Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 ler cok mu yakin neeee ( yerinde heyecandan titreyen emoji )
Günaydın jasmimgünaydın kızlar
Birileri gelmişGünaydın kızlarrr mutlu haftasonları diliyorum ❤Eki Görüntüle 3457746
Hemde çok güzel gelmiş 70 ler yakınlarda
Şifa ile dön inşallah
Dün valla dün 19 saat oldu bugün 30 dk var daha çocukları yedirip başlarım bende1.64
Sen 18:6 yapıyosun dimi
Yok kendimi denemeye aldım 1 hafta. Sana söz verdigim içinÜcretsizde devam edebilirsin.
Tebrik ederimmm Çok heyecanlı 93 lere gelince daha da heyecanli olacak 89 u gormeliyim diye azmediceksin
Gece uyuyamayip birde kahve icmek tabi ki kahveden dolayi fazla ciktin... 2 güne normale doner
Tamam canım notumu aldım tebrik ederim yoğunluğa rağmen eksiiiGeçen hafta: 62,75
Bugün: 62,35
Fark: -400
Yüzde: 0,64
Eki Görüntüle 3457748
LenaG @yosunlupapatya
LenaG ben 3 hafta izinli olmak istiyorum, bu yoğunluğum 10 gün kadar devam edecek sonrasında da Allah izin verirse 1 hafta tatile gideceğiz
Tatil sonrası kafam daha rahat olur o zaman devam ederim inşallah
Vuhuuu rakibemle aynı kilo vermişiz çok tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim her türlü eksiyi severiiizz
Günaydın canım tebrik ederim
Günaydın Lotuscum tebrik ederim çok güzel eksiii
Evet canımGünaydın herkese bugün tartı günümüydü
GunaydinnnGünaydın kızlarrr mutlu haftasonları diliyorum ❤Eki Görüntüle 3457746
Yaaaa ben seni çok seviyorum ne kadar iyisinTebrik ederimmm Çok heyecanlı 93 lere gelince daha da heyecanli olacak 89 u gormeliyim diye azmediceksin
Stres aldı beni şimdiden canım. Taktikca kafaya uykum kaçtı. Ufaklığı da sinek ısırmış. Anne kaşı dedikçe iyice dağıldı uykum. Sonrada kalktım içtim bir kahve. O da kesmedi çay içtim iki bardak.Gece uyuyamayip birde kahve icmek tabi ki kahveden dolayi fazla ciktin... 2 güne normale doner
İlk tartın 66.15 miş canım geçen atmıştın eksi -1.05 vermişsin çok tebrik ederim.
Günaydın canım tebrik ederim yapürsün bu işiii
Günaydın canım kahve yapmıştır.
Harika kupalar veriyor Mthn83 ayrıca bir prosedür yok bir de hedefe ulaşmanın verdiği keyif varKaptaniçem ay sonunda hedefini tutturan yada en çok kilo veren kişiyle ilgili bir prosedür var mı?Nasıl oluyor LenaG
Tamam canım geçmiş olsunLenaG canım beni bu hafta hazırlığa alır mısın? Pazartesi günü doktor randevum var. Ameliyat diyebilir. O yüzden toparlanincaya kadar hazırlıkta kalayım olur mu?
En sevdiğim şey araliklı oruç ve ip atlama es geçme derimm lesliede bi 15 dk yapsanda yeter mesela dahada güzel işe yarıyorrr buarada kızlarr ben zuhre ana ananaslı detox aldım acaba içipte işe yarayan varmı ödem atıyormuşEki Görüntüle 3457726
Geçen Cumartesi 71,8
Bugün 72,2
Fark -400 gr
Dünüm dolu dolu beslenme ve hareketsiz geçti.
Olsun canım sağolsun.
Bu hafta aralıklı oruç sistemine geçtim.
Egzersize başladım
Pazardan bu yana yoga yapıyorum.
İp atlamayı hep unuttum. Jou çok işe yarıyor diyordu. Bu hafta ipe de başlamalıyım.
LenaG Mthn83 @yosunlupapatya
Ayy saliya kadar tekrsr 72leri gorurum inşallahGünaydın canım Geçen Cumartesi yi baz alıyoruz 74.20 tartı foton geçen hafta tebrik ederim.
TebriklerGünaydın
Geçen hafta 75 di
Bu hafta 74.4
Fark 600 Gr
Bı yerden başlamak lazım
Bu hafta bende ipe ağırlık vermeyi düşünüyorum tebrikler canımEki Görüntüle 3457726
Geçen Cumartesi 71,8
Bugün 72,2
Fark -400 gr
Dünüm dolu dolu beslenme ve hareketsiz geçti.
Olsun canım sağolsun.
Bu hafta aralıklı oruç sistemine geçtim.
Egzersize başladım
Pazardan bu yana yoga yapıyorum.
İp atlamayı hep unuttum. Jou çok işe yarıyor diyordu. Bu hafta ipe de başlamalıyım.
LenaG Mthn83 @yosunlupapatya
Kaptanlarim sali gunu atamadim. Diyet carsamba itibariyle basladi. Bugun itibariyle -700 gitti . Basladigimda 75 civariydim. LenaG A Asya89 . Bu hafta menu paylasarak ve tarti bildirimi yaparak daha aktif olmak istiyorum Allahin izniyle. Uzun sureden sonra uc gunde 1 kiloya yakin vermenin sevincindeyim saglikli beslenerek yuruyerek elhamdulillah.
Günaydın kızlar
Geçen cmt: 69.9
Bugün:68.5
Fark :1.4 kg
Woww eksiye bak tebrikler
kocaman alkışş
10 dk da bundan yaptım bugün inşaat işine giriyoruz
Kendimi çok yormayayim dedim
En sevdiğim şey araliklı oruç ve ip atlama es geçme derimm lesliede bi 15 dk yapsanda yeter mesela dahada güzel işe yarıyorrr buarada kızlarr ben zuhre ana ananaslı detox aldım acaba içipte işe yarayan varmı ödem atıyormuş
Çook teşekkürler çok mutlu oldum bendeİlk tartın 66.15 miş canım geçen atmıştın eksi -1.05 vermişsin çok tebrik ederim.
İnşallah canım yok canım ben tablo yaparken hesaplıyorumAyy saliya kadar tekrsr 72leri gorurum inşallah
Ben yüzde hesaplamadim ama şart mıydı yüzde hesaplamak