamak nerde burdaaHaftanın yorgunluğu öyle bi çökmüş ki gündüz 4-5 saat uyumuşum. Bugün biraz kaçamaklı oldu. Yarından itibaren cızz yok.
Sabah 11:30
3 yemek kaşığı menemen
Yağsız çeçil peynir
1dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
Yarım lavaş ama incecik yufka gibi olanlardan
5 dilim domates
1 çay kaşığı bal
1 nektari
Ara 12:30
1 kase Siyah üzüm
1 yuvarlak dilim ananas
1 hurma
Akşam 17:30
3.5 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt
Ara 18:30
1 avuç dolusu ay çekirdeği
su 1.5 lt
Spor yok bugün
LenaG
Mthn83
Kız kovalar umursamaz olur sen neden etrafındaki insanlardan bu kadar etkileniyosn. Kendine zarar veriyosn yapma böyle. Kimsenin senin hakkında yorum yapmaya hakkı yok bi kez sustur bi daha cesaret edemesinler sana laf atmaya. Bu hayata bi kere geliyoruz millet için mi yaşıcaz çokta tın kim ne derse desin sen kendi yolunda ilerle
Ay orayı ve kendimi düşünemiyorum canım. Daha kırk yaş olgunlugunda değilim. Annem az önce dedi ki sen ne zaman buyuyeceksin.40 neki 50 ye gelin görün
Ay dur şurada 3 günüm kalmış. Doya doya 39 u yaşayayım.Kaptana bakar mısınız helal olsun herkesi teker teker incelemiş rehber öğretmen misin mübarek
Ablamda kırk yaş sendromunda ben ikisini birlikte yaşadım sayılır sağ olsun bana baya bi yansıttı
Canım senin burcun ne?
Kolay gelsin kaptanım size.Afiyet olsun canım baya efor sarfetmişsin eğil kalk zor iş kolay gelsin valla ne diyeyim
Yapcez bişiler
Afiyet olsun rahat dediğin 2-3 bisküvi miydi Allah iyiliğini versin
Ahhhaaa buldum meslektaşı. Birde zümre olurmuşuz.Sınıf öğretmeniyim simmdi de kırmızı bir sınıfim var tesekkur ederim canim seni de alacaktım da hazirliktaymissin
Sana guveniyorum canim
Kahvenin yanina kuru kayisi yeseydn aksamki biskuviler olmasaydi da 20.00 gibi kahve ynina hurma cevz gibi bir sey olsaydi canim. Simdi yuruyus sonrasi da bir yesil cay veya kiraz sapi tmam mi
Yerim seni kaptanim hem gercek mana da hem de mecazi mana da
Ayy bende stresliym bakalım nasl olacak
Kararinda dengeli br menu olmuş su miktari da guzelse oh mis
Afiyet olsun canım menün çok güzel ama o bisküvi yerine al 2 tane karabuğday patlağı sür üzerine labneyi bak ne güzel oluyorNeyse bu ayın yıldız elemani olarak menümüde yazıyım kendi kendime tacımida takayım
Bugünkü menüler
3 Ağustos 2024
10.15 kahvaltı
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
2 hindi füme
12.00 ara öğün
Türk kahvesi +2 bardak su
2 kare bitter çikolata
Yarım paket altınbaşak corekotlu light bisküvi
14.10 öğle. Yemeği
2 haşlanmış minik baget
1 yeşil salata
17.00 ara öğün
10 findik+ yeşil çay
18.30 akşam
Fırın sebze kabak patlıcan biber
1 kasede. Az yoğurt
3lt su
Spor yok.
LenaG @Leyl35 Mthn83
MAVİ TAKIM TAM GAZ DEVAM
Afiyet olsun cumartesi menüsü olmuş diyelim
Afiyet olsun canım ödül vermişsin kendine haftada bir olur yarın devamkeeeO vakit hızlıca menümü yazıyım ..
Bugün ödül olarak karbonhidrat günü yaptım affedin kaptanlarım birdaha olmaz yarın dengelerim
03.08.2024 Cumartesi
İyi Akşamlar Canım Kızlar
11:30 2 kare yaprak yani dikdörtgen olarak 1 milföy karışık tava gözleme
Elimin içi kadar da karışık tost ama tostun üst kapağı yok pizza gibi, domates, salatalık, şekersiz çay
19:00 Akşam yemeği bitti.
Yarım yemek tabağı spagetti, 100gr.kadar tava kırmızı et, domates soğan salatası, yarım kase kadar kabak yemeği, 1şeftali
Akşam filtre kahve içebilirim şekersiz
LenaG Sitare55
3.5 litre su
Spor yok.
Afiyet olsun canım menün güzel motive et kendini ayna terapisi yap karşısına geç ve ne kadar başarılı olduğunu,ne kadar güzel ve akıllı olduğunu,neleri başardığını ve daha neleri başaracağını söyle yüzüne biraz garip gelebilir ama bunu sıkça yaparsan ama inanarak yaparsan gerçekten iyi gelirBugün bir tuhafım moralim bozuk gibi ama aslında hiçbir şey yok bir üzüldüm gibi sinir tepemde. Ruhen çökmüş durumdayım.
Bugünkü menü
Kahvaltı 12.00
2 dilim çavdar ekmeği + Domatesli yumurta +1 salatalık
Ara Öğün 15.00
1 şeftali, 1 muz
Ara Öğün 17.00
2 bardak limonlu adaçayı(1 tatlı kaşığı bal koydum toplamda) 1 kırmızı erik
Akşam yemeği 19.00
4 yemek kaşığı bulgur pilavı + 1 bardak ayran
2 lt su(şimdilik) - misafirlikteyim şimdi eve gidince spor yapacağım güncelleme yaparım. LenaG Sitare55
Afiyet olsun ekmeği 1 dilim daha azaltabiliriz mesela ara öğünde elmayla 5-6 fındık güzel giderdi.LenaG
03.08.2024 menü
10.30
2 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
13.00
1 fincan Orta kahve
16.00
1 küçük elma
1 dilim ekmek
18.00
1 kepçe çorba
6-7kasik kıymalı sebze
1 dilim ekmek
20.15
1 bardak süt
1 hurma
5 badem
Su 3 litreye tamamlamaya çalışıyorum
Spor maalesef yok bol bol süt üretim fabrikası çalışıyor
Afiyet olsun cumartesi menüsü diyelim erken de kapatmışsın umarım ekler küçüktür03.08.24
10.00
1 yumurta,2 dilim peynir, domates, biber sote, 1 dilim ekmek, 1 çk bal.
17.30
1 ekler, 1 poğaça,1 YK yoğurtlu salata ,1 hurma
Misafirim vardı,akşam bu şekilde oldu
Dukan birası yapmıştım onu içtim,yatmadan spor yapmaya çalışacağım
Şu:2.5 lt olur. LenaG
Afiyet olsun 1 top dondurmadan bişicik olmaz gayet güzel menüKaptanicelerin gülüü bugün kızma bana accik ödül günü oldu ama bu hafta azimliyim kararlıyım inşallah gecen hafta da kaptanım diye istikrarlı devam etmeye çalıştım ama tatlı yoksunluğu aşırı çektim tek bugün affede emi benii sonrası söz
Sabah13.00//
1yumurta pişirdim sucuklu yarısını yedim
Bir yemek kaşığı kırmızı biber patlıcan kozlemesi
Yarım kase havuç tarator
Az domates salatalık
2dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Ara //bir top dondurma
Ara2//Kahve şekersiz yanına bir küçük bayram çikolatası
Akşam 18.30/
Bir yemek kaşığı az ceviz ekledim üstüne tarator
Sporlar//
3lt su bitti
4mile Leslie yaptım
LenaG Sitare55 Mthn83
Afiyet olsun canım çok güzel Mthn83 menü ve spor takiplerini tutuyor sağolsun destek oluyor kolaylıkla takip edebilmesi için etiketlersen bundan sonra da harika olur3 ağustos 2024 menüsü
sabah
2 haşlama yumurta
1 dilim yarım yağlı peynir
7 zeytin
1 domates
1 salata
1 kapya biber
2 bardak yeşil çay
öğle
1 bardak hindiba
yanında 2 adet zuber hindistan cevizli minik top
akşam
semiz otu salatası 1 adet patates haşlaması var içerisinde
domates salata
1 avuç siyah üzüm (ekşi)
2 adet mor erik (epey ekşi)
3 litre su
spor: 6000 adım
Canım kaptanlarım Sitare55 LenaG
Seni de bazen ekliyorlar canım neden onu anlayamadım Mthn83 bende ekleyim sebebini öğrenirim bu sayede
Afiyet olsun kaçamak nerde ben mi görmedimHaftanın yorgunluğu öyle bi çökmüş ki gündüz 4-5 saat uyumuşum. Bugün biraz kaçamaklı oldu. Yarından itibaren cızz yok.
Sabah 11:30
3 yemek kaşığı menemen
Yağsız çeçil peynir
1dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
Yarım lavaş ama incecik yufka gibi olanlardan
5 dilim domates
1 çay kaşığı bal
1 nektari
Ara 12:30
1 kase Siyah üzüm
1 yuvarlak dilim ananas
1 hurma
Akşam 17:30
3.5 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt
Ara 18:30
1 avuç dolusu ay çekirdeği
su 1.5 lt
Spor yok bugün
LenaG
Mthn83
Bilmiyorum instaya girebiliyor musunuz ama komik video
Sorma canım az önce tartıldım sabah ki kilomdan 500 gram fazla geldim.Afiyet olsun güzel bir giriş yapılmış haftaya
Evde olmadığım için biraz dengesiz gitti yarına daha düzenli olur önerilerin için teşekkür ederimAfiyet olsun ekmeği 1 dilim daha azaltabiliriz mesela ara öğünde elmayla 5-6 fındık güzel giderdi.
Diğer platforma göç var şu an kapanınca. Kendimi bosluktaymisim gibi hissettim dün. Ama bugün bünye alıştı.İnsta şu an kanayan yaram canım
Az bile artı gelmiş tüm gün bişiler yedin içtin benim sabahki kilomla akşam kilom arasında 1.5 kg fark ediyor .Sorma canım az önce tartıldım sabah ki kilomdan 500 gram fazla geldim.
Yok valla ben alışamadım daha reels seyretmeyi ince canım çok sıkılıyorDiğer platforma göç var şu an kapanınca. Kendimi bosluktaymisim gibi hissettim dün. Ama bugün bünye alıştı.
Benimde aynı canim en az bir buçuk kilo. Ama gece güzel bir uyku yaparsamAz bile artı gelmiş tüm gün bişiler yedin içtin benim sabahki kilomla akşam kilom arasında 1.5 kg fark ediyor .
Bende de aynı durum. Tatilde de olunca zaman bol oldu.Yok valla ben alışamadım daha reels seyretmeyi ince canım çok sıkılıyor