- 23 Haziran 2019
- 8.718
- 37.718
Tam bitti herhalde artık tam olarak başladı menapoz olmam diyorum hop geliyor hoş menapoz da ayrı dert amaOlsun neden belli icimiz rahat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam bitti herhalde artık tam olarak başladı menapoz olmam diyorum hop geliyor hoş menapoz da ayrı dert amaOlsun neden belli icimiz rahat
Oda doğru canım. Büyük ihtimalle sibel_84 yine kaptan olur. Olaki kaptan olursam yerime biri vekil olarak takımı kurabilir mi?Canım gönüllülük esasıyla yapılıyor salı stres yapıyoır diyorsan bir sonraki arkadaşımıza devredebilirsin ama baak bu hafta regl ler bitiyor güzel eksiler gelebilir haaa
tamam canım uyarsa ben kurarım takımıOda doğru canım. Büyük ihtimalle sibel_84 yine kaptan olur. Olaki kaptan olursam yerime biri vekil olarak takımı kurabilir mi?
Çocukları şehir dışına pikniğe götüreceğiz suya girecekler. Havuz suları ilaçlı olduğu için çocukları götürmüyorum. Nerde akarsu varsa oraya gidiyoruz
bende çocuklar ile ilgileneceğim için telefona bakamam
Teşekkürler canımtamam canım uyarsa ben kurarım takımı
Eski ben
Harika
Nerde benim hatcem
Olsun gelsindeTam bitti herhalde artık tam olarak başladı menapoz olmam diyorum hop geliyor hoş menapoz da ayrı dert ama
Çok güzel eksi canım tebirk ederim
Süper
Hemen gidip geri çekeyimOlsun gelsinde
Arkadaslar kilo almadim yaa regl oncesi dogal olarak ödem oldum üzgün emoji yapmayin lutfen siz uzulunce bende uzuluyorum
Tebrikk ederimm
Maşallah gayet iyiGünaydın kızlar
2 günlük bir tatil yaptım bu hafta çrş prş o nedenle akşam yemeğim çok geçe kalıyordu. Hedeflediğim eksiyi göremedim ama yine de eksideyim.
60 ları ucundan da olsa görmek iyi geldi
Geçen cmt:70.9
Bugün:69.9
Fark:1 kg
Yüzde:1.4
Tebriklerrrr
Ayy maşallahGünaydın canlar
Gecen hafta cumartesi 98.8
Bugün 97.9
-900gr
Sağlıkla gitsin kilolar inşallah
Regl tüm insanın düzenini alt üst ediyor. Gidecek 1 haftaya tüm ödemlerrGünaydınlar herkese çok sıkıntılı bir gece geçirdim hem sıcak hem ağrıdan uyuyamadım. Regl ucundan göründü olmaya olmaya unutmuşum nasıl ağrı yaptığını tabi bu bana artı getirdi midem kazındı da tek lokma yemedim ya o kadar da ananas kabuğu çayı içtim + 2 görünüyordu dün biraz azaldı ama hiç değilse sabit kalmak istemiştim
Geçen cumartesi 94.30
Bugün 95.25
Fark +0.950
sibel_84 Mthn83
Tebrikk ederimm
Çok iyi vermişsin düşük kilolarda bu kadar vermek maşallahhh
vayyy tebrik ederimm
Tebriklerr
Gayet iyi bence tebrik ederim