- 30 Aralık 2022
- 2.820
- 10.881
Artı olmamissin gene iyi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artı olmamissin gene iyi canım
Aslında eksi bekliyordum ama regl yaklaşıyor diye olmadı sanırım kaptanımArtı olmamissin gene iyi canım
Umarım ödemdir. Yok bi paketin yarısı gibi 1 avuç bi tık daha fazlasıAlkol ödem yapmıştır canım yarın eksiye geçersin 50 gram leblebi kaç tane ediyor da çok geldi onu anlayamadım 50 gram az degil mi 5 6 tane gibi
reglkyen olculuyoz ya bıtınce kac kg dusuyozAslında eksi bekliyordum ama regl yaklaşıyor diye olmadı sanırım kaptanım
Anladım canım, merak ettim özellikle mi diye kahvaltı niyetine yemek güzel olur bu sıcaktaEvet kuruyemişler diyetisyen önermişti gün içinde yeniyor normalde ama erken saatte kahvaltı yapmak istemedim kuruyemiş ve kefir le yapmak istedim.
Allah bağışlasın canım ama menünün emziren anne için yetersiz geldi 3 ana ve en az 2 ara öğün yapman lazim, bol protein, kuruyemiş ve karbonhidratdan daha az beslenmen gerekliTeşekkür ederim Evet 2.5 aylık
Ya ben de sevmem de dedim acaba özellikle mi tüketiyor, sevebiliyorsan ne mutluSağol canım yok canım aslında siyah üzüm sevmezdim 2 yıldır müptelası oldum az bir şey tüketiyorum
Afiyet olsun canım güzel menü spor da çok iyi
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canım
Canım hastaneye git bir baktır ağrıdan mı ayaktan duramıyorsun geçmiş olsunAyaklarım tutmuyor kardeşlerim ayakta duramıyorum dua beklerim
Günaydın canım biraz ödem yapmıştır cumartesi eksi göreceğiz inşallah
Regl yakınsa normal canım
Afiyet olsun menü güzel aslında leblebi çay bardağının yarısı kadar olsa kafi alkol içtiğinin ertesi ödem atıcı içmek lazım dukan içeceği olabilir meselaKilomun sabit olmasının sebebi var. Aşırı stresli 2 gündü. Çok dikkat etmedim. Ve ödemliyim. Yazıyorum menümü.
Pzr menüsü
Sabah 10:30
1 nektari
Birazcık çeçil peyinir ama yağsız olandan
Ara 14:00
1 havuç
50 gr beyaz leblebi ( biraz fazla oldu durduramadım)
Akşam 18:00
5 tane sulu köfte
5 çatal yoğurt
2.2lt su, 5500 adım
Dünkü menüm
Sabah 10:00
1 nektari
10 adet beyaz leblebi
Türk kahvesi
Öğle 12:00
1 kase mercimek çorbası
1 küçük kase çoban salata
Akşam 18:00
4 kaşık taze fasulye
3 yk yoğurt
20:00’de 2 kadeh alkol
1.5 lt su 10000 adım
LenaG Mthn83
Günaydın ayaklarına sağlıkGünaydın kızlar 9000 adım yürüdüm geldim Şu an kendimi çok şiş hissediyorum biraz dinleneyim tartılacağım
Günaydın tebrik ederim canımGunaydin kizlar
Kilom ctesi 74.1
Sali 73,8
Fark -300 gr
Ama regliyim hani muhtemelen 72,5 in dige dusunuyorum. Cumartesi odem kalkmis olur regli biter LenaG
Tebrik ederim
İnşallah gider meyve tüketmeyeyim diyorum birkaç gün ama şeker ihtiyacını bi yerden karşılayayım diyeAslında menülerin güzel stres ve alkol ödem yapmistir cumartesiye eksi olur
İnşallah kaptanımAfiyet olsun canım güzel menü spor da çok iyi
Günaydın canım
Canım hastaneye git bir baktır ağrıdan mı ayaktan duramıyorsun geçmiş olsun
Günaydın canım biraz ödem yapmıştır cumartesi eksi göreceğiz inşallah
Cumartesi eksi gelecek
Afiyet olsun menü güzel aslında leblebi çay bardağının yarısı kadar olsa kafi alkol içtiğinin ertesi ödem atıcı içmek lazım dukan içeceği olabilir mesela
Günaydın ayaklarına sağlık
Günaydın tebrik ederim canım
Tebrik ederim
eksiye her zaman seviniyoruz canım giden yağlar olsun maşallah sanaGünaydın Canım Kızlar
Cumartesi 90.4
Bugün Salı 90.3
Fark -100 gr.
Sabit olarak sayıyorum kaptanım aç durmamın cezası olsun
LenaG yosunlupapatya
LenaG Kaptaniçem bugün daha iyi oldunuz mu iyisinizdir inşallah
+300 iyi olmamış pek ama cumartesiye kadar ödem atıcı içecekler tüketmeye çalış canımCumartesi 67
Bugün 67.3
Artı 300 kendimi şiş hissediyorum ve wc sorunu diye düşünüyorum
LenaG yosunlupapatya Mthn83
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim, açlık hissetmedim, saat 10gibi yattim ama gece boyu rahat uyuyamadim ama bugün daha iyiyim. Bu arada sana da geçmiş olsun, bugün daha iyisindir inşallahAfiyet olsun canım ve geçmiş olsun
Sabah iyi öğlen de tam tahıllı ekmek olsa (tok tutması açısından) iyi olurdu. Akşam yediklerin kan şekerini oynatabilir acıkabilirsin koyu bir cacık gibi bişi yiyebilirsin bence
kızçee bugün resimli tartıya gerek yoktu ama gene süpersin canım