- 9 Mayıs 2024
- 625
- 2.041
Geçmiş olsunSağol canım dizime geldi buzu bastım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunSağol canım dizime geldi buzu bastım
Çok teşekkürler canım evet canım kaptan olunca insan çok daha dikkatli oluyor.Yaa kaptanimm darısı bizee ne güzel kilo vermişsiniz öyle kaptan olunca bende daha dikkatli olurum gibi sanırım insan bu sorumluluk altında zan altında hisseder kendini ki şuan bile çok mahcubum bu ödem de olabilir ama bu hafta deli gibi hopladim zipladim yürüdüm ona rağmen vicdan azabı çektim artı çıktım diye kaldiki kaptanlarimi düşünemiyorum ama Cook güzel kilolar vermissiniz tebrik ederim her ikinizide sibel_84 A Asya89
Malesef öyle olduOoo . Maraş'ın tüm.nimetlerinden faydalanmisiz afiyet olsun kas olsun yağ olmasın.
Bu arada mis misss dondurma frik falan
Allah kabul etsin canımSelam canlar geç kaldım çok yogundim sabah annemler kahvaltıya geldiler apar topar sonra komşularla aşure yaptık dağıttık kahveye oturduk yeni kalktilar ve saati kaçırmışım vede sabah artı çıktım malesef reglim ondan da olabilir
Şeker yerinede ben öneri istiyorum :)kızlar size birşey sormak istiyorum; bilenleriniz var biz artık glutensiz besleniyoruz ama malum aşure ayı :)
ben de yapmak istiyorum ama buğday yerine ne kullanabilirim sizce
pekmez olur mu ki :)Şeker yerinede ben öneri istiyorum :)
Geçmiş olsun cnm dikkat et
Ben kuşburnu marmelati ve pekmez atıyorum canım. Ama pekmez az bırakıyorum. Fazla olunca tadını sevmiyor benimkiler.pekmez olur mu ki :)
Allah'ım razı olsunAllah kabul etsin canım
Cok gecmis olsun yanık olayindan cok korkarimYok canım dizim sadece daha çok yerler battı onu temizledim falan
Allah kabul etsinn benim işyerime getirir komşular yakinda oy oy oy bakalim nasil duracagim yemedenSelam canlar geç kaldım çok yogundim sabah annemler kahvaltıya geldiler apar topar sonra komşularla aşure yaptık dağıttık kahveye oturduk yeni kalktilar ve saati kaçırmışım vede sabah artı çıktım malesef reglim ondan da olabilir
Evet olabilir ama her gun 2-3 porsiyon gelince dukkana zorluyorVaktinde bir diyetisyen demisti hangi diyetisyenimdi hatirlamiyorum ama bir kase asure o öğünün yemegi olabilir ve sadece gunde bir kase tabiki. Mesela Ogle yemegi yerine veya aksam yemeği yerine