- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Allah yardımcın olsun canımŞükür ki pek fazla gelmiyor bize şuan için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun canımŞükür ki pek fazla gelmiyor bize şuan için
Teşekkürler canımAllah yardımcın olsun canım
Amin canım teşekkür ederimSize de çok geçmiş olsun dilerim oğlunuz biran evvel iyileşsin
Evet bende okudumHatta Almanyada kronik hastalıktan çıkarılmış. Hemşire uygulamış başarılı olmuş hiç kalmamış. Dün paylaşımını okudum. Evet Ağustosta kayıt başlıyor
Ben whatsapp grubu açtım orda yardımcı oluyorum hanımlara. Seviye yapmak isteyenlere. Tamamen ücretsiz. Bidahaki seferde tekrar başlayabilirm belki.Evet bende okudum
Bende bazı ilaçları bıraktım
Afiyet olsun canımKahvaltı zamanı
Diyet üzerine mi açtın canım diyetisyen misinBen whatsapp grubu açtım orda yardımcı oluyorum hanımlara. Seviye yapmak isteyenlere. Tamamen ücretsiz. Bidahaki seferde tekrar başlayabilirm belki.
İşte bu beeHiç sorma herşey üstüme geliyor. Bu sıcaklarda uğraşmak ne zor oluyor.
Silkelendim kendime geldim canım.
Koruma değil kilo vermek istiyorum.
Perşembe akşamı bozup birsürü şey yedim. O kadar aç kalıyorum nasılsa artı çıkıcam diye. O kadar sinir oldum. Sonraki gün devam ettim. Şimdi bozmasaydım perşembe günü eksilcektim
Olsun canım sağolsun diyorum. Durmak yok yola devam diyorum. Büyük hedefim 56 yı görene kadar patimsilizm
demek ki tatlı yemen gerekiyorValla ben surekli spor yapip tatlida yemedigim halde +2 oluyorum
Sevdigim tatlidemek ki tatlı yemen gerekiyor
bazen dağılıyoruz. bıkkınlıktan oluyor haklıyız. bir de şimdi sıcaklar...Hiç sorma herşey üstüme geliyor. Bu sıcaklarda uğraşmak ne zor oluyor.
Silkelendim kendime geldim canım.
Koruma değil kilo vermek istiyorum.
Perşembe akşamı bozup birsürü şey yedim. O kadar aç kalıyorum nasılsa artı çıkıcam diye. O kadar sinir oldum. Sonraki gün devam ettim. Şimdi bozmasaydım perşembe günü eksilcektim
Olsun canım sağolsun diyorum. Durmak yok yola devam diyorum. Büyük hedefim 56 yı görene kadar patimsilizm
sufle gözbebeğim üstüne 1 çay bardağı tarçınlı süt içersinSevdigim tatli
firinlanmis seftali,ayva
Sufle
Cok İslak kek
Hangisini yiyim seç bakalim
Çok güçlü bir kadınsın. Çok güçlü bir annesin herşey geçecek canım. Sen içini ferah tutBen sanki üstümden tam atamadım
Oğlum yatalı 2 haftayı geçti, malum şahıs bugün ziyaret edecekmiş
Yükün kalan kısmını da bu sayede atacağım inşaAllah, birazda eşime karşı dik durmam lazım
hoşbulduk tatlım. tatile git gel bekliyoruz ben de yeni listeme hayırlısıyla çarşamba günü başlayacağımHoşgeldin canım. Ne zamandır gözüm seni arıyordu. Ara vereceğim bu dönem biraz daha ama mutlaka geri döneceğim
Hmmm sütlü filtre kahve yapim ben onusufle gözbebeğim üstüne 1 çay bardağı tarçınlı süt içersin
Günaydın çiçek kadın
Evet canımm çok şükürTebrik ederim canım bak azıcık kısınca hemen hop diye geldi eksi
Benim eşim boyleydi herkesten uzaklastiriyordu beni... O öyle bu böyle,sen sevilen bir insan değilsin sevilsen arkadasin olurdu,zayifladinda noldu kiloluda guzeldin(bu iltifat degil) bilmem ne.... Psikolojik baskı...Benim burdaki arkadaşlarımı kızım dahi bilmez
Hepiniz benim için çok kıymetli ve gizlisiniz, neden?
30 sene hayatımızın içinde olan narsist( teşhisi ben koydum, bulguların %90 ı uyumlu) aile üyesi kiminle yakınlaşsam hep arıza çıkarıp benden uzaklaştırdı.
O yüzden ne burdan ne instam olduğundan şahsın haberi yok (instayı kızım biliyor )
İyiki sizleri gizli sevmişim, çok değerlisiniz herbiriniz, ne mutlu bana Rabbim sizlerle karşılaştırdı
Sizlerde öyle düşünün
Biriz, arkadaşız, kardeşiz, biz bir oldukça başka arkadaşa ihtiyacımız yok
Birde işin madde tarafı var
30 sene önce çok sevdiğim arkadaşımla beni ayırdı, döndük, dolandık, yine birbirimizin en yakın arkadaşı olduk
Bi ihtiyacı olsa ben ona koşarım, benim ihtiyacım olsa o bana koşar
1 arkadaşım, 1 kızım şu 1,5 senede bana çok destek oldular, geriye kalanı 7 yabancı da yapıyor
Biraz ordan biraz burdan yazdım, anlatsanız ne mutlu, aslında bende doluymuşum, kendimi oyalıyorum