- 8 Ağustos 2011
- 2.756
- 7.582
Harikasın ben bademi eklemeyi unutmuşum bademde yemem gerekiyor sen bu işi biliyorsun var yaaaaa listede aynen böyleydiHarikasin yesil smoothie yanina 5-6 badem ta da 2 ceviz kitirdatsan muthis olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın ben bademi eklemeyi unutmuşum bademde yemem gerekiyor sen bu işi biliyorsun var yaaaaa listede aynen böyleydiHarikasin yesil smoothie yanina 5-6 badem ta da 2 ceviz kitirdatsan muthis olur
25 senelik tecrübe diyelim boll eksilerimiz olsun insallahHarikasın ben bademi eklemeyi unutmuşum bademde yemem gerekiyor sen bu işi biliyorsun var yaaaaa listede aynen böyleydi
Burçlarla mi alakali mizac konusubenim mizacım su grubu. o nedenle sıcaklarda ben de genelde ödem olur. tuzu da ayarlı tüketmek lazım.
Sınav görevinden geldim. LenaG naptın canım?
Merhaba canım hoşgeldin formu doldurduktan sonra tarih ve nick yazılı bir tartı fotosu rica ediyoruz. Ardından hazırlıkta 1 hafta alışma süreci oluyor günlük menü paylaşıyoruz i. Ardından takım yarışmalarına dahil olabilirsin salı ve cumartesi tartı günlerimizMerhabalar ben de katilmak istiyorum ilk sayfayi okudum sadece formu doldurmam yeterlu mi?
evet ateş grubu mizaçlar yaz aylarında, sıcak ve nemli havalarda kolay kilo verirler. çok iyi senin içinBana sen yazin kilo verebilirsin demistin bak kış boyu dikkat etmeme ragmen sadece koruma yapabildim
Şu an ayni seyleri yapiyorum kilo veriyorum
Afiyet olsun ohh iyi tatillerGünaydın kızlar hayırlı olsun takımlar herkese bol eksiler
Misafirim gitti şimdi ben kardeşimin yazlığana geldim
Sabah
Haşlanmış yumurta Domates Salatalık Lor peyniri 1 dilim tam buğday unlu ev ekmeği
Ogle
1 ev pogacasi
Akşam
Mangalda tavuk salata
Şu 1.5 litre
Spor bol bol yüzme yokuş çıkma
@Lena9 A Asya89
Afiyet olsun canım teşekkür ederim fena geçmediSelamlar
11.30
Kahvaltı
1 dilim hindi füme
1 YK lor.peyniri+kekik
1 tam yumurta
3 ceviz
16.00
80gr Urfa
4_5 yk mevsim salatası
2-3 YK süzme yoğurt
Avuç içi kadar pide
Maden suyu
19.da bir yeşil yapraklı smoothie
icecegim
30 dk Leslie
unutmabenicicegi patimsilizm Cakinin Gelini
A Asya89
LenaG inşallah sınavın istediğin gibi geçmiştir.Allah emeklerinizi boşa cikarmasin.
Gününüz nasıl geçiyor kızlar neler yapıyorsunuz?
Afiyet olsun canımLenaG A Asya89
İyi Akşamlar
14 Temmuz Pazar
10:30 1kabak, birkaç yeşil biber,2yumurta 2dolu yk.yulaf,ıslamak için biraz yağlı süt, 1yk.zeytinyağ ile omlet, doranmış olarak 1yk.gelecek şekilde şarküteri ürünü, 35gr.yağlı peynir, şekersiz çay
2 kupa nane sapı, zencefil, kiraz sapı çayı
17:30 Akşam Yemeği
1buçuk kase sebze çorbası, 1dolu kase yağsız yoğurtla sarımsaklı semizotu salatası, 1büyük elma dilimi patates, 1çatal kıyma, 3kayısı
19:00 1 dolu avuç kuruyemiş
4 litre su
Akşamda filtre kahve şekersiz, yada yeşilçay
Teşekkür ederim canım fena değildi kısmet artık
onları da içine alıyor. tıbbi nebevide var. mesela burç olarak yengeç, balık ve akrep burçlarının mizacı sudur. yani balgami mizaç oluyor. nemli ve soğuk mizaçBurçlarla mi alakali mizac konusu
hayırlısı olsun canım ❤daha önce girmiştim de hiç soruları yetiştirememiştim. Bugün hepsini yaptım çok şükür fena geçmedi benim baş belam matematikte zorlandım biraz
Yok kız ben çağırdım ilk kez gelecekler denk geldi sadece benim için kıymetli misafirlermisafir de gelecek günü bulmuş
Elimden geleni yaptım canım ya inşallah yerleşirimLenaG sınavın nasıl geçti canım? inşallah güzel geçmiştir hayırlısıyla yerleşirsin. ama en azından şimdilik stresin geçmiştir