- 14 Mart 2021
- 869
- 2.700
- 27
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet şifa olsun arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet şifa olsun arkadaşlar
Görüşürüz tatlımSagoll canimmbenimm 1 aya görüşürüz o haldee
ekleri çok severimAy unuttum bir de ekler vardı yaa ekler yaptım ben sahi canım çıktı ter içinde kaldım sıkma torbam patladı vs.
afiyet olsun güzel menü canım. sen diyetisyene biraz ara verdin değil mi öyle yazmışsın geçen gün.kızlar iyi akşamlar
Hemen menümü yazayım geç oldu anca vakit buldum
30.06.2024 pazar
Sabah 1 büyük bardak soğuk kahve
Kahvaltı kaçtı hatırlamıyorum 2 tane tb unlu dereotlu süzük peynirli poğaça,5 zeytin,1 domates,salatalık,1 yk avokado sos,çay şekersiz
Ara yok
Akşam 19:30 4 köfte,2 yk makarna,1 bardak ayran,çoban salata
3 lt su
7000 adım
uranus35
Sağol canım maalesef öyle oldu ama eylülde döneceğim inşallahafiyet olsun güzel menü canım. sen diyetisyene biraz ara verdin değil mi öyle yazmışsın geçen gün.
Afiyet olsun canım gayet başarılıKahvaltı
12.30
1 adet omlet
Peynir zeytin
2 dilim Domates
1 dilim salam
Çay
17.00
Dürüm çiğköfte
20.30
Soğuk kahve
LenaG unutmabenicicegi
Karbonhidrat bayramı ilan edilmiş bugün. Börek tehlikelidir yedikçe yedirir dostum olmamış malesef. Ama geçen geçti önümüze bakacağız hadi bakalım üzülmek yok yarın tertemiz bir menüyle geleceksin buraya hem kendini hem bizi mutlu edeceksin anlaştık mıBen bugün hiç doymak bilmedim
Sabah aç karna yesil çay
Su yok gibi.
Sabah 11 de 2 dlm börek
Saat 13 de 1 dlm börek ve akşam salata kıyma sote börek
Adım 6 bin küsur
Ekmekler beyaz ekmek değilse güzel menü. Afiyet olsun canım ama tabiki yürüyüş istiyorBende menümü yazayım.
Kahvaltı
2 çatal sucuklu yumurta
1 dilim kaşar peynir
İki çatal çemen
3 adet zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak çay
Ara öğün
1adet dondurma
Öğle (saat 15 de)
2 kaşık kıymalı makarna
Bir kase salata
1 bardak ayran
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Ara öğün
1 bardak çay
1 avuç kuruyemis
@Elhan Mthn83 uranus35
Menüye yakıştıramadığım bikaç şey var: çikokrem limonata dondurma makarna biber dolmasının 2 tane olması..@Elhan uranus35 30 Haziran menü
Kahvaltı 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı çikokrem biraz Çeçilk peynir 1 tatlı kaşığı tereyağ zeytin
Ara 1 bardak limonata 1 dondurma
Akşam 2 servis kaşığı makarna 2 adet biber dolması
Su 2 litre spor olarak sayılıyorsa da akşam kadar yüzdüm
Evde olmadığım için pek dikkat edemiyorum maalesef birde internetim çok zor çekiyor dünün menüsünü paylaşıcam inşallah bu mesajda gelir
Menü güzel canım. Ekler eklenmemiştir inşallah bu menüye o kısmı anlamadım yaptın ama yedin mi su adım çok iyi. Kahveyi azalttın yazın o da iyi olmuşkızlar iyi akşamlar
Hemen menümü yazayım geç oldu anca vakit buldum
30.06.2024 pazar
Sabah 1 büyük bardak soğuk kahve
Kahvaltı kaçtı hatırlamıyorum 2 tane tb unlu dereotlu süzük peynirli poğaça,5 zeytin,1 domates,salatalık,1 yk avokado sos,çay şekersiz
Ara yok
Akşam 19:30 4 köfte,2 yk makarna,1 bardak ayran,çoban salata
3 lt su
7000 adım
uranus35
Bu spor alkışı hak ediyor
Yedim kaptanım 1 büyük söz yarından itibaren düzelecekKarbonhidrat bayramı ilan edilmiş bugün. Börek tehlikelidir yedikçe yedirir dostum olmamış malesef. Ama geçen geçti önümüze bakacağız hadi bakalım üzülmek yok yarın tertemiz bir menüyle geleceksin buraya hem kendini hem bizi mutlu edeceksin anlaştık mı
Ekmekler beyaz ekmek değilse güzel menü. Afiyet olsun canım ama tabiki yürüyüş istiyor
Menüye yakıştıramadığım bikaç şey var: çikokrem limonata dondurma makarna biber dolmasının 2 tane olması..
Menü güzel canım. Ekler eklenmemiştir inşallah bu menüye o kısmı anlamadım yaptın ama yedin mi su adım çok iyi. Kahveyi azalttın yazın o da iyi olmuş
Bu spor alkışı hak ediyor
ekleri çok severim
Gecmis olsun canim kolay gecmesine sevindim ses kisikligi yapiyor diyenleri gordum oyuzden kaygiliyim Allah razi olsun umut oldunGecmis olsun zeynep
Sag triod icinde kanama yapmis dışarı dogru bir şişliğim vardi
1.5 yil önce ameliyat oldum sag troid alindi,ameliyat cok kolay geçti agrim olmadi diyebilirim
Ilac kullanmiyorum 6 ayda bir kan veriyorum 1 yilda da ultrason kontrollerine devam ediyorum
Dürüm çiğköfte tok tuttumu kiKahvaltı
12.30
1 adet omlet
Peynir zeytin
2 dilim Domates
1 dilim salam
Çay
17.00
Dürüm çiğköfte
20.30
Soğuk kahve
LenaG unutmabenicicegi
Baya kalori yakmışsındır o zaman süperuranus35 canım bugün yürüyüş vardı hemde dağ bayır dolandım. Mezun olduğum lisenin gezisi vardi.mezunlar buluşması seklinde.5800 adım attım ama yukarı çıkıp aşağı indik sürekli. O bayağı yordu.
Ben beni gördüm kaptanicem bugün dikkatliydim birazcık koftemnfazla oldu gibiDeğirmen taşı kalçalarımı görünce benim de moralmanim bozuluyor buraya girmekle eriyecek zannediyorum ama tomrsi görünce o moralman daha bir alt üst oluyor.
verdiği listelerden benzer menüler hazırlarsın öyle idare edersin canım. ben de 4. hafta listesini uygulayamadım tatile gittiğim için. orada da malum çevre geniş olunca anlık menüler oluyor. dışarıda da çokça yeniyor falan. anlayacağın ara verdim mecburen. öğünleri söyle beraber seçelim dedi ama olmaz dedim. çünkü anlık da oluyor. dönünce devam edelim dedim.Sağol canım maalesef öyle oldu ama eylülde döneceğim inşallah