Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım iki haftadır beni geride bıraktınGunaydin kizlar
Dun aksam regl oldum sis hissediyorum biraz kendimi
Buna ragmen iyi eksi yinede
Gecen hafta 77.6
Bu hafta 76.5
Fark -1.100
unutmabenicicegi LenaG
E bidaha tartilTebrik ederim canım şimdi sen söyleyince aklıma geldi ben wc de gitmedim ya güdümlü füze gibi tartıya koştum hemen hayır bekle dolan falan dimi
Günaydın canım çok güzel eksi bir tebrik ederim. vay regle rağmen harikaGunaydin kizlar
Gecen hafta 77.6
Bu hafta 76.5
Fark -1.100
unutmabenicicegi LenaG
Senin naifliğini çok seviyorum.Günaydın canım izinli yazalım bir süre ama bence hazırlıkta kal
Bugün tartılabildin mi ?
Senin naifliğini çok seviyorum.
Tartılmadım ama tartılayım bu tatlı sözlerin hatrına. Resimli olsun dimi
Tartılıp geleyim
Bide reglGunaydin kizlar
Gecen hafta 77.6
Bu hafta 76.5
Fark -1.100
unutmabenicicegi LenaG
Cok haklisin tartilmayi bende sevmem, korkunç birşey gibi... Yazman mantikli geldi bende 56 yi duzleyim sonra birakacagim bir sure tarti olayini
Günaydın canım direnç kilolarına gelmişsin sanırım 1-2 ay inat ettiği oluyorGünaydın kızlar
Geçen hafta 67.45
Bugün 67.25
Fark - 200
Daha fazla eksi bekliyordum yerimde sekiyorum resmen
LenaG unutmabenicicegi
İşte aynısını yapmak istiyorum. 56 yı görmek istiyorum. Öyle bırakmak istiyorum. Canımsın.Cok haklisin tartilmayi bende sevmem, korkunç birşey gibi... Yazman mantikli geldi bende 56 yi duzleyim sonra birakacagim bir sure tarti olayini
Günaydın canım gözümden kaçmış kusura bakma. Bu hafta da izinli olmak istiyor musun ?Herkese kocaman günaydınlarrrr ben geçen hafta izin istemiştim ama takıma da seçilmişim, inşallah bir sıkıntı yaşanmamıştır geçtiğimiz hafta yakın yerlerde toplu bir gezinti yaptık misafirlerimle, gerçek tatil bir hafta sekteye uğradı. Bende 1 hafta 1 haftadır diye kendimi buraya attım