Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam böyle yiyeceğim diye sabah az yedim biraz olsun dengelesin istedim ama. Evet bir adet. Neyse yarın salatayla geçerizAfiyet olsun ben de yoğurt yemek istemiştim ama sabah mayalanmıştım tam yetişmedi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun sabah az olmuş akşam fazla (1 adet olarak anladım açık büyük pide olduğunu varsayıyorum ondan fazla dedim) su ve spor çok güzel
Afiyet olsun canım çok iyi
Yoğurt ye bir kase bana bu doktor öyle söylemişti açlığı bastırıyormus bı dene istersen umarım açlığını giderirKızlar gece acikmalari neden olur ve buna çözüm öneriniz var mı?
Tamam canım mantikli doğru diyorsunYoğurt ye bir kase bana bu doktor öyle söylemişti açlığı bastırıyormus bı dene istersen umarım açlığını giderir
Afiyet olsun canım çok erken kapatmissin ama akşama doğru acikmayasin21 temmuz menüm
Kahvaltı 19 civarında
Bir kase bamya yemeği, küçük kâse yeşil fasulye, kk peynir,yarım dilim ekmek,yeşil biber 7 ,2yk melemen,6 zeytin
Öğle sonrası 3 çeyrek
İki ceviz,5 badem 20 yakın cigfistik
4 bin adım
LenaG yosunlupapatya
Teşekkür ederim canm evet erkn kwpattim çünkü sabah çok oldu cerezde kilo aldırıyor benim metebolizma çok yavaş kendim bu şekilde zayiflatabilirim diye düşündüm biraz acıktım ama geçtiAfiyet olsun canım çok erken kapatmissin ama akşama doğru acikmayasin
Günaydın çıtırımGünaydın eküricim
Tadilat işleri can sıkıcı bitince de iyi ki yaptirmisiz diyorsun o evreye gelmen ümidiyle
Sagol canım benimAfiyet olsun aşure ile bile gayet güzel olmuş
GünaydınGünaydın canlar
Günaydın canım kolay gelsinGünaydınlar hanımlar bizde mutfak işidevam yer seramiği döşemesi kaldı sadece .
GünaydınGunaydin kizlar
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın kızlaaar hindistan cevizli türk kahvemle başladım haftaya
Günaydın canım kabus gibi geceydi gercektenGüno
Güzel haftalar olsun. Ne geceydi be 2 yi geçiyordu .uyuyamadim
Artık hava serinler herhalde bu hafta inşallah
Canım omlet cekti gideyimde yapayım.
Günaydın çok sağol,11 de dişe gidecem alt yanak şişti dişten kaynaklıSagol canım benim
Günaydın
Günaydın canım kolay gelsin
Günaydın
Günaydın canım afiyet olsun
Günaydın canım kabus gibi geceydi gercekten