- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
HarikasinÖğle arası yürüyüşe çıkayım dedim, sırılsıklam oldum amaaa Eki Görüntüle 3433273
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HarikasinÖğle arası yürüyüşe çıkayım dedim, sırılsıklam oldum amaaa Eki Görüntüle 3433273
60 larin başındaki canlarGünaydın canım kimler kimler
Ay ben yanlış kişileri etiketleyebiliyorum kusura bakmayın Kinoalihatun yogunluktan,yorgunluktan aklım karışıyor bazen
İyi düşünüyorum ama bırakmıyor komşular bugün karşı komşumda köfte yogurcazBu hafta misafirliğe giderken veya onları çağırırken üç defa düşün demedi deme
Teşekkürler 200 gram fark olmuş sasirsim yürüyüş de yapmadım evet bugün köfte var ve sabahtr sadece bir ceviz yemiştimMenun fena değil rakibem afiyet olsun. Bugün çiğköfteleri görelim çok cılız olmasın menün
yaa çok güldüm sorunaReklamlar cocuuumun aklina giriyor
Sana öyle geliyor ben evdeyken daha az yiyorum mesela işte agzim boş durmasin istiyorum o yizden bol bol su bitki çayıBütün gün evde olunca yememek çoook zor ya. Çalışırken daha kolay yoksa bana mı öyle geliyo bilmem
Tam konuşamadık, malum, işi çok, ve torun hastalanmış, onunla uğraşıyor.yağmur hergün yok canım. bugün de akşam üzeri başladı. o vakte kadar yoktu. ara ara günlerde yağdı. zaten biz de azcık yağsın ama tabi afet olmasın diyoruz.
tatili güzel geçmiştir umarım
Düğün hazırlığı yapıyor, bu yaz kızı evlenecekayyy yazık yaa hasta haliyle bir de
bu arada nasıl? foruma uzun süredir gelmiyor.
Amin canımİnşallah ablam
Rabbim ağrılarını dindirsin
Papatyamaviss Mavi takımın yarismacisidir
A Asya89 Allah verdikçe veriyor başarılar dilerim kaptanım.
Bence dışarıdayken daha zorBütün gün evde olunca yememek çoook zor ya. Çalışırken daha kolay yoksa bana mı öyle geliyo bilmem
Evet yaa hele benim yan taraf pastane sürekli taze kurabiye tatlı kokulari....Bence dışarıdayken daha zor
Ben de dışardayken sıkıntısız geçiriyorum günü. Ama evdeyken sürekli bi şeyler yiyesim geliyoSana öyle geliyor ben evdeyken daha az yiyorum mesela işte agzim boş durmasin istiyorum o yizden bol bol su bitki çayı
Evdeysen sıkılıyorum bazen bebeğim uyuduğunda. Ondan herhaldeBence dışarıdayken daha zor
Aynı ben. Nerelisin canım. Köftesiz duramıyoruz.İyi düşünüyorum ama bırakmıyor komşular bugün karşı komşumda köfte yogurcaz
Kimler yürüyüşe gidiyor
Ben çalışırken bedenen çalıştığım için çok acıkıyorum ya masa başı çalışan için öyle olabilir ama benim için evde diyet daha kolayBütün gün evde olunca yememek çoook zor ya. Çalışırken daha kolay yoksa bana mı öyle geliyo bilmem
Kuzum aslında kendime gönderme yapmıştımKinoalihatun @Elhan
Dunku menum
Sabah 1 yumurtali menemen
2 dilim ekmek
Oglen disaridaydik
1 sandvic ekmegi ile biberli ve salatalikli sandvic
Aksam
4 kasik manti yogurtlu
Biliyorum cok karbonhidratli oldu ama cok yogun bir gundu cocuklarin senligi vardi peslerinde kosmaktn kendime ozel yemek yapamadim
Bugun yarin dengeleyecegim
gezegenfeza aslinda cok dim atiyorum bak son gunlerdeki adimlarimin fotosunu atayim. Ama aksam saatinden sonra disari cikamam cocuklar evde babalari yok