Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabaklari rendeleyip 1yk kasigi yagda pisiriyorumKabak sote tarifi isterim
Sagol kaptanimÇok güzel afiyet olsun canım
Hosgeldin canimgünaydınnn, ben geldiiimmmm
özledim sizi, Almanyada internet sıkıntılı oldu biraz, bulduğum yerde de hemen Türkiyeden birilerini aradım
buraya giremedim hiç
Aksam yemegi gec olmus canimGunaydın kızlar dun eve 12de geldm paylasım yapamadım
25 hazıran salı
sabah 1 kepek ekmegıne peynırlı domateslı sandvıcın yarısı
oglen 1 bıber dolması ıkı yemek kasıgı makarna ve yogurt. 1 kepce yayla corbası. 1 kasık salata
arada acıktım. ıkı tuzlu kurabıye. sandvıcın kalan yarısı ve 1 elma
aksam 2100 falandı avrupa yakasına vardıgımda. adana ekmeksız. bırkac kasık bulgur pılawı sogan.ayran.
1,5 lt su 9000 adım
Kiskaniyo seni canimKızlar var mı tanıdığınız iyi göz doktoru benim bu çevremi komple bir göz doktoruna götürmem lazım.
Dün bir arkadaş ile yürüyüşe çıktık.
Yağmur yağdı diye durakta bekliyorduk, ben ayağa kalktım bir bakayım nasıl eve gidebiliriz diye,benim o arkadaş direk dedi sen çok zayıflamışsın hiç güzel olmamış arkadaş 85 kiloyum diyorum yok böyle güzel olmuyor yeter artık diyeti bırakbende he he diyip geçtim. Yav ben anlamıyorum 85 kilo kulağa az mı geliyor 72/74 gibi duruyorum ki o bile çok yüksek bir rakam. Kendisi ile ara ara yürüyüş yaparız spor dönüşü eve gelip yemek yer döner sipariş veriyor.
Kendisinin dediği 88 kilo olmuş biraz dikkat et istersen diyorum. Ay ben hiç uğramam diyor
Yaslari kucukmu cocuklarin cnmBenimkilerde öyle ya
Geçe sürekli uyandı
Bazen hepsi sıra sıra kalkıyor bir onun yanına bir diğerinin yanına gidiyorum bir bakıyorum sabah olmuş
Yine az içtim biraz çayçıyımdaGeçmiş olsun miniğe
Menü bence güzel bir tek limonata göze batıyor ama arada olur öyle afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü olmuş bu havada 6 çay nasıl içtin kız ben hep buzlu birşeyler içmek istiyorum
Vay güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun hiçbir şey yememişsin gibi bişi
Afiyet olsun öğle yemeği dışında bir şey yememişsin
Günaydın Allah kolaylık versin
Günaydın canım hayırlı sabahlar
Günaydııınnn
Hoşgeldin çiçek kadın günaydın canım
Nasıl geçti tatil ?
He demekle iyi yapmışsın kendisine zor geliyor diye normal bir kilo gibi düşünüyor olabilir orası burası ağrıdığında mecbur uğraşacakKızlar var mı tanıdığınız iyi göz doktoru benim bu çevremi komple bir göz doktoruna götürmem lazım.
Yağmur yağdı diye durakta bekliyorduk, ben ayağa kalktım bir bakayım nasıl eve gidebiliriz diye,benim o arkadaş direk dedi sen çok zayıflamışsın hiç güzel olmamış arkadaş 85 kiloyum diyorum yok böyle güzel olmuyor yeter artık diyeti bırakbende he he diyip geçtim. Yav ben anlamıyorum 85 kilo kulağa az mı geliyor 72/74 gibi duruyorum ki o bile çok yüksek bir rakam. Kendisi ile ara ara yürüyüş yaparız spor dönüşü eve gelip yemek yer döner sipariş veriyor.
Kendisinin dediği 88 kilo olmuş biraz dikkat et istersen diyorum. Ay ben hiç uğramam diyor
Günaydın canım inşallahGünaydınlar kızlar. Bol eksili, bol sporlu bir gün olsun hepimize
GünaydııınnnGunaydin kizlar
Ben de severim ama yazın içemiyorum.Mesela biraz önce kahvaltımla içtim kafamdan dumanlar çıktı gibi geldiYine az içtim biraz çayçıyımda
Ama diye başlayınca hergün içemiyorum 1 Mayıs öncesi hergün bazen 8 bardağı buluyordu vee her bir bardağıma tatlı kaşığı ile 3 e yakın şeker atıyordum yani günlük çaya attığım toz şeker yarım kaseyi buluyordu
1 Mayıs itibari ile herşey değişti bende kaç gündür size sorucam soğuk filtre kahvenizin tarifini banada söylermisiniz
Portakalli cikolata sevenler vardi kimlerdi hatirlayamadim
hoşbuldum canımmHosgeldin canim
Yalnizmi gittin yoksa ailece mi
Aynen canım bakışlarından anladım zaten.Kabaklari rendeleyip 1yk kasigi yagda pisiriyorum
Sogunca yogurtla karistiriyorum
Uzerinede kiyma kavurup dokuyorum canim
Sagol kaptanim
Hosgeldin canim
Aksam yemegi gec olmus canim
2 kurabiyede olmamis
Kiskaniyo seni canim
BAkma sen ona
Yaslari kucukmu cocuklarin cnm
Benim 2 sinjn arasinda 17 ay var
Bende cok zorlaniyorum
Aynen canım. Ağrıları çok oluyor ama yemek yemeyi çok seviyormuş.He demekle iyi yapmışsın kendisine zor geliyor diye normal bir kilo gibi düşünüyor olabilir orası burası ağrıdığında mecbur uğraşacak
Günaydın canım inşallah
Günaydııınnn
Ben de severim ama yazın içemiyorum.Mesela biraz önce kahvaltımla içtim kafamdan dumanlar çıktı gibi geldi
Canım filtre kahve demliyorum 600 ml kadar bırakıyorum soğusun,sonra 500 ml yağsız süt,bol buz karıştırıyorum hazır oluyor. Şekersiz içemem dersen Stevia tatlandırıcı (tamamen bitkisel tadı da sentetik gelmiyor o yüzden) ekleyebilirsin biraz.
Ben zayiflayamiyorum yapamıyorum bu da yapamasın diyor bence seni moral olarak düşürmeye çalışıyor bende mecburiyetin yoksa fazla muhattapKızlar var mı tanıdığınız iyi göz doktoru benim bu çevremi komple bir göz doktoruna götürmem lazım.
canım ıkı kurabıye daha olmaz normalde yasak yan odadan ıkramdı :)) coğe gıtmesın dıye yedımn guya. aksam yemegı de oyle gec olmaz o da ıstısnaydı esımle bulustukmKabaklari rendeleyip 1yk kasigi yagda pisiriyorum
Sogunca yogurtla karistiriyorum
Uzerinede kiyma kavurup dokuyorum canim
Sagol kaptanim
Hosgeldin canim
Aksam yemegi gec olmus canim
2 kurabiyede olmamis
Kiskaniyo seni canim
BAkma sen ona
Yaslari kucukmu cocuklarin cnm
Benim 2 sinjn arasinda 17 ay var
Bende cok zorlaniyorum
Klavye azizliği ezine olacaktı ne konuda hareketlilikHangi esine
Afiyet olsun güzel menü hareket varmı
Akşam yemeği birbirinden bağımsız takılmış
Hareket varmı
En azından akşam sağlıklı bir son olmuş
Afiyet olsun
Tebrikler güzel menü hem dengelenmiş hem istenilenden yenmiş
Çok güzel afiyet olsun
Vayy bu gözler neler görüyor
ben de temmuzda açma boyama yaptırmam lazım bakalım ne ıstıyıcekYarın sabah üşenmezsem orduevine gideceğim saç bakım işleri var kesim röfle filan.
Bizim buradaki kuaförle konuştum tanıdık diye nakit 3.250 fiat verdi.
Ooo severiiizzz bakım işleri falan güle güle kullanYarın sabah üşenmezsem orduevine gideceğim saç bakım işleri var kesim röfle filan.
Bizim buradaki kuaförle konuştum tanıdık diye nakit 3.250 fiat verdi.
Maalesef aynı binada oturuyoruz ister istemez görüyorum.Ben zayiflayamiyorum yapamıyorum bu da yapamasın diyor bence seni moral olarak düşürmeye çalışıyor bende mecburiyetin yoksa fazla muhattap