- 8 Ağustos 2011
- 2.758
- 7.604
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet bal şeker olsun şifa olsun canım3 temmuz
12.30
Türk kahvesi 10 adet kiraz 3 kayısı 2 dilim elma 3 dilim şeftali 4 adet eti burçak yulaflı bisküvi 1 kare bitter ciko
15.00
2 dilim çavdar ekmeği üzerine kaşar 2 ymrt omlet yeşil çay
17.00
1 kase domates çorbası 1 karabuğday patlağı
2.5 litre su
30 dk leslie
LenaG unutmabenicicegi
Afiyet bal şeker olsun şifa olsun canımİyi akşamlar kızlar
11.40
1 h. Yumurta
1 Salatalık
5 zeytin
Yeşil çay
14.00
Türk kahvesi
18.00
4 yk mantar sote
1 dilim ekmek
Cacık
20.30
Soğuk kahve
5 adet Antep fıstık
LenaG unutmabenicicegi
Tesekkür ederim canım spor yapamıyorum bebekle yarın inşallah yürüyüş yapcamAfiyet bal şeker olsun şifa olsun canım
Dilimler küçüktü canım.Afiyet olsun akşam için 3-4 dilim fazla olmuş canım yaa
Olsun yaparsın inşallah bende halsizim bir kac zamandır yürüyüşü fazla yapamıyorumTesekkür ederim canım spor yapamıyorum bebekle yarın inşallah yürüyüş yapcam
Sağol kaptanımAfiyet bal şeker olsun şifa olsun canım
bence Eylüle kadar rahatça 5-6 kilo verirsin canım. Eylül başı desen bile 2 ay varBenim Eylül e kadar 1 2 beden incelmem ve 5 6 kilo vermem lazım ama nasıl eşimin yeğeni evlenecek düğünde şık olmak istiyorum eşim beni her halimle beğeniyor ama işte etraf bin tane yorum yapabilir aslında takmazdim ama eşim göz dolduran beğenilen bir adam yeğeninin nişanlısi yaşıti zannetmiş o derece yani
Bende çevremde beğenilen biriyim ama işte içim sıkılıyor biri birşey deyince cevap verip ağız dalaşına girmek o seviyeye düşmek istemiyorum
Eşim sağlık sorunları nedeniyle kilo aldığımı bildiği için hiç bu konuda kalbimi kırmadı kırmak isteyene ne var fıstık gibi kadın minyon güzel yüzlü vs dedi sağolsun ama benim genç kızlığımdan beri tek zayıf noktam kilolarım
İnşallah verebilirim haftada 750 Gr verirsem 6 kilo verebilirim inşallahbence Eylüle kadar rahatça 5-6 kilo verirsin canım. Eylül başı desen bile 2 ay var
Afiyet olsun güzel menü olmuş ama meyveye dikkat etmek lazım
Teşekkürler canım bir bakayım inşallahKizlar diyetisyen Seden günkaya Instagramda 21 Günlük diyet listesi yayınlamış bir göz atın derim.
Beraber başlayalım mı yarından itibaren elimizdeki malzemeler ile birebir listeye uyamasakta deneyelimKizlar diyetisyen Seden günkaya Instagramda 21 Günlük diyet listesi yayınlamış bir göz atın derim.