- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.795
Canım hepimiz zaman zaman böyle hissediyoruz. Böyle anlarda bu yola neden başladığını,ideal kilona gelince olabilecek hissi düşün.Bu diyet işi beni aşırı gergin sinirli ve alıngan yaptı ya, canım birçok şey istiyor fakat yiyemiyorum, gerçekten kendimi sorguluyorum bu hayatı yaşamak zorundamıyım niye böyleyim, başlıcam şimdi diyetine falan diye kendimle çelişiyorum, bi taraftan da kilo verdikçe seviniyorum inceldikce mutlu oluyorum, ama yedikçede mutlu oluyorum, of çıkmazın içine girdim, ne yapmam lazım nasıl telkin olmam lazım Bılmıyorum, 1 haftadır diyetteyim spor işindeyim, bu saatte mesela aklıma kısır geldi nerden düştüyse, önceden olsa kalkıp yapardım yerdim saat farketmezdi, şimdi kendime dur demek sinirli gergin alıngan yapıyor, aç olmasamda aklıma düştüğü için sanki sabahtan beri hiçbirşey yememiş gibi hissediyorum karnım kazınıyor inadına, tabi bu halimin regl etkiside var
Ayrıca herşeyden kısmak zorunda değilsin canın kısır çektiyse mesela yarın yap kendine öğle yemeği olarak bol yeşillikli bir şekilde yanında biraz ayranla
Normalde yediğimiz ama şu an cıss olarak görünen bazı yiyecekleri atıyorum poğaça,kısır,kek vs beslenme rutinine kararında eklersen aklın da kalmaz kilo da vermeye devam edersin