Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bizim burada stad var orada yuruyus yapiyorum etrafinda tur atıyorum tabi benim gibi 10_12 kisi oluyor. 12 agustostan itibaren ip atlamaya baslayacam ayni saatlerde. Ama insanlarin bakislarindan cok çekiniyorum ne yaosam acaba. Birde benim ip atlamam biraz atraksiyonlu 🤣Ama insanlarin bakislarindan cok çekiniyorum ne yaosam acaba. 😂 yani anlamıyorum sadece yürürken bile bakıyorlar ozellikle hemcinslerim 🙄

Bizim burada stad var orada yuruyus yapiyorum etrafinda tur atıyorum tabi benim gibi 10_12 kisi oluyor. 12 agustostan itibaren ip atlamaya baslayacam ayni saatlerde. Ama insanlarin bakislarindan cok çekiniyorum ne yaosam acaba. Birde benim ip atlamam biraz atraksiyonlu 🤣Ama insanlarin bakislarindan cok çekiniyorum ne yaosam acaba. 😂 yani anlamıyorum sadece yürürken bile bakıyorlar ozellikle hemcinslerim 🙄
evde atla ben dışarda kendimi düşünemedim çok komiğim :)

Zirveye emin adimlarla 😍

Gönlüne göre hafif bir menü olmuş 😍

😅
Benim yüreğime dert olurdu nimet çöp oldu diye. Arkandan ağlar kalmasın diye büyümenin etkisi sanırım 🙄

Böyle zorda kaldığın zamanlar hindistan yemek videolarini aklına getir 😅
Ayy kim bilir içinde ne var de 🙄

Harika 😍

İyimisin canım ♥️

Afiyet olsun canım 😍

Arada olabilir ama kendini çok bosverme dikkat et ♥️

Afiyet olsun ♥️
Tatlı güzel olmuş ♥️

Güzel dengelemissin ertesi günü afiyet olsun ♥️

Kolay gelsin ♥️
Yakın arkadaş akraba yokmu onlara ver canım. Fasulye kilosu olmuş 80 TL 🙁

Ajvar sos bayılırım 😍
Çok güzel hafif bir menü

Erken kapatılmış afiyet olsun 😍

Aralıklı oruç canım.
Yok canım ya çöp olmadı kuşlar falan yiyorlar. Bende israfa karşıyım.

Öyle yapmazsam patlayacaktım

Benim bağırsaklar biraz tembel senelerdir yemiyorum ekmek yiyince 5-6 gün afedersin tuvalete çıkamıyorum çözümü böyle buldum kiloyuda akşam yemeği yiyerek aldım normalde 4-5 ten sonra yemiyorum rahatsız ediyo bayramda tatile gittik kolonice 😅 orda akşam yemekleri hep 10 da 11 de yendi eşim mangal falan yaptı kalabalığız diyede hep geç oturdularsofraya benide suçlarına alet ettiler öyle olunca zaten 63 tüm oldum 67 kendi kendime başladım diyete sonra daha öncede zipzipla aklinyolu 1 le kilo vermiştim dedim tekrar giriyim bi gruba öyle yani
anladım canım ekmek alternatifleri deneyebilirsin vaktin olduğunda mesela nohuttan ekmek yapabilirsin veya karabuğday patlağı yiyebilirsin maksat tok tutsun vücut ihtiyacını alsın. Ben de zamanında çok kıstım kıstıkça kapadı vücut kendini ben daha da kıstım olmadı yani. Herkesin vücudu başka tabi erken be az yemek seni rahat hissettiriyorsa öyle yapman daha iyi olur sonuçta sen kendini daha iyi bilirsin ❤️
Makyaj sanatçısı mısın merak ettim 😘

bana neler diyorlar sokakta yakın zamana kadar çok takıyordum kafama halen biraz üzülüyorum 😕 ama ben ne yaptığımı biliyorum ve sonuca ulaşacağım 💪 o yüzden bırak baksınlar umrunda olmasın bişi derlerse de gelin beraber atlayalım ihtiyacınız var gibi görünüyor dersin 😃 ben seni takdir ediyorum azmini,inancını disiplinle yaptığın sporunu ❤️

evde atla ben dışarda kendimi düşünemedim çok komiğim :)
Avizeye degiyor koltuga degiyor altta komsu ustte komsu evde mümkün degil 😅
bana neler diyorlar sokakta yakın zamana kadar çok takıyordum kafama halen biraz üzülüyorum 😕 ama ben ne yaptığımı biliyorum ve sonuca ulaşacağım 💪 o yüzden bırak baksınlar umrunda olmasın bişi derlerse de gelin beraber atlayalım ihtiyacınız var gibi görünüyor dersin 😃 ben seni takdir ediyorum azmini,inancını disiplinle yaptığın sporunu ❤️
Bu cevap iyiymis 😎 insanlari cok önemsemiyorum da yine de bazen cekiniyor insan 😅 biraz daha hafifleyip dizlerime daha az yük binmesini bekliyorum

Evet neredeyse hiç bir şey yememişsin şekerin düşmemiştir inşallah 🙏

Afiyet olsun canım ne kadar yedin bilmiyorum ama ya fasulye ya menemen seçmek daha doğru tabi ikisinden de 2-3 yk sa ok ❤️

Afiyet olsun canım bitmeyenleri bitirmeye çalışmışsın ama ara öğünle öğlen birleşince birazcık fazla geldi bana akşam güzel su ve spor da iyi ❤️

Tek seferde bitecek gibi yap ertesi gün bir daha yaparsın. Makarna pilav vs varsa yerler hayvanlar. Buzluk stoğu neden bitirmeye çalışıyorsun uzak bir yere mi taşınıyorsun dayanır birkaç saat buzlukta ❤️

İşte buuu :KK9:

Selam canım birden çok kıstın ondan yoruldun diyetten bence bugün bir porsiyon sevdiğin birşeyden ye ❤️😘

Olsun canım yavaş da olsa hareket harekettir 💪

Hayırlı sabahlar canım ❤️

Günaydıınnn hayırlı cumalar olsun 🙏

Günaydın canım sağlığına dikkat et hem yorgunluk hem stress bağışıklığını düşürür 🙏

Afiyet olsun canım her zamanki gibi müko (sanırım böyle diyorlardı gençler 🤭)

Afiyet olsun canım suya yüklenelim biraz yoksa toksinleri nasıl atacağıııız ❤️😘

Ben de yakın zamanda yatılı ağırladım çok yorulmuştum kolaylıklar diliyorum 🙏 Yaptıklarından birer parça göze batmayacak şekilde ye canım sıcaktan yiyemiyorum fazla dersin ❤️😘

Günaydın canım hayırlı cumalar 🙏

Günaydın canım 😘😃

Günaydın ❤️

Hayırlı sabahlar olsun ❤️

İnşallah canım fena değildi menüler güzel eksiler bekliyorum 🙏
Teşekkür ederim yapabilirsen öyle yapayım 😊

Diyetisyenim diyordu ki diyette old soyleme midem kotu de bu aralar mideyi bozmusum istahim yok falan de diyordu diger turlu seni anlamazlar diyordu 😂
Çok güldüm çok doğru öyle yapayım mantıklı anlamıyorlar gerçekten bı kocam anlıyor oda fıstık gibi olayım istiyor 😂

ne güzel yağmur yağdı bayılıyorum bulutlu kapalı havalara kimine kasvetli olur ama ben bayılıyorumm miss toprak kokusu evde bi serinlik şuan işte değil evde olacaktım ama :) bide eş işte bebiş uyuyorsa kendinle başbaşa kalmanın o muazzam anı son zamanlarda bazen kendi kendine kalmanın önemini anladım ara sıra iyi geliyor kendini dinleme içine yönelme :)

ne güzel yağmur yağdı bayılıyorum bulutlu kapalı havalara kimine kasvetli olur ama ben bayılıyorumm miss toprak kokusu evde bi serinlik şuan işte değil evde olacaktım ama :) bide eş işte bebiş uyuyorsa kendinle başbaşa kalmanın o muazzam anı son zamanlarda bazen kendi kendine kalmanın önemini anladım ara sıra iyi geliyor kendini dinleme içine yönelme :)
Benim de en sevdiğim kapalı havalardır hatta gök gürültüsü sağanak falan da severim ❤️

X