- 8 Şubat 2017
- 1.664
- 7.305
Teşekkür ederimbalgami mizaç. nemli ve soğuk
sıcak besinler ve baharatlı beslenmen lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimbalgami mizaç. nemli ve soğuk
Canım rica etsem birde Boğa burcu için bilgi verebilir misin kız kardeşimbalgami mizaç. nemli ve soğuk
Cokk sordum son sorum söz benim zayıflama donemim ne zaman birde eşim aslan onun mizacı nedirnemli ve sıcak mizaç oluyor.
Demeviler beden harareti yüksek, deri yapıları pürüzsüz ve yüzleri parlak kırmızı, tez canlı bunun yanında kuvvetli, ağız tadı tatlı, fazla esneyen, uykusu fazla olan özelliklere sahiptir. Ayak ve elleri kolay uyuşur.
kalp damar ve böbrek hastalıklarına yatkındırlar mizaca uygun beslenmezlerse
Canim patlican yemegi tarifin nedirKahvaltı saati 12
Akşam yemeği 18 de yendi
Patlıcan yemeği
Pilav 3 yemek kaşığı
1 kase yoğurt
2 lt su
6000 adım
Resim çekemedim eşim niye sürekli yemekleri çekiyorsun deyince çekmedim umarım sorun olmaz
LenaG @Asya89
Eki Görüntüle 3452518
Sicak besinler nasil yani cnm ben de su agirlikliyimbalgami mizaç. nemli ve soğuk
Menum karbonhidratli mi gene haftasonundan iyidir dimiAfiyet olsun canım.
Yani sabah poğaça peşine dondurma sonra akşama makarna. Ama dünkü menüye göre toparlanmis canımMenum karbonhidratli mi gene haftasonundan iyidir dimi
Normal patlıcan yemeği canım küp küp patlıcanları doğrayıp tuzlu suda bekletiyorum acısi gitsin diyeCanim patlican yemegi tarifin nedir
Selam canım hoşgeldin Teşekkür ederimSelam güzel hatunlar nasılsınız bakalım
LenaG kaptaniçemm sayfanın ismi değişmiş ben yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun inşallah
Yaz aylarında buralar tenha olur derlerdi doğruymuş kızlar baya eksilmişiz takımlar kışın 20 kişilik falan oluyodu 50 kişi burda çene yapıyordu falan çok güzeldi
Benim de malum sınav koşuşturmam vardı, orta geçti ama sanırım atanamam seneye tekrar çalışmam gerekecek gibi..
Sınav stesi derken baya yedim yine offf
O yüzden soluğu burda aldım. Bu sefer farklı bir yöntem uygulayacağım: hergün menü spor vs paylaşacağım ama takımlara girmeyeceğim çünkü uzun süre tartılmayı düşünmüyorum sık tartılınca bana iyi gelmiyor hemen pes ediyorum o yüzden 21 günlük sağlıklı beslenme spor sürecine başlıyorum yarından itibaren inşallah burda hergün paylaşacağım.
Neden 21 gün derseniz bi hedef vermeyince ben 3 gün sonra tatil günü yapıyorum onu engellemek için. Yoksa hergün uymamız gereken şeyler.
Masterfit 124. Etap |
KIRMIZI TAKIM |
@Asya89 Kırmızı Kaptan |
Cakinin Gelini |
@Lotus1234 |
@zensim |
@Nergis 35 |
unutmabenicicegi |
@FitVenus |
@Jasminium84 |
MAVİ TAKIM |
sibel_84 Mavi Kaptan |
LenaG |
60kiloyum |
yosunlupapatya |
defneefe17 |
Ellssa |
Asenr snmz |
tomrs |
HAZIRLIK |
@gezegenfeza |
@Leyl35 |
Mthn83 |
@malahit |
@irmaknehirgol (başlangıç 13.07.) |
@leyl76 |
Sitare55 (başlangıç 15.07.) |
M Makaron23 |
Azmet5255 |
Boncuk2307 |
sen ateş grubusun. safravi mizaç, kuru ve sıcakBen aslan burcu ne grubuyum. Çok yabancı olduğum şeyler
Tamam canım hazırlığa devam et istersenBen bu hafta bitince biraz izne ayrılmak istiyorum ağrılar ,adet dönemi uykusuzluk dengemi bozacak gibi
canım besinlerin mizacı var. onun listesi var. mesela sıcak besinler bal, kırmızı et, baharatlar... hepsi aklımda değil. besinler de 2 li yani sıcak kuru, sıcak nemli, soğuk kuru ve soğuk nemli gibi.Sicak besinler nasil yani cnm ben de su agirlikliyim
Bu ne oluyor ki safravi mizacsen ateş grubusun. safravi mizaç, kuru ve sıcak
Afiyet olsun kız ne oldu dengeli beslenme15 temmuz menum erken bitti
Sabah kahvalti etmek istemedim patatesli pogaca
Bir top kakolu acik dondurma
Oglen domatesli sehriyencorbasi bir dilim k ekmek
Ara bir kayisi, bir avuc tuzlu fistik, 1 ader nutellali cookie
Aksam 1 tabak semizotu yogurt 3 yk domatesli makarna LenaG Mthn83 sibel_84
6000 adim 2 lt su
Afiyet olsun canım güzel olmuşLenaG @Asya89 Mthn83
İyi Akşamlar Kızlar
15.07.2024
11:30 2yumurta, 1büyük salatalık, 4yk.yağsız yoğurt,acı pulbiber ve zerdeçallı karışım
12:30 duble filtre kahve şekersiz
17:30 dan 18:30 a kadar
2 elma, 2salatalık, 2kayısı, 1büyük erik ve 2 şu bardağı su ile yaptığım smoothie (malzemeler girince 3buçuk bardak oldu hepsini içtim)
Akşamda yeşil çay içerim
3.5 litre su
Spor- 6163 adım
Afiyet olsun canımKahvaltı saati 12
Akşam yemeği 18 de yendi
Patlıcan yemeği
Pilav 3 yemek kaşığı
1 kase yoğurt
2 lt su
6000 adım
Resim çekemedim eşim niye sürekli yemekleri çekiyorsun deyince çekmedim umarım sorun olmaz
LenaG @Asya89
Eki Görüntüle 3452518