- 18 Mart 2018
- 30.099
- 118.958
- 34
Hoşgeldin canımHerkese selam ben geldim kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canımHerkese selam ben geldim kızlar
Yemekten yarım saat önce sıvı almayı bırakıp, yemekten en erken 1 saat sonra su içmeye başlamak sağlıklı olan. Et yendiği zaman bu süre 3 saate kadar çıkabilir.merhabalar gruba giremiyorum belki ilerleyen zamanlarda inşallah çünkü sizn kadar sıkı ilerleyemiyorum :) ama burada çok arkadaş olduğu için bazı kafama takılan soruları sormak istedim elimden geldiğince dikkat etmeye çalıyorum diyelim. soruma gelecek olursam : benim tanıdığım birisi bana dediki yemekten önce ve sonra 1 saat su içmeyeceksiniz bu ne kadar doğru? yani ben günde 2 öğün yemek yiyorsak öncesi ve sonrası toplamda 4 saat su içemiyoruz bu yüzden 3 litre suyumu bitirmekte zorlanıyorum günün yarısı su içmekle yasak neredeyse. bir de diyelim ki yemek yememe mesela 20 dakika var susadım içemeyecek miyim? son sorum yemek esnasında içebiliyor muyuz içecek ve ya su? ay çok soru sordum kusuruma bakmayın ama öğreneceğim çok şey var gerçekten :))
Ah yaaaReklamlar cocuuumun aklina giriyor
Anneanne sana yediremediklerini ona mı yediriyor yoksa ne güzel ana oğul yürüyüşüKoydu kafaya fit olmayi kime cekmisse ben bi onu elinden tutup yürüyüşe kacirayim akşama
Günaydın herkesee azıcık yiyip uzuuunca tok kalacağımız bir hafta olsun
Ay instada dolaşırken bir diyetisyene denk geldim, neler diyor bu ablamız
Harika ötesi güzel bir menü Afiyet olsun Lenacimİyi akşamlar kızlar
27.05.2024 Pazartesi
Sabah 09:00 2 kupa sütlü filtre kahve
Kahvaltı 11:00 1 dilim tbe,1 domates,1 salatalık ,45 gr beyaz peynir, 7 zeytin,1 yumurtadan patatesli omlet,çay şekersiz
Ara 15:00 15 fındık,2 kupa kafeinsiz filtre kahve
Akşam 18:00 7 yk Karışık sebze kızartma (airfriyerda 1 yk yağla), 3 yk yoğurt,3 yk kıymalı domatesli sos
2.5 lt su oldu daha içerim
8000 adım
10 dk genel vücut egzersiz
Elhan A Asya89 Cordelia
Afiyet olsun kuşum Utangaç bademlerinle harika bir menüİyi akşamlar herkese.
27 Mayıs Pazartesi
Kahvaltı (13.00)
Eki Görüntüle 3433471
Yumurta 2 tane, görünmeyen bir de 15 bademim var.
Akşam (18.45)
Eki Görüntüle 3433472
Sebzeler airfryer da pişti, yanındaki kırmızı et.
Su: 2 lt Elhan Kinoalihatun
Sporu ve adımları yatmadan paylaşırım
Nazarlara gelmeyim diye sır gibi saklayacağım ama sabahtan akşama eksilen kiloyu korusam yeter ablacığım. İlk haftanın gazıyla maşallahlık başladımAfiyet olsun kuşum Utangaç bademlerinle harika bir menü
Sağol kaptaniçemHarika ötesi güzel bir menü Afiyet olsun Lenacim
Spor , su
Tesekkur ederim canımAfiyet olsun çok az olmuş canım biraz proteinle desteklesen daha doyurucu olur
Tesekkur ler canımAfiyet olsun canım. hafif bir menü olmuş sanki
Stres yapma canım cumartesiye kadar geçerTesekkur ederim canım
Dün yediğim lahmacunların acısını çıkartıyorum. Tam iki kilo artıdaydım
Salı ara tartıda, hep artıyla geliyorum malesefStres yapma canım cumartesiye kadar geçer
Salı ara tartıda, hep artıyla geliyorum malesef