- 18 Mart 2018
- 30.023
- 118.372
- 34
Geldiğim gibi gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldiğim gibi gidiyorum
Günaydınlar canım benimAfiyet olsun canım güzel olmuş
Elhan kaptanım bayramdan yeni döndü
Vayy harika
Kiizzz cir cir Olcan
Çok hafif bir menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Kolay gelsin günaydın
Canım sadece ağrısı için değil tedavisi için de gerekli tabanlık. Masaj yaparak dağılmasına yardımcı olduğunu düşün
Günaydın ablam
geldim geldiiimmmm@Leyl35 @serap911 gezegenfeza @Nergis 35 LenaG @sibel_84 @sara_28 Mthn83 @Cordelia tomrs Elhan Jasminium84 Ellssa @zensim @HuzuRRR @badem000
M Minicikfzt
Hadi kızlar gelin şenlendirin buraları
aaaaa öyle mi farkında değilimulaştığın için bu kupayı kazandın. Başarılarının devamını diliyorum
Geçmiş olsun Uranüsüm. Pipet çubuğu mu batirmis? Kıyamam minige. Çıtır ekmek yerken ben de dün acitmisim damagimi dilim sürekli orada . Kuzucuk napsinSelam kızlar geçmişi şöyle bi okudum detaylı bakamadım yorumlayamadım da kusura bakmayın biraz kötü bi gündü. Kızım damağını çubuk kaktırmış kanamış biz de eşimle markete çıkmıştık koşarak geri döndük. Bütün gün nazlandı ağladı hiç kıyamam ben de çok kötü oldum çok şükür şimdi iyi uyuttum.
Bütün gün kızımla ilgilenirken yeme içme biraz kontrolden çıktı malesef yine de paylaşayım :
25 Haziran salı
Kahvaltı: zeytin, peynir, salatalık, domates, yumurta salatası(haşlanmış yumurta, dereotu, maydonoz)
Ara: 10 kiraz
Ara: çeyrek simit, 1 bardak limonata, 1 lokma bitter çik
Akşam: 1 tabak zeytinyağlı yeşil fasülye
4 köfte
Salata
Su: 2
Spor: 3 bin adım, 30 dk leslie boosted walk
Elhan LenaG M Minicikfzt
Olsun yine gelirsinGeldiğim gibi gidiyorum
Evet tatlı isteğim çokAfiyet olsun canım dengelersin sen çok da cıs bir menü değil tatlı krizin tutmuş
Hoşgeldin canımgünaydınnn, ben geldiiimmmm
özledim sizi, Almanyada internet sıkıntılı oldu biraz, bulduğum yerde de hemen Türkiyeden birilerini aradım
buraya giremedim hiç
Aynen canım. Çocuklar sağolsunlar gece uyutmuyorlar. Mecbur gündüz uyanık olmam için 2 kahve içiyorumSabah çifte kahve içmeden ayılamam mı diyorsun
Menü çok güzel afiyet olsun canım
Menüne bayıldım afiyet olsun canım
Geçmiş olsun miniğeSelam kızlar geçmişi şöyle bi okudum detaylı bakamadım yorumlayamadım da kusura bakmayın biraz kötü bi gündü. Kızım damağını çubuk kaktırmış kanamış biz de eşimle markete çıkmıştık koşarak geri döndük. Bütün gün nazlandı ağladı hiç kıyamam ben de çok kötü oldum çok şükür şimdi iyi uyuttum.
Bütün gün kızımla ilgilenirken yeme içme biraz kontrolden çıktı malesef yine de paylaşayım :
25 Haziran salı
Kahvaltı: zeytin, peynir, salatalık, domates, yumurta salatası(haşlanmış yumurta, dereotu, maydonoz)
Ara: 10 kiraz
Ara: çeyrek simit, 1 bardak limonata, 1 lokma bitter çik
Akşam: 1 tabak zeytinyağlı yeşil fasülye
4 köfte
Salata
Su: 2
Spor: 3 bin adım, 30 dk leslie boosted walk
Elhan LenaG M Minicikfzt
Afiyet olsun güzel menü olmuş bu havada 6 çay nasıl içtin kız ben hep buzlu birşeyler içmek istiyorumKızlar İyi Geceler
25 Haziran Salı
Kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
1 büyük salatalık
4 zeytin
1 kk. na yakın yy. ama tuzlu peynir
Doğranmış olarak sayarsak 1 tk. şarküteri ürünü
Yarım kase kadarda dünkü fırında yağsız, tuzsuz
Patlıcan ve kabaktan
Kahvaltı arkasından sayısını unuttum sanırım 6 büyük çay bardağı çay hepsi şekersiz
Gün boyu 600 ml. Tilya, sirkeli su, selenyum
Akşam yemeği 19:00
1 dolu kase az şehriyeli, tavuklu sütlü çorba
2 yk. yağsız, tuzsuz patlıcan ve kabak
3 yk. yy. süzme yoğurt
2 salatalık
1 avuç içinden az büyük fırında tavuk göğsü
3.5 litre su
M Minicikfzt LenaG Elhan
Vay güzel menü afiyet olsun25 haziran sali
12.00
2 yumurtadan omlet
7 zeytin
Kk peynir
Yesillik
10 15 tane cig badem
18.30
1 tabak yogurtlu kabak sote
Ustune 2 yk kiyma
2lt su
Elhan Ellssa @unutmabenicicegi
Afiyet olsun hiçbir şey yememişsin gibi bişi
Afiyet olsun öğle yemeği dışında bir şey yememişsinİyi akşamlar kızlarrr
Bugün iş dolayısıyla tüm gün dışarıdaydım. Yürümekten bacaklarım ağrıyor. Tüm mesajları okudum. Okudukça gaza geliyorum. Maşallah hepinize.. Keşke kaç ay önce diyet yapmaya çalıştığımda gelseydim buraya. Boşa vakit kaybı oldu benim için. Bu arada geç paylaşmak zorunda kalıyorum menümü çünkü eve geç geliyorum işten ötürü..
26.06.2024 menüm
Sabah 10:00
Türk kahvesi
Öğle 12:00
1 orta boy kase köfteli yeşillikli salata
Akşam 18:45
Küçük kasenin yarısı kadar ayran çorbası 5 kaşık vardır herhalde
6 zeytin
3-4 çatal tulum peyniri
Ara 19:30
5-6 yudum alkol
2 lt su
19750 bin adım
LenaG
Elhan
Günaydın Allah kolaylık versinGünaydın kızlar bugün yoğun bir gün tüm gün yokum ama bugün dikkati elden bırakmayacağım
Günaydın canım hayırlı sabahlarGünaydın hayırlı mutlu sabahlar
GünaydııınnnGünaydınlar
Hoşgeldin çiçek kadın günaydın canımgünaydınnn, ben geldiiimmmm
özledim sizi, Almanyada internet sıkıntılı oldu biraz, bulduğum yerde de hemen Türkiyeden birilerini aradım
buraya giremedim hiç
Benim bebeğim de bu ara hiç uyumuyor ya gece 2de bir kalkıyor bir daha uyuması 5 buçuğu 6yı buluyor zaten 7de de tamamen kalkıyorAynen canım. Çocuklar sağolsunlar gece uyutmuyorlar. Mecbur gündüz uyanık olmam için 2 kahve içiyorum
Akşam hiç uyumadım benim küçük 50 defa uyandı şimdiden gözlerim uykusuzluktan kapanıyor. En iyi 2 fincan kahve içeyim kendime geleyim
Benimkilerde öyle yaBenim bebeğim de bu ara hiç uyumuyor ya gece 2de bir kalkıyor bir daha uyuması 5 buçuğu 6yı buluyor zaten 7de de tamamen kalkıyor
GünaydınlarGeçmiş olsun miniğe
Menü bence güzel bir tek limonata göze batıyor ama arada olur öyle afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü olmuş bu havada 6 çay nasıl içtin kız ben hep buzlu birşeyler içmek istiyorum
Vay güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun öğle yemeği dışında bir şey yememişsin
Günaydın Allah kolaylık versin
Günaydın canım hayırlı sabahlar
Günaydııınnn
Hoşgeldin çiçek kadın günaydın canım
Nasıl geçti tatil ?
hoşbuldum canımmHoşgeldin canım
hoşbuldumm bal küpümHoşgeldin çiçek kadın günaydın canım
Nasıl geçti tatil ?
Patates detoksu yapıyorum canm tatilde çok kaçırmışım acil toparlamam lazımHiç yemek yememişsin canım. Sıcaklardan mı
Afiyet şifa olsun canım
Oldum biliyomsuun normalde patates ten dolayı hiç cikmamam lazım amaAfiyet olsun canım güzel olmuş
Elhan kaptanım bayramdan yeni döndü
Vayy harika
Kiizzz cir cir Olcan
Çok hafif bir menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Kolay gelsin günaydın
Canım sadece ağrısı için değil tedavisi için de gerekli tabanlık. Masaj yaparak dağılmasına yardımcı olduğunu düşün
Günaydın ablam
Biraz öyle oldu canmGeçmiş olsun miniğe
Menü bence güzel bir tek limonata göze batıyor ama arada olur öyle afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü olmuş bu havada 6 çay nasıl içtin kız ben hep buzlu birşeyler içmek istiyorum
Vay güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun öğle yemeği dışında bir şey yememişsin
Günaydın Allah kolaylık versin
Günaydın canım hayırlı sabahlar
Günaydııınnn
Hoşgeldin çiçek kadın günaydın canım
Nasıl geçti tatil ?