Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hesaplar bazen tutmuyorGünaydınlarrrr Dün hiç takip edemedim burayı. Akşam çocuğu kursa bırakınca bakarım diye hesap ediyordum, ders iptal edildi. Umarım herkes iyidir
İyiyim ablam teşekkür ederimMthn83 hatçem bugün nasılsın kuzum
Bizde de çok sıcakSıcaktan bunalıyorlar kimse yazmak istemiyor demeki
Bizde yeni yeni havalar ısınıyor
Aramıza hoş geldin malahit. Değişime bizimle başlamak sana şans getirsin.Merhabalar herkese,
Ben de aranıza katılmak istiyorum.
KATILIM FORMU
ADINIZ:
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:67.9 (salı günü tartı sonucu)
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: İnşaat Mühendisi
ÇOCUK SAYISI: 0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Akşam 7’den sonra yemek ve hamurişi yemekl
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Görüntü olarak rahatsız oluyorum. Eski halime geri dönmek istiyorum.
Günaydın eküricim. Basladin mi kemik erimesi ilaçlarına?Günaydınlar hanımlar
Günaydın fıstık çıtırım,evet başladım salı ve cuma günleri içeceğim sadece.Günaydın eküricim. Basladin mi kemik erimesi ilaçlarına?
Kemiklerin guclensin inşallah İlaç bileşiminde ne var okudun mu kuzucum? Beslenme ile doktorun bir şeyler söyledi mi?Günaydın fıstık çıtırım,evet başladım salı ve cuma günleri içeceğim sadece.
Umarım çıtırcım öyle olur,hiç okumadım bile ne yazıyor diye,eşimde kullanıyor bu ilacı.Kemiklerin guclensin inşallah İlaç bileşiminde ne var okudun mu kuzucum? Beslenme ile doktorun bir şeyler söyledi mi?
Teşekkürler canmMutlu sağlıklı yaşların olsun canım
Tek derdimiz böyle güzel kosturmalar olsun canım benim
Kolay gelsin canım
Bi tahlil yaptır canım hemen toparlarsin kendini
Sağol canım
Afiyet olsun kaptanım
Dün disardaydim çok yürüdüm sıcak bunaltti geç de olunca ne buldum yedim oldu ugrasmadim sebzeler haklısın
Oy maşallahHahahaha benim kızz bebe bebe diye göbüşümü öpüyorr kızzz
Hahahahahaha göbegi deme bencee sallanan yumoş göbe olcak nasıl toparlancak bilmemOy maşallah
Geri sayım başladı desene son hafta
Bebek gormeye çağır bizi
Hemde göbek görmeye