Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep buralardayım nasıl kaçırdım kiKız kapandı anket bir haftadır hatırlatıyorum ya
Çok teşekkürler kaptanım hoşbuldummMerhaba canım tekrar hoşgeldin oo maşallah boyun ne güzel (kıskanç emoji yoktu direk yazayım )
Tarihli ve nickli bir tartı fotosu atma imkanın varsa bugün çok iyi olur hemen hazırlığa alalım seni günlük menülerini hemen yazmaya başlayabilirsin diğer menülere yorum yaparsan da güzel olur salı günleri (fotosuz) cumartesi günleri fotolu tartı günlerimiz var
Kaptaniçeem anketi listeye dahil edince görmedi kızlar ayrı yapsanız anketi haftada daha çok kilo veririz salı tartısında çook stres oluyoruuz hem çok daha heyecanlı olmazmı ❤Kız kapandı anket bir haftadır hatırlatıyorum ya
Salı kontrol tartısı. Fotoğraf atmanıza gerek yok. Kaptanlar için Salı günkü tartı önemli transfer hakkını kazanıyor.Kaçırdımmı arada yazdınızmı ? Tartı günleri salı başka ?
Canım evet sen 100 gram daha fazla vermişsin ama biz kilo verme oranına bakıyoruz yaniCanım kaptanların tartısında yanlışlık var. Ben eksi 400
yosunlupapatya eksi 300
LenaG
Yani transfer hakkını ben kazanmış oluyorum
Canım hoşbuldum teşekkür ederim. 70 olsa yeter haklısınHos geldin canim emzirme doneminde emzirmek bir spor kadar kaloti yaktirdigi için avantajlisn
Ben de iciyorum cok hoslanmasam da ama reglin bir iki gun oncesi regl migreni tarzi bir agtim oluyor icmememin imkani yok
Hos geldin canim 65 kiloda baya baya zayif durursun sporla verilen bir 70 kilo bile seni incecik gösterir umarim hedefine ulasirsin
Hos geldin canim
Hos geldin canim
Moralini bozma canım bende 95 ile başladım. Burda çok güzel motive ediyor arkadaşlar. Şimdi 81.300Çok teşekkürler kaptanım hoşbuldumm
Tartılmak gafletinde bulundum kaptanım korkunç tablom ektedir
Başlangıç/ 23 temmuz 2024: 92 kilo
Kaptanım LenaG
Aynen LenaG canım tekrar anket yapalım lütfenKaptanım anketi listeye dahil edince görmedi kızlar ayrı yapsanız anketi haftada daha çok kilo veririz salı tartısında çook stres oluyoruuz hem çok daha heyecanlı olmazmı ❤
Canım istersen kendin evde ara ara tartılıp kontrol altına alabilirsin. Ben neredeyse her gün tartılıyorumfazla çıktığım zaman direk dengeleme yapıyorumBence salı kontrolü çok iyi oluyor 1 hafta uzun bir süre ölçüyü kacirmama konusunda bir takip olmuş oluyor resim atma şartı yok ama süreçten kopmamak adın çok verimli olduğunu düşünüyorum salı ve cumartesi tartı günlerinin.
Çok güzel bir başarı elde etmişsinn canımmm çok motive oldum hakikaten bunu görmek çok sevindirdi beni. Seni ve grubumuzu çok tebrik ediyorum eminim hep birlikte sonuçlarımız çok güzel olacak.Moralini bozma canım bende 95 ile başladım. Burda çok güzel motive ediyor arkadaşlar. Şimdi 81.300
İlk hedefim 78 az kaldı Son hedef için daha tam karar veremedim ama 68 gibi düşünüyorum inşallah sağlıklı bir şekilde nasip olur
Canım zaten kafam karışıktı iyice çorba olduşimdilik tam anlamadım ama sakin kafa ile anlarımCanım evet sen 100 gram daha fazla vermişsin ama biz kilo verme oranına bakıyoruz yani
Cumartesi tartısı - Salı tartısı =fark /Cumartesi tartısı x100 şeklinde defalarca kontrol ettim. yosunlupapatya
Tşk ederim.tavsiye içinde tarti buraya paylaşılması ve durumun gözüküp nedenini gözden gecirmek bana gerekli gibi geliyor yoksa her dakka çıkarım tartiya hiç mühim değil, işte dengeleme görevi görüyor burasida benim için.Canım istersen kendin evde ara ara tartılıp kontrol altına alabilirsin. Ben neredeyse her gün tartılıyorumfazla çıktığım zaman direk dengeleme yapıyorum
Teşekkürler canım. Aynen hiç moral bozmuyoruz yeterki sağlığımız yerinde olsun kilo geldiği gibi giderlerÇok güzel bir başarı elde etmişsinn canımmm çok motive oldum hakikaten bunu görmek çok sevindirdi beni. Seni ve grubumuzu çok tebrik ediyorum eminim hep birlikte sonuçlarımız çok güzel olacak.
Canım strese sokuyor gibi okudum bir kaç kez sanırım dedim bir sorayım sadece 1 farkla kalsın kazandı demek gerçekten strese sokuyor ha o stres baskı hissi kimisine iyi gelebilir.Tşk ederim.tavsiye içinde tarti buraya paylaşılması ve durumun gözüküp nedenini gözden gecirmek bana gerekli gibi geliyor yoksa her dakka çıkarım tartiya hiç mühim değil, işte dengeleme görevi görüyor burasida benim için.
Belki kaçırdığım.bir nokta vardır diye soruyorum neden kaldırılması isteniyor?
Valla canım kaptan olmadığım zamanlarda sorun yok benim içinTşk ederim.tavsiye içinde tarti buraya paylaşılması ve durumun gözüküp nedenini gözden gecirmek bana gerekli gibi geliyor yoksa her dakka çıkarım tartiya hiç mühim değil, işte dengeleme görevi görüyor burasida benim için.
Belki kaçırdığım.bir nokta vardır diye soruyorum neden kaldırılması isteniyor?