- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
askrhpozitif toplantıya gel beybisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bir saat Verde ben o zamana kadar vereyim eksik bildirimler tamamlanır belki stratejimi daha sağlam kurma çabasındayim TV de yarışıyoruz sankiTamam olur canim az da sen beklet bizi
Geleyim neredeaskrhpozitif toplantıya gel beybisi
Saat 13.00 de açıkla canim o saate gelen gelir zatenSen bir saat Verde ben o zamana kadar vereyim eksik bildirimler tamamlanır belki stratejimi daha sağlam kurma çabasındayim TV de yarışıyoruz sanki
En geç 14 yapalım mı ben o saatte kızı okula bırakmkla yarışıyor olucamSaat 13.00 de açıkla canim o saate gelen gelir zaten
Belli zaten ablam herkes sıcak kanlıgülüm ben de 2 haftadır buradayım kızların bazılarını önceden tanıyorum , bazısıyla yeni yeni tanışıyoruz zaten o yüzden eskisi yenisi ayrımı yok gülüm
Cumaya ne kadar gidecek bakalim baslangicin hayirli olsun canim63,4 çıktım kızlar moralim bozuldu 61 ile mezun olmuştum bu da bu grupla başlangıç kilom olsun teselliye gelll
Geçmiş olsun canımSlm cnm. Spor yapmaya cok firsatim olmadi dün. Kücük oglum kusuyor hasta. Büyügü de sünnet oldu onun bakimlari vardi. Diger taraftan halilarimi yikamaya vermistim. Onlar geldi heryeri süpürdüm sildim halilarimi yerlestirdim. Spordan sayilirsa bunlari yaptim. Hic dinlenmedim desem yeridir bikac gündür.
Teşekkür ederim canım mavilerimizin kaptanıjdan önce tebrik ettiğin için ayrı ayrı teşekkür ederim. Beni görmedi yaTebrikler canim
Tebrikler canim
Metobolizmayi hizlandiran yiyecekleri tercih et canim bende bugunden itibaren duzene tam girecem artik
Tebrikler maviş kiz 3-4 senedir kurtulamadin 8 lerden
Tebrikler maviş
Tebrikler maviş
Gunaydin tatlim
Cumaya halledersin canim
Bu ne kiz
Tebrikler canim
Tebrik ederim kaptanım
MasterFit Yarışması 1. Etap 17.Eyl 20.EylKırmızı Takım 1F Frozen01 Kaptan 66,266.1 2@Tutaste53 70,571.15 3Fitt_anne 72,473.0 4@Brzhuzur 67,868.0 5@Umutumut82 90,290.0 6@sandriyon 66,166.6 7bluegreeneyes 72,474.2 8@sardunya1038 66,3 9@zeyneppk 8483.4 10@Kmsl Hnd Mavi Takım 1askrhpozitif Kaptan 86,3585.7 2Cordelia 60,9560.4 3Nehir6161 74,874.2 4@Tutku44 76,876.4 5@fantastikaaa 101,8 101.6 6@Tesnim1989 63,6 7@Poni Bon 80,4 8@Elhan 68,267.7 9@Ytmz 65,4 10@ekim2009 8181.0
Bu durumda kazanan askrhpozitif tebrik ediyoruz
Evet simdi askrhpozitif kırmızı takimdan istediğin uyeyi seçebilirsin ve istedigin bir uyeyi de kirmizi takima gonderebilirsin
Cordelia dogru yapiyoruz degil mi
Huyumuz kurusun canım öyleyizdirBelli zaten ablam herkes sıcak kanlı
Hancı nereden gelip nereye gidersin? Söyle hele .63,4 çıktım kızlar moralim bozuldu 61 ile mezun olmuştum bu da bu grupla başlangıç kilom olsun teselliye gelll
Kaptan seni gormedi ben tebrik ettim bak bizim takima gelTeşekkür ederim canım mavilerimizin kaptanıjdan önce tebrik ettiğin için ayrı ayrı teşekkür ederim. Beni görmedi ya
Tamam canim olur az daha heyecan olsunEn geç 14 yapalım mı ben o saatte kızı okula bırakmkla yarışıyor olucam
Baslangicin hayirli olsun o zaman canim63,4 çıktım kızlar moralim bozuldu 61 ile mezun olmuştum bu da bu grupla başlangıç kilom olsun teselliye gelll
Bir wclik artı demişsin ya arkadaşa 2oo grlik yapicagina eminsin yaniHarikasın canım ,
Günaydın canım
Bir wclik artı cumaya eksi olursun
Takım olarak anlaşmami yaptınız kız
Günaydın canım
Neden artı geldiğini biliyorsan bence cumaya eskiye gecebilirsin
Tamamdır ablam
Tam oklavalık oldumTebrikler canim
Tebrikler canim
Metobolizmayi hizlandiran yiyecekleri tercih et canim bende bugunden itibaren duzene tam girecem artik
Tebrikler maviş kiz 3-4 senedir kurtulamadin 8 lerden
Tebrikler maviş
Tebrikler maviş
Gunaydin tatlim
Cumaya halledersin canim
Bu ne kiz
Tebrikler canim
Biliyorum canm o yüzden inşallah toparlarımHarikasın canım ,
Günaydın canım
Bir wclik artı cumaya eksi olursun
Takım olarak anlaşmami yaptınız kız
Günaydın canım
Neden artı geldiğini biliyorsan bence cumaya eskiye gecebilirsin
Tamamdır ablam
Durum nedir kaptanım eksin aciklandimiKaptan seni gormedi ben tebrik ettim bak bizim takima gel
Acikladik canim 2 gibi askrhpozitif açıklayacakDurum nedir kaptanım eksin aciklandimi
Baslangicin hayirli olsun canim
Merve kazandi takimdan birini alip bir kisi verecekDurum nedir kaptanım eksin aciklandimi
Büyük görümcem dolma sarma yapicak cnm.asıl maraton düğün günü desene , allah yardımcın olsun yardım eden birileri de olsa çok iyi olur , görümcen yapacak mı bir şeyler