- 16 Mart 2008
- 45.343
- 220.060
Hayırlı olsun lisans işin inşallah olur kutlarız tatlım. Az önce okudum sevindim.Maşallah maşallah hocam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun lisans işin inşallah olur kutlarız tatlım. Az önce okudum sevindim.Maşallah maşallah hocam.
Pek zarif bu kız yaHiç yük değil kaptaniçem ne demek estağfurullah hiç takma güzel bilge kafanı
Senden ötürü beyaaPek zarif bu kız ya
Niye bu kadar tatlışsın hep iyi hissettiriyorsun
Sorma hocam. Biraz geç alınmış karar idi ama napalim. Üç bebe büyüttük sonra yüksek lisansa sıra geldi.Hayırlı olsun lisans işin inşallah olur kutlarız tatlım. Az önce okudum sevindim.
İnşallah canım yaHarikasin istedigin gibi olsun herşey insallah
Teşekkür ederim, hoşbuldumayyy ne lüzumsuz adammış, sana ne yani aile böyle istiyorsa yazsana kimliğe
çok da güzelmiş anlamı, hoşgeldin
Yaa teşekkür ederimBen cok begendim Leylifer
ayy canım çekti şuan kebabı eşiniz mi yapacak yoksa fırına filan mı veriyorsunuzKahvaltı 10.00
4 zeytin
Yarım dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
İki yumurtadan menemen yapmıştım, birazini yedim. Miktar da diyemiyorum şimdi, ayni tabagi paylaştık eşimle.
12 gibi kızımı uyutmaya çalıştım başaramadım bir seyler yedirip 14.00 gibi tekrar uyuttum. Onla birlikte ben de ikinci bir öğün yapmış oldum.
1 kepçe yayla çorbası
Yarım dilim ekmek
Sabahtan kalan menemenle dünden kalan mantarli yumurtayi karistirdim. 3 yemek kaşığı kadardı. Yarım kase zencefillu yoğurt yedim. Bvir de taze soğan yaprakları vardı 4-5 tane.
Eşim akşama ciğer kebabı ve köfte olacak muhtemelen. Ve biraz da geç yiyeceğiz sanırım
1.5 litre su bitti. Bugün spor yapmayabilirim veya halim kalırsa akşam yaparım. Foşur foşur bir temizlik yapacağım birazdan
Hoş geldin evet Cumartesi fotolu Salı ara tartiMerhabaaa kızlar düğünler misafirler derken yarın başlayacağım tekrar Almadım da vermedim de diye hatrlıyorum ama tartı zamanımız c.tesi mi olmuştu bi yüzleşmem lazım galiba
Jasminium84 sen naptın kilodaşım
Yaaa bilseydim akşam yemek saatinde yada sonrasında yazardımayy canım çekti şuan kebabı eşiniz mi yapacak yoksa fırına filan mı veriyorsunuz
Yok ya üzülme bende bugün kilis tava düşündüm ama ciğer diyince bi iştahım kabardı ahahah :) Bir de eşin geçen de yemek yapıyor demiştin dikkatimi çekti maşallah eşinin eli de becerikli ben de asla müsaade edemiyorum mutfağı batırır diye her ne kadar bulaşığını filan yıkasa da benim temizlik takıntıma yaptırmıyorum. geçen çocuğumla bi bisküvi tatlısı yapmak istedi 9 doğurdum mutfak battı diye peşine ne kadar toplasa silsede bir saat de ben mutfağa bi dolandım şöyle çamasır suluYaaa bilseydim akşam yemek saatinde yada sonrasında yazardım
Eşim yapacak canım
Afiyet olsun canım suyu 3 litre yapalımKahvaltı saat 08.30
Ara öğün
2 buğday patlağı
7 tane badem
Resim çekmeyi unutmuşum
10.560 adım
2 lt su
Akşam yemeyeceğim
Elhan Mthn83 LenaG Cakinin Gelini I Ilyusa
Eki Görüntüle 3450663
hoşgeldin çiçeğimmm, çok özledim seniSelaaaaaaaam
Herkese kucak dolusu çiçeklerle sevgiler
68 kilo ile evime döndüm ama çok mutluyum
Köyde internet bağlantısı çoğunlukla yoktu bağlandığında da zayıftı. Misafirlerden gözümü açamadım. Kusura bakmayın nolur.
canımm aynı kilo etrafında 2 ileri bi geri dönüp duruyorum ya benMerhabaaa kızlar düğünler misafirler derken yarın başlayacağım tekrar Almadım da vermedim de diye hatrlıyorum ama tartı zamanımız c.tesi mi olmuştu bi yüzleşmem lazım galiba
Jasminium84 sen naptın kilodaşım
Yatana kadar içeceğim inşallah suyuAfiyet olsun canım suyu 3 litre yapalım