- 23 Haziran 2019
- 8.795
- 38.374
Tamam canım notumu aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım notumu aldım
Afiyet olsun öğleden sonra biraz diyetten sapma olmuşHemn bugünu de yazayım vaktim varken 5 temmuz
Sabah iki YK et kavurma bir dilim ekmek
11 de 2 hurma kahve yani
Öğleden sonra
8 sıkım kadar çiğ köfte,
Salata biraz turşu, iki bardak ayran
Çay yani
Yarım dilim ıslak kek, kuru hurma bir âdet
Akşam 7 de yarım pişi
Elhan unutmabenicicegi
Afiyet olsun kaptanımSelam kızlar yaa kusura bakmayın giremiyorum 2 gündür. İşlerim vardı çok. Yarın şehir dışına çıkacağım Allah nasip ederse. Bugün dışardaki işlerimi hallettim valizi hazırladım birikmiş ütü çamaşır çöpler vs evin işleriyle uğraştım.
Menü olarak tek öğün yaptım bugün
17:00 da 1 tabak etli sebzeli türlü
Su 2 olmuştur devam ediyorum içmeye
Spor 5 bin adım ve sabahtan beri ev işleri
LenaG unutmabenicicegi
Afiyet bal şeker şifa olsun canımSelam kızlar yaa kusura bakmayın giremiyorum 2 gündür. İşlerim vardı çok. Yarın şehir dışına çıkacağım Allah nasip ederse. Bugün dışardaki işlerimi hallettim valizi hazırladım birikmiş ütü çamaşır çöpler vs evin işleriyle uğraştım.
Menü olarak tek öğün yaptım bugün
17:00 da 1 tabak etli sebzeli türlü
Su 2 olmuştur devam ediyorum içmeye
Spor 5 bin adım ve sabahtan beri ev işleri
LenaG unutmabenicicegi
Eyvah eyvahfropienin içinde ekstradan probiyotik varmış.
ben de çerez gibi yiyorum
Detoks günü güzel gecmis sonucu mutlu etsin insallahİyi akşamlar kızlar
04.05.2024 Perşembe
Sabah 2 büyük bardak soğuk filtre kahve
Kahvaltı 10:30 3 kepçe soğuk ayranaşı çorbası
Ara 13:30 2 kepçe soğuk ayranaşı çorbası
Ara 16:00 2 küçük kare çikokata,soğuk filtre kahve
Akşam 19:30 2 kepçe soğuk ayranaşı çorbası
Su 3 lt
10000 adım (bugün hava fena değildi hareket edebildim)
uranus35
Yarın listelerime dönüyorum
Afiyet olsun yarın ben de listelerime döneceğim normal yemek yemeyi özledimİyi aksamlar
Bugün menüm şu şekilde;
Sabah 10 badem yesilcay
13:00 yogurt granola seftali
15:00 havuc,salatalik,badem
18:00 3 yk bulgur pilavi,3 yk nohut,firinlanmis kabak kapya biber ustunde domates soslu yogurt
Eki Görüntüle 3447836
Adım sayım;
Eki Görüntüle 3447837
Afiyet bal şeker şifa olsun canımİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
Yeşil çay
2 adet salatalık
12.30
10 adet Antep fıstık
15.00
Türk kahvesi
1 adet lokum
18.40
4 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
21.00
Soğuk kahve
30 dk leslie
Elhan LenaG unutmabenicicegi
İnşallah güzel insanlarla karşılaşırsınız bundan sonraArkadaşım yok ki ilk boşanmada herkesle arama duvar ördüm dost bildiklerim düşman çıkınca
Ama dediğin gibi bir kahve ve müzik iyi gelebilir
İnşallah canımİyi akşamlar arkadaşlar
İnşallah güzel insanlarla karşılaşırsınız bundan sonra
Bu detoksu ne kadar süredir yaptın. Canım birde normal listeler demişsin nasıl olacak bundan sonraki beslenme planın ?Kısa bir zamana kadar alıyordum çok da memnunum kısa bir ara verdim ama elimden geldiğince çabuk geri döneceğim diyetisyenime inşallah
Şu an ben de bu detoksu yapıyorum
Afiyet olsun canım çok güzel
3 gün canım. diyetisyen listelerimi karıştırıp bakacağımBu detoksu ne kadar süredir yaptın. Canım birde normal listeler demişsin nasıl olacak bundan sonraki beslenme planın ?
Kesinlikle bende çok yalnizim bu ara her zaman burdayim yoldaşlık yapalımNe güzel bende alışmaya başladım ama bazen bir sohbet bir yardım istiyor insan
Bende bugün bayağı liste karıştırdım.dun paylaştığım diyetisyeni de listelerine baktım ama ben hem.oglen hem.aksam.yemek istemiyorum gibi o yüzden daha henüz başlamadım ama dikkat ediyorum bakalım3 gün canım. diyetisyen listelerimi karıştırıp bakacağım