- 25 Temmuz 2018
- 1.026
- 1.709
- 38
Bnde gene degisiklik yok... 75 ten asagi inemiyoruz.. zaten bes gun oldu tozu biraktim. Diyet yapmiyorum ki vereyim!!! LenaG unutmabenicicegi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun bak ne güzel menü olmuş bir tek akşama bol salata ve yoğurt eklesen daha doyurucu olur.Kizlar sicaktan uyuyamadim ama iyi oldu 0330'kalktim ezani bekledim. 1de yattim uc daatlik uykuyla ise gidicem bakalim
8 temmuz
Sabah salamli kasarli sandvic cay
Ohlen ceyrek rosto kofte pure 3 yk pilaw
Ara basak diyet biskuvi
Aksam uc adet kofte 3 yk domatesli makarna
1,5 lt su 7000 adim
Su an acimdan oluyorum
Tebrik ederim canım cumrtesiye göre -0.250 vermişsin hiç azımsama her türlü eksi candırBnde gene degisiklik yok... 75 ten asagi inemiyoruz.. zaten bes gun oldu tozu biraktim. Diyet yapmiyorum ki vereyim!!! LenaG unutmabenicicegi
Eki Görüntüle 3449387
GünaydııınnnGünaydınlar hanımlar
Kız güldürdün beni afiyet olsunŞimdi kahvaltı yapabilirim. Açlıktan bitap düştüm
Ooo tebrik ederim harika bir eksi
Günaydın canım tebrik ederim misafirlerle bile eksi görmüşsün zor birşey inan anlıyorumGünaydın kızlar misafirim gitmedi aktifliğim yok kusura bakmayın
Geçen cumartesi 67.9
Bugün 67.7
LenaG Cakinin Gelini
Günaydııın
Maşallah tebrik ederim.
Tebrik ederim canım güzel eksi
Tesekkur ederomAfiyet olsun bak ne güzel menü olmuş bir tek akşama bol salata ve yoğurt eklesen daha doyurucu olur.
Tebrik ederim canım cumrtesiye göre -0.250 vermişsin hiç azımsama her türlü eksi candır
Salı günleri foto koymana gerek yok
Cumartesi
Salı
Fark
şeklinde yazarsan anlaşılması daha kolay oluyor
Günaydııınnn
Kız güldürdün beni afiyet olsun
Ooo tebrik ederim harika bir eksi
Günaydın canım tebrik ederim misafirlerle bile eksi görmüşsün zor birşey inan anlıyorum
Günaydııın
Tebrik ederim canım
Maşallah tebrik ederim.
Tebrik ederim canım güzel eksi
Günaydın canım hiç kusurluk bir şey yok bazen fiziken yoğun oluruz bazen zihnenGünaydın mutlu sabahlar
Dün bir sürü alıntı yaptım ama çok modum yoktu cevap yazamadım kusura bakmayın
Ayy artı mı oldu yoksa. Ben kaptan olduğum hafta aynısı olmuştu nasıl hüsrana uğramıştım. Seni çok iyi anlıyorumHerkesi tebrik ederim kızlar
Ben tartı hakkında konuşmak dahi istemiyorum bugün
Teşekkür ederimAfiyet bal şeker şifa olsun
Evet canım kararsizdim ama yapayım dedim terlemek iyi geldiÇok geçmiş olsun canım afiyet olsun
hasta hasta iyi spor yapmışsın