- 23 Haziran 2019
- 8.766
- 38.033
Çok geçmiş olsun dinlenmeyi ihmal etmeKizlar ben sifayi kaptim size basarilar diliyorum
Dün işte cok yoruldum sonrasinda soguk sulari maden suyunu dik kafaya bugun hapsirik ses degisimi kulak tikanikligi ile uyandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun dinlenmeyi ihmal etmeKizlar ben sifayi kaptim size basarilar diliyorum
Dün işte cok yoruldum sonrasinda soguk sulari maden suyunu dik kafaya bugun hapsirik ses degisimi kulak tikanikligi ile uyandim
Evettt bir an şüpheye düştüm gittim tartı fotona baktım valla73.65 mıydım ben
Sagol kaptanim bisi yemedim ama yedigim de karbonhidrat... dengelesen faha iyi olacakBirşey yememissin ama yediğinde hepsi karbonhidrat canım. Aslında dengeleyen emin ol daha fazla etki edecek. Özel durumun varmış o yüzden etkilenmiş olabilirsin.
Sporlar güzel
Canım sabahları imkansız ya benim için. Sanki alarm kurmuşlar 2 küçüğüm saat 7 oldu mu ayaktalarAynı dert bende de var canım
O yüzden sabah en güzeli. Onlar uyuyorken ben yürüyüş işini halledip geliyorum.
Toparlanicam isallah haftasonu malum kepek ekmegine sandvic rkmegi alayim arasina kasar fomates aksamdan yap strecleAfiyet olsun canım ayaklarına sağlık
Geçmiş olsun canım evet yapıyorlar biraz
Afiyet olsun çok karbonhidrat olmuş biraz toparlanmak lazım
Afiyet olsun spor maşallah ayaklarına,kulaçlarına sağlık
Cokkk geçmiş olsun Allah acil şifalar versinKizlar ben sifayi kaptim size basarilar diliyorum
Sabah kaçta uyaniyorsunuz sabah fikri iyiymiş hava çok sıcakta olmuyor üstelik daha sakin her yer .Aynı dert bende de var canım
O yüzden sabah en güzeli. Onlar uyuyorken ben yürüyüş işini halledip geliyorum.
Gözünüz aydın canım analı babalı hayırlı evlat olsunHayırlı günler
Dün geceden beridir hastanedeyim kızlar. Erkek kardeşimin bebeği oldu.
Hafta sonu hiç dikkat etmedim menüde paylaşmak istemedim. Bugun tekrardan başlicaktım. Ama Olsun dikkat edeceğim inşallah. Proteinli beslenemicem sadece.
Geçmiş olsun Leyla dikkat et kendineKizlar ben sifayi kaptim size basarilar diliyorum
Afiyet olsun çok güzel bir tabakİlk öğünüm bu saate kaldı
Bende baktım telefona evet 65 imisimEvettt bir an şüpheye düştüm gittim tartı fotona baktım valla
Silkelenip kendimize geliyoruz. Ve dengeli besleniyoruz.Sagol kaptanim bisi yemedim ama yedigim de karbonhidrat... dengelesen faha iyi olacak
Bugun saha iyi hissediyorum her gun yeni bir baslangic
Canım bende 12 -1 den önce yatamiyorum. Ama benimkiler sabah uyumaya başladılar şükür okullar tatil olunca onlarda geç yatmaya başladılar. Geç yatınca geç kalkıyorlar.Canım sabahları imkansız ya benim için. Sanki alarm kurmuşlar 2 küçüğüm saat 7 oldu mu ayaktalar
En geç 8 dir sabahları bizim evde uyumak
Ben geceleri çok yoruluyorum evi topla çocukları uyut mutfağı temizle derken biraz telefonda vakit geçiriyorum saat gece 1den önce yatağa giremiyorum hali ile sabahları çocuklar erken kalkınca bende yorgun kalkıyorum
Ben sekizde kalkıyorum. Sekiz buçuk gibi evden.cikiyorum. bir kahve içip hazırlanıp cikiyorumSabah kaçta uyaniyorsunuz sabah fikri iyiymiş hava çok sıcakta olmuyor üstelik daha sakin her yer .
Afiyet olsun ketçap dışında herşey çok güzelİlk öğünüm bu saate kaldı
Afiyet olsun canım. Ben daha yapmadım kahvaltı. Bir bardak kefir içtim. Daha birazdan akşam yer kapatırım.İlk öğünüm bu saate kaldı
Hazır değil canım sos yapmıştım o ama domatesin kendisini koysam daha iyiydi tabiAfiyet olsun ketçap dışında herşey çok güzel
Benim o kadar olmadi ama bir yil oldu rahat. Bir yıl oncesinde cok iyiydim bugun bir deneme sürüşü yapacam bakalimBenim rahat 15 yıl olmuştur İp atlamadığım
Çok geçmiş olsun canım
Tamam canim oyle yapicamGeçmiş olsun canim. Beslenme bu ara dikkat et.
1 yk kiyma(ben coklu pisirip buzluga kaldirip birer ikiser kaşık kullaniyordum)1 ymurta, 1 dilim beyaz peynir,2 yk lor,1 yk dolusu labneKuzum diyetisyen başlatti aslında evde var tüketiyorum ama.yerine alternatif ne yapayım biraz kolay evet sağlıklı olmadığı konusunda çok haklısın.
Sagol canimÇok geçmiş olsun dinlenmeyi ihmal etme
Amin sagolasinCokkk geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Tamam canim oyle yapicam sagolGözünüz aydın canım analı babalı hayırlı evlat olsun
Geçmiş olsun Leyla dikkat et kendine
Bir yerde denk gelmiştim. Sabahları aç karnına yürümek çok iyiymiş çok yağ yakıyormuş.Sabah kaçta uyaniyorsunuz sabah fikri iyiymiş hava çok sıcakta olmuyor üstelik daha sakin her yer .
Ne kadar doğrudur bilemem ama sabah aç karnına olunca direkt yağdan gidiyor diyorlar. Mide bos olunca depoyu yakiyormusuz.Bir yerde denk gelmiştim. Sabahları aç karnına yürümek çok iyiymiş çok yağ yakıyormuş.
Sabahları kalkıp miskin miskin durucamaa yada işte sosyal medyadan çıkamıyorum yahutta alisverise düşüyorum bunun yerine daha güzel bir alışkanlık olurmus.Bir yerde denk gelmiştim. Sabahları aç karnına yürümek çok iyiymiş çok yağ yakıyormuş.
Aynen canım sabahları hava mis gibi oluyor bol bol değerlendirSabahları kalkıp miskin miskin durucamaa yada işte sosyal medyadan çıkamıyorum yahutta alisverise düşüyorum bunun yerine daha güzel bir alışkanlık olurmus.