- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Reklam cikiyor ,reklam bitiyor açıklayacağım diyor yine reklam yarım saat reklam izlettiriyorAcun'un reklam çok uzun sürüyor kaptanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reklam cikiyor ,reklam bitiyor açıklayacağım diyor yine reklam yarım saat reklam izlettiriyorAcun'un reklam çok uzun sürüyor kaptanım
İyi olan kazansınBildirdim canim
Ayda 3 kilo versen 10 ayda 30 kilo eder neden olmasin kiSizce temmuzda 65 kiloya düsebilirmiyim kizlar. Tam gaz devam edersem?
Insallah Allah yardimcim olsun. Hepimiz hedeflerimize ulasiriz insallah biran önce.Ayda 3 kilo versen 10 ayda 30 kilo eder neden olmasin ki
Istersen basarabilirsin
Düşersin canım 10 ay var buda kabaca 40 hafta eder her hafta 1 kiloya yakın versen bu iş fazlasıyla olurSizce temmuzda 65 kiloya düsebilirmiyim kizlar. Tam gaz devam edersem?
Günaydın canim artin cok degil cumaya eksi ile gelirsin
Evet sorun cumartesiden geliyorGünaydın canım sorunları biliyormussun çözüme ulaşıp çözülür eminim
Hec sorma en nefret ettiğim şey bol reklamlı birşeyler izlemek o yüzden hep sonradan netten izlemeye gayret ediyorumReklam cikiyor ,reklam bitiyor açıklayacağım diyor yine reklam yarım saat reklam izlettiriyor
Teşekkür ederim canim yeni basladim ya hic kacamaksiz olsa iyi gider neyse bunada şükürGünaydın canım
Günaydın canım
Harikasın canım cuma günü 5 li rakamlar geliyor inslalah
Çok iyi bir başlangıç yaptın canım aynen devam
Bu hafta beni de etiketlersen menülere iyi olur abla normalde 3 kaptanımız yeterli
Harika bu hafta hepimizin regl haftasına denk gelmiş
Cumaya güzel eksi gelir o zaman ablam
Aaa kesin yine ödem tuttun iner akşama canım benim bozma moralini
Güzel eksiyle gelmişsin canım tebrikler
Günaydın canım
Kesinlikle bahar bu sene ben kışlık yapmıyorum size özenip baslicam büyük ihtimal
Günaydın canım sorunları biliyormussun çözüme ulaşıp çözülür eminim
Ben 24 kilo vermistim o süre zarfinda yeterki inan dikkat et spor yap gidiyorSizce temmuzda 65 kiloya düsebilirmiyim kizlar. Tam gaz devam edersem?
Az bekleyelimde aciklarim :)Hec sorma en nefret ettiğim şey bol reklamlı birşeyler izlemek o yüzden hep sonradan netten izlemeye gayret ediyorum
60 bile olursunSizce temmuzda 65 kiloya düsebilirmiyim kizlar. Tam gaz devam edersem?
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Metobolizmayi hizlandiran yiyecekleri tercih et canim bende bugunden itibaren duzene tam girecem artik+650 ac yatip arti gormek cok moralimi bozdu bugun diyetisyen listesine basladim bakalim harfi harfine yapacagim nerde yanlisim
Tebrikler maviş kiz 3-4 senedir kurtulamadin 8 lerdensabah 7 buçukta hızlıca tartılıp , kahvaltı hazırladım eşimle kardeşine , kaynıma yollukta hazırlayıp yolladım az önce birini memelekete diğerini işe ve hemen damladım geldim :)
tartı da değişiklik yok maalesef sabit yine 81.0
askrhpozitif Zipzip-
Tebrikler mavişcuma 76.8
bugun76.4
fark- 400 gr
regl1.gün yinede cok sevincliyim Eki Görüntüle 2919151
Zipzip-
@MiraPham
@Filiz16
askrhpozitif
Tebrikler maviş20 Eylül Pazartesi kilo bildirimi
60.4 kg.
Cuma 60.95 kg
Fark 550 gram eksi.
Reglinin ikinci günü hala şişim.
Zipzip- @Filiz16 askrhpozitif maviş kaptanım.
Gunaydin tatlimGünaydın kızlar
Cumaya halledersin canim
Bu ne kiz
Cuma 72.4
Bugün 73
Reglin ilk günü
Tebrikler canim
Gelirsin canım takma kafana bazen insanın kendisini serbest bırakmaya ihtiyacı oluyor şimdi tekrar tam gaz sağlıklı beslenmeye sarılma zamanı bu gözler ne artıları eksiye çevirenleri gorduEvet sorun cumartesiden geliyor
Kacamak demeyelimde bi nevi moralim yerine gelmesi icin kendimi serbest biraktim ogun
Iyide geldi
Dun hafif beslendim, bugun arti gelecegini az cok tahmin ediyordum
Cumaya insallah eksi gelicem
İlk başlarda daha çok dikkat edersen daha güzel gider canım hedef kiloya yaklaştıkça biraz daha zorlaşıyor kilolarTeşekkür ederim canim yeni basladim ya hic kacamaksiz olsa iyi gider neyse bunada şükür
Tamamdır canım menü yazmıyordum bugünden itibaren yazar etiketlerim.Günaydın canım
Günaydın canım
Harikasın canım cuma günü 5 li rakamlar geliyor inslalah
Çok iyi bir başlangıç yaptın canım aynen devam
Bu hafta beni de etiketlersen menülere iyi olur abla normalde 3 kaptanımız yeterli
Harika bu hafta hepimizin regl haftasına denk gelmiş
Cumaya güzel eksi gelir o zaman ablam
Aaa kesin yine ödem tuttun iner akşama canım benim bozma moralini
Güzel eksiyle gelmişsin canım tebrikler
Günaydın canım
Kesinlikle bahar bu sene ben kışlık yapmıyorum size özenip baslicam büyük ihtimal
Günaydın canım sorunları biliyormussun çözüme ulaşıp çözülür eminim
Süpersin ablaGunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Sağlıklı güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle
Okula gitmeden bildirimimi yapayım.
Eki Görüntüle 2919076
Cuma 68.2
Fark -500
askrhpozitif
F Frozen01
Reytinglerimiz yuksek izleniyoruz
Harikasın canım ,
Günaydın canımGünaydın kizlar
Bir wclik artı cumaya eksi olursun
Takım olarak anlaşmami yaptınız kızCuma 72.4
Bugün 73
Reglin ilk günü
Günaydın canımGünaydın kızlar
Benim için çok aymadı ama olsun çok fen artıdayım
Neden artı geldiğini biliyorsan bence cumaya eskiye gecebilirsin
Tamamdır ablamTamamdır canım menü yazmıyordum bugünden itibaren yazar etiketlerim.