Beslenmeyi çözdük de spor işi zaman kalmiyor canım. Bir deneyelim en azından denemedik demeyiz.ben böyle şeylere çok inanmıyorum, haaa muhakkak bir faydası vardır ama kafanda beslenme işini çözmeden az da olsa hayatına hareket katmadan bir işe yarayacağını düşünmüyorum eee zaten beslenme işini çözdükten spor da yaptıktan sonra zaten böyle şeylere gerek de kalmıyor
umarım faydasını görürsünüzYedigimizie ictigimize zaten dikkat etmezsek canım zaten etkili olmaz ki. Amaç sadece süreci hizlandirmak. Yaş ilerledikçe verdiginiz kilolarda azalıyor. Beni o korkutuyor zaten.
Ruh yorgunluğu olmasın gerisi dinlendin mi geçer öğretmenimBazen gerçekten yoruldugumu hissediyorum ama. Yarın dönüş var. Evdeki işler gözümde acayip büyüyor. Pazar sınav gorevim var. Karmakarışık olacağım yine.
İnşallah canım.Ruh yorgunluğu olmasın gerisi dinlendin mi geçer öğretmenim
Yıllık izin yapıyorİnşallah canım.Elhan hocam nerde? Kaç gündür yazacağım. Unutuyorum.
tabii ki öyle canım denemekten zarar gelmezBeslenmeyi çözdük de spor işi zaman kalmiyor canım. Bir deneyelim en azından denemedik demeyiz.
HarikasinBu arada yüksek lisansa başvurumu yaptım dün. 40indan sonra yüksek lisans yapacağım. Cesaret şimdi geldi. Dua edin kızlar kabul edileyim. Kontenjanı 30 a çekmişler. Gece yi de kaldırmışlar.
Bence doğal yolla verilmeyen kilolar kalıcı değil bide bu diyetisyenlerde yeni moda oldu makine spor aleti andulasyon cihazı (bu cihazda tek seans ta en az 2 veya 6 7 cm e kadar inceliyorsunuz) yani bizim binbir gayret ile verdiğimiz kilolari insanlar parayı verip 30 dk da inceliyor bence acayip haksızlık tek liste yazmaya 750 TL istiyorlar bideKızlar bir cihaz gelmiş . Az önce arkadaş aradı. Toplu şekilde gidelim. Hem diyetisyene hem cihaza diye. Cihazı ilk defa duydum. Bilgisi olan var mı?
EMS body pro imiş cihaz. Kızlar en etkili dedi ama. Doğal olmayınca da kafam çok sarmiyor.
ayyy kaptaniçem hoşgeldinnnnnn hem evine hem bizeeeSelaaaaaaaam
Herkese kucak dolusu çiçeklerle sevgiler
68 kilo ile evime döndüm ama çok mutluyum
Köyde internet bağlantısı çoğunlukla yoktu bağlandığında da zayıftı. Misafirlerden gözümü açamadım.Kusura bakmayın nolur.
Yazık bence çoğu insan o paraya geçinmeye çalışıyor bide etkilide değil galiba takip ettiğim bir diyetisyen getirtti sonra kimse talep etmemeye başlayınca cihazı kaldırdı sayfasındanYa bu değişik cihaz canım . Şimdi diyetisyen başka bir arkadaşa sorduk. Piyasadaki en etkili cihaz dedi. Diyetle birlikte 5500 müs sekiz seans giriyorsun.
Sen iyi olda gerisi mühim değil hoş geldinSelaaaaaaaam
Köyde internet bağlantısı çoğunlukla yoktu bağlandığında da zayıftı. Misafirlerden gözümü açamadım.Kusura bakmayın nolur.
Canım Lenammm hoş buldumayyy kaptaniçem hoşgeldinnnnnn hem evine hem bizeee
Çok iyiyim çiçeğim teşekkür ederim.Sen iyi olda gerisi mühim değil hoş geldin
Ohhh sesi soluğu çıkmıyor.Yıllık izin yapıyor
Hahahha az önce sordum nerde benim hocam diyeSelaaaaaaaam
SibeeeeeeelimmmOhhh sesi soluğu çıkmıyor.
Maşallah maşallah hocam.Sibeeeeeeelimmm
Sesim de soluğum da bundan sonra iyi iyi
Hiç yük değil kaptaniçem ne demek estağfurullah hiç takma güzel bilge kafanıCanım Lenammm hoş bulduminan ki kızlardan çok aklım hep sende kaldı Sayfayi, yükü sana bıraktığım için çok vicdan yaptım aklımda , planda olmayan bir sürü şeyler yaşandı . Sınavın olmasa dert etmezdim nolur hakkını helal et.