- 14 Mart 2021
- 869
- 2.700
- 27
İnşallah kaptanımCumartesi günü eksi olucak güveniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kaptanımCumartesi günü eksi olucak güveniyorum
Boyle yaparsan yeme atagi gecirirsin
Aman yiyim sonraki gün yemem
Yemediginin ertesi günü dün nasilsa yemedim bugün şunu yiyim yarin yine yememle kısır döngüye girersin
Hafta ici yemeyim haftasonu yiyeyimler seni hep başa döndürür
İşkence menüsü
Evet bu hafta asla takilma
Bi atlat oncelikle ruhun hafifleyecek sonra beslenme düzenin öyle bir oturacak ki
Canım Leyla ya katılıyorum çok kısıyorsun vücudun koruma yapıyor olabilir biraz daha esnek bir menü yapabilirsin gün içindeEvet kaptanım ama takılı kaldım sanki 63 bı göremiyorum gıdım gıdım gidiyor artık
Haklısın bu kısır döngünün içerisindeyim şuanBoyle yaparsan yeme atagi gecirirsin
Aman yiyim sonraki gün yemem
Yemediginin ertesi günü dün nasilsa yemedim bugün şunu yiyim yarin yine yememle kısır döngüye girersin
Hafta ici yemeyim haftasonu yiyeyimler seni hep başa döndürür
İşkence menüsü
Evet bu hafta asla takilma
Bi atlat oncelikle ruhun hafifleyecek sonra beslenme düzenin öyle bir oturacak ki
Canım cumartesi gününe kadar suyu 3 ve üzeri birde geceleri yeşilçay veya kiraz sapı çayı içebilirsen kısa sürede 63 ü göre bileceksin güven banaİnşallah kaptanım
Deneyeyim kaptanimCanım Leyla ya katılıyorum çok kısıyorsun vücudun koruma yapıyor olabilir biraz daha esnek bir menü yapabilirsin gün içinde
Tünaydın ablacım
Hergun tüketiyorum cay burada menüye yazmıyorum kaptanım 17 18 den sinra yemeği kesiyorum zaten açlık yapıyorum genel olarakCanım cumartesi gününe kadar suyu 3 ve üzeri birde geceleri yeşilçay veya kiraz sapı çayı içebilirsen kısa sürede 63 ü göre bileceksin güven bana
ama çaylar aç karnına
O vakit hep birlikte silkelenme vaktiHergun tüketiyorum cay burada menüye yazmıyorum kaptanım 17 18 den sinra yemeği kesiyorum zaten açlık yapıyorum genel olarak
Benm sorunum hafta sonları çok saçmalıyorum Artık bı sirkelenmem lazım
Yani kilo verme hevesiyle hepimiz bu yollardan gectik o yuzden tahmin edip yazdimHaklısın bu kısır döngünün içerisindeyim şuan
Neden 17? Bu seni sosyallesmekten koparir... Surdurulebilir degil kiHergun tüketiyorum cay burada menüye yazmıyorum kaptanım 17 18 den sinra yemeği kesiyorum zaten açlık yapıyorum genel olarak
Benm sorunum hafta sonları çok saçmalıyorum Artık bı sirkelenmem lazım
Vermem lazım canım iyice saldım. Artık 60 lari göreyim. Ağustos ayında düğün var ve ben halen daha 70 lerdeyim.İyi tatiller canım
Süper gidiyorsun
Meyve bende de kilo yapıyor. Ekmek yediğim zaman almiyorum ama meyveyi yediğim zaman ölçüsüz kesinlikle alıyorum. Ben anlamadım bu işiYani kilo verme hevesiyle hepimiz bu yollardan gectik o yuzden tahmin edip yazdim
Lutfen kendine bunu yapma,vucudunu ruhunu yorma
Belli bir duzende devam edince ne kadar kolaymis diyorsun
Hem ben ne zaman meyveye düşsem ya kilom kitlendi ya da aldim...
Herşey kontrollü yenmeli
60 ları göreceğini biliyorum canım yeter ki isteyelimVermem lazım canım iyice saldım. Artık 60 lari göreyim. Ağustos ayında düğün var ve ben halen daha 70 lerdeyim.