- 18 Mart 2018
- 29.949
- 117.886
- 34
İdare eder, doktora geldim, bakalım ödem atıcı yazacak mı?Nasılsın ağrıların biraz azaldı mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdare eder, doktora geldim, bakalım ödem atıcı yazacak mı?Nasılsın ağrıların biraz azaldı mı ?
Hala ağrı var, lenfödem çok, bakalım dr ne diyecekHoşgeldin canım nasılsın iyimisin ağrılar ne durumda
Çok teşekkür ederim yok bırakmam taktım kafaya 2li rakamlara inmem lazım benim 2 gündür ev topluyorum yok bitmiyor işler küçük bebeyleİzinli yazalım kuzum. Strese girme çok da bırakma kendini bayramdan sonra devam edersin.
Bende çok uğraştımKızlar sitede sorun vardı sanırım giremedim
Geçmiş olsun bitanem İnşallah duruma uygun bir şeyler yapar.İdare eder, doktora geldim, bakalım ödem atıcı yazacak mı?
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda şifa bulursunuzİdare eder, doktora geldim, bakalım ödem atıcı yazacak mı?
Afiyet olsun canım İki dilim tavuk göğsüElhan Nergis 35
10 Haziran menüm
Sabah 10 da
Yarım muz
6 kiraz.
1 kahve ( 19 saat açlıktan sonra karbonhidrat veya kafeinli yiyecekleri tek önermiyorlar)
Bende kahveyi çok sevdiğim için yanına biraz meyve koydum
12:30 da
1 haşlanmış yumurta
Yarım haşlanmış patates salata
Yarım dilim tam buğday ekmeği biraz krem peynir
Şekersiz çay
Akşam 15:30 bitti
2 dilim tavuk göğsü
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık dünden kalan etsiz sebzeli türlü
Akşama doğru bir kahve
Yatmadan önce 1 yeşil çay içerim herhalde
Su yatana kadar 3.5 litre olur.
Normalde yürüyüşe çıkmak istiyorum ama eşimin bir akrabası yemeğe gelecek bakalım inşallah çıkabilirim.
Kızlar dün geceden beri başımın tepe kısmında çok ağrı var
Ablam safra kesesi ameliyatı olacak uzaktayım diye onu çok takıyorum ondan mı bilmiyorum
Canım kafam karışık dilim demişim 2 küçük parça yani toplam 1 yemek kaşığı tepeleme oldu.Afiyet olsun canım İki dilim tavuk göğsü
Geçmiş olsun safra ameliyatı kolay bir ameliyat takma tatlışım. Bir günde ayağa kalkıyor hasta. Şimdiden şifalar dilerim.
Geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versinCanım kafam karışık dilim demişim 2 küçük parça yani toplam 1 yemek kaşığı tepeleme oldu.
Ramazandan sonra uğraşıyor ablam özele gitti onlar devlete yönlendirdiler
Devlete genel cerrah zehirlenmeden dolayı kan değerlerin yüksek düşsün öyle yapalım dedi 1 aydan fazla olmuş 2 haftada bir kan vermeye gidiyor bu gün değerler yine yükselmiş çünkü ablam yine sancılandı hal böyle olunca ağrısı ayrı sürekli şehre gidip gelmek ayrı sorun
Ultrason yapmışlar cuma tekrar MR çekilecek inşallah önemli birşey çıkmaz bayramdan sonra ameliyat olacak
Geçmiş olsun inşallah çözüm olacak birşey yazarİdare eder, doktora geldim, bakalım ödem atıcı yazacak mı?
Afiyet olsun Ablana geçmiş olsun canım kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah Uzakta olunca insan takıyor tabi içini ferah tutElhan Nergis 35
10 Haziran menüm
Sabah 10 da
Yarım muz
6 kiraz.
1 kahve ( 19 saat açlıktan sonra karbonhidrat veya kafeinli yiyecekleri tek önermiyorlar)
Bende kahveyi çok sevdiğim için yanına biraz meyve koydum
12:30 da
1 haşlanmış yumurta
Yarım haşlanmış patates salata
Yarım dilim tam buğday ekmeği biraz krem peynir
Şekersiz çay
Akşam 15:30 bitti
2 dilim tavuk göğsü
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık dünden kalan etsiz sebzeli türlü
Akşama doğru bir kahve
Yatmadan önce 1 yeşil çay içerim herhalde
Su yatana kadar 3.5 litre olur.
Normalde yürüyüşe çıkmak istiyorum ama eşimin bir akrabası yemeğe gelecek bakalım inşallah çıkabilirim.
Kızlar dün geceden beri başımın tepe kısmında çok ağrı var
Ablam safra kesesi ameliyatı olacak uzaktayım diye onu çok takıyorum ondan mı bilmiyorum
Teşekkürler canımmAfiyet olsun canım
Afiyet olsunKahvaltı
Beyaz peynir
Poğaça
Şekersiz çay
Akşam
Patlıcan yemeği 8 yemek kaşığı
2 dilim tam buğday ekmeği
1.5 lt su
2000 adım
Elhan Nergis 35
Bugün keyifsizim işler iyice birikti ve evin bu hali beni gerdikce geriyor
Hep uyumak istiyorum hep yorgunum
Eşim aşırı titiz düzen adamı bu yüzden aramız bozulacak böyle devam ederse
Afiyet olsun
Geçen gün de bahsetmiştin bu konudan bazen olur böyle ama biraz kendini motive etmeye çalış inan biriktikçe yapmak daha zor gelecek ve uzun sürecek. Atıyorum bugün sadece mutfakla ilgilen mesela yarın çamaşırlarla ertesi gün evi sil süpür gibi.
Diğerlerine göre yapmayı daha çok tercih edeceğin birşeyden başla. Şimdi spordan önce kahve içiyoruz ya annem de ev işlerine başlamadan önce enerji versin diye kahve içerdiTamam inşallah canım katlanmayi bekleyen çamaşırlar var onları halledeceğim inşallah
Başarırım