- 14 Mart 2021
- 869
- 2.700
- 27
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş hatta ara öğün bile olabilirdiSelam kızlar
Menüm
kalkınca limonlu su
Sabah 10.30 1.5 haşlanmış yumurta, 3 ceviz, 1 Tk bal 2 dlm ekmek
Akşam 19.00 1 yumurta lı menemen, yeşillik ,1 kase yoğurt içine 1 tepeleme tatlı kaşığı zahterli baharatlı leblebi tozu
Su 1.5 lt
Spor 15 dk leslie ve 20 dk bölgesel esneme hareketleri
Elhan
LenaG
Cordelia
Aslında yoğurdu ara öğün olarak yemiştim kaptanım. Eşim akşam yemeyecekmiş. Ben de erkenden yiyeyim dedim ekleme yaptım üstüne. Zaten artılardayım iyi olur inşallahAfiyet olsun canım güzel olmuş hatta ara öğün bile olabilirdi
afiyet olsun canım elmalı kurabiyeler olmayaydı iyiydi
Günlük Adım Sayısı :10092 | Günlük 2.5 Litre Su |
Afiyet olsun canım ilk öğün ve ara öğün besleyicilik açısından biraz dengesiz olmuş.
Ay evet ama misafirlikteki tabağı görseydin çok ucuz yırttım bence baklavalar filan vardı hiç ellemedimafiyet olsun canım elmalı kurabiyeler olmayaydı iyiydi
Afiyet olsun canımLenaG Elhan Mthn83 Cordelia
23 Mayıs 2024 Cuma
sabah 09.20
45 gr hellim peyniri
1/2 domates
40 gr karakılçık tbe, 1/2 wasa fibre
öğlen 12.30
90 gr tavuk göğüs eti
6 yk zeytinyağlı taze fasulye
2 yk ev yoğurdu
3 yk karabuğday az yağlı
ara 15.15
2 yeni dünya, 5 yeşil erik
1 hurma, 11 kuruyemiş
akşam 19.20
1 yumurtadan bol sebzeli menemen
3 ceviz
köz kapya biber, salatalık
30 gr karakılçık tbe
ara 21.30 da yiyeceğim
1 yk çiğ kabak çekirdeği içi
1 salatalık
1,5 lt su
kaç kilosun canım?Bu diyet işi beni aşırı gergin sinirli ve alıngan yaptı ya, canım birçok şey istiyor fakat yiyemiyorum, gerçekten kendimi sorguluyorum bu hayatı yaşamak zorundamıyım niye böyleyim, başlıcam şimdi diyetine falan diye kendimle çelişiyorum, bi taraftan da kilo verdikçe seviniyorum inceldikce mutlu oluyorum, ama yedikçede mutlu oluyorum, of çıkmazın içine girdim, ne yapmam lazım nasıl telkin olmam lazım Bılmıyorum, 1 haftadır diyetteyim spor işindeyim, bu saatte mesela aklıma kısır geldi nerden düştüyse, önceden olsa kalkıp yapardım yerdim saat farketmezdi, şimdi kendime dur demek sinirli gergin alıngan yapıyor, aç olmasamda aklıma düştüğü için sanki sabahtan beri hiçbirşey yememiş gibi hissediyorum karnım kazınıyor inadına, tabi bu halimin regl etkiside var
75 idim, salı tartıldım 73 e düşmüştüm daha henüz tartılmadımkaç kilosun canım?
ben şokevet hayatimda boyle birsey yasamadim kimsenin yasamasinida asla istemem asla asla cok kotu bir agri. benim disimi yapan doktorla gorustum bana yarin gelmemi ve beni kanal tedavi uzmanina gosterecegini soyledi. bende siz nesiniz dedim dis hekimiyim dedi. hastaneye giderken kanal tedavi uzmani olmasini istedim hekimi getirdiklerinde bana uzman olarak tanittilar ve uzman degil. benden kucuk bir cocuk. bende inanmadim diplomanizi gormek istiyorum dedim tadaaa diploma yokmus orda yarin gostereceklermis belki insaat uzmani yapti suan disimi hicbir fikrim yok
istersen diyetisyen yardımı al. motive olursun belki. online diyet olabilir. gitmene de gerek kalmaz.75 idim, salı tartıldım 73 e düşmüştüm daha henüz tartılmadım
Sporla yemeklerle dengemi koruyabiliyorum, sadece bazen böyle duygu patlamaları yaşayabiliyorum, hedefime azimle devam , devlet diyetisyenleri ilgilenmiyor, özel ve online diyet de para, malesef eşim o işlere yanaşmıyor o yüzden kendi azmimşd yapmaya çalışıyorum herşeyi, birde burası var işte motive olabileceğimistersen diyetisyen yardımı al. motive olursun belki. online diyet olabilir. gitmene de gerek kalmaz.
Canım afiyet olsun 9 da açlık perileri gelmiş yoğurdun içine yarım muz ezip dene istersen biraz da tarçın hem lezzetli hem doyurur (normalde muz da olmaz o saatte ama aşırı acıktıysan diye didim ) veya tuzlu istiyorsan evde karabuğday patlağı bulundurabilirsin al 2 tane biraz labne üzerine mis
anladım canım. burada menülere bakarak da kendine örnek alabilirsin. motive olursun buradaSporla yemeklerle dengemi koruyabiliyorum, sadece bazen böyle duygu patlamaları yaşayabiliyorum, hedefime azimle devam , devlet diyetisyenleri ilgilenmiyor, özel ve online diyet de para, malesef eşim o işlere yanaşmıyor o yüzden kendi azmimşd yapmaya çalışıyorum herşeyi, birde burası var işte motive olabileceğim