- 23 Haziran 2019
- 8.710
- 37.665
Haydı bakalım başlangıcın hayırlı olsun sağlıkla,huzurla verelim kilolarıLenaG
Şuraya tartı fotosunu fırlatıp gidiyorum. Ben 74un altina dusmemisimdir diye bekliyordum ama sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydı bakalım başlangıcın hayırlı olsun sağlıkla,huzurla verelim kilolarıLenaG
Şuraya tartı fotosunu fırlatıp gidiyorum. Ben 74un altina dusmemisimdir diye bekliyordum ama sevindim
Ben Leyla ve buna sevindim Leylifer ilk defa duydum herhalde gece ışıltısı gibi bişey olmali leyl karanlik fer ışıkHoşbuldum, teşekkür ederim
Adim aslinda Leyla değil leylifer
Günaydın kaptanımGünaydın kızlaarr
Günaydın canımGunaydın
Gecenin aydınlığı demekmiş çok değişik isim sevdimHoşbuldum, teşekkür ederim
Adim aslinda Leyla değil leylifer
Günaydın çiçeğim hayırlı işlerin olsungünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın herkeslere
Afiyet olsun güzel menü olmuş akşam kahvaltısı olmuşŞehirdılındayım güne simitle başladım akşama hafi hayırlısı.. Dünkü menümü yazayım. Bugünü asla kestiremiyorum.
Sabah 10:00
Türk kahvesi
Yarım elma
Öğle 12:00
Az mercimek çorbası
6 tane isveç köfte
Ara 15;00
20 kiraz
Ara 17:30
Yarım yeşil elma
Akşam 20:00
4 çeri domates
2 kibrit kutusu beyaz peynir
1 bardak ayran
2 lt su
5600 adım
LenaG
@Elhan
Ayy aminHaydı bakalım başlangıcın hayırlı olsun sağlıkla,huzurla verelim kiloları
Ben Leyla ve buna sevindim Leylifer ilk defa duydum herhalde gece ışıltısı gibi bişey olmali leyl karanlik fer ışık
Gecenin aydınlığı demekmiş çok değişik isim sevdim
Günaydınlar canısıGünaydınnn canım
Sağol bitanemmmGünaydın çiçeğim hayırlı işlerin olsun
ayyy ne lüzumsuz adammış, sana ne yani aile böyle istiyorsa yazsana kimliğeAyy amin
Evet gece aydınlığı, gece ışığı anlamlarına geliyor. Sabaha karşı doğmuşum gerçi ama koymuslar yapacak bir sey yok
Bu arada nüfus memuru karşı çıkmış boyle isim mi olur diye. Kimlikte ismim farklı
Günaydın KaptanımGünaydın kaptanım
Harika menüŞehirdılındayım güne simitle başladım akşama hafi hayırlısı.. Dünkü menümü yazayım. Bugünü asla kestiremiyorum.
Sabah 10:00
Türk kahvesi
Yarım elma
Öğle 12:00
Az mercimek çorbası
6 tane isveç köfte
Ara 15;00
20 kiraz
Ara 17:30
Yarım yeşil elma
Akşam 20:00
4 çeri domates
2 kibrit kutusu beyaz peynir
1 bardak ayran
2 lt su
5600 adım
LenaG
@Elhan
Ben cok begendim LeyliferAyy amin
Evet gece aydınlığı, gece ışığı anlamlarına geliyor. Sabaha karşı doğmuşum gerçi ama koymuslar yapacak bir sey yok
Bu arada nüfus memuru karşı çıkmış boyle isim mi olur diye. Kimlikte ismim farklı
gunaydın :)Günaydın kızlaarr
Günaydın canımgunaydın :)