- 4 Eylül 2011
- 19.174
- 67.646
Sana çikolata tarifi vereyim mi kesiyor gerçekten ve çok zararlı değil
Şeker koyma piştikten sonra bal ekle. Ilık ye. Hem kesiyor hem tatlı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana çikolata tarifi vereyim mi kesiyor gerçekten ve çok zararlı değil
Afiyet olsun güzel bir kapanış olmuş22 Mayıs menü
Kahvaltı 11.30
Menemen 5 yemek kaşığı Ezine kaşar peyaz peynir hepsinden birer küçük parça domates salatalık bir tatlı kaşığı çikolata bir dilim çavdar ekmeği
Ara 15.00
Sütlü soğuk kahve 10 fındık 10 badem
Akşam 18.00
250 ml kefir yarım muz 2 tatlı kaşığı chia tohumu smoothie yaptim
Su 2.5 litre
4 bin adım
@60kiloyum Mthn83 Elhan
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun arkecim. Yaşayan her insanın hissettigi hissedeceği bu. Dağıtıyor bizi sonra toparlamaya çalışıyoruz sonra herkes gibi devam ediyoruz.Arkadaşlar merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. Öncelikle size haber vermediğim için hepinizden özür dilerim, bayramdan sonra kuzenimi kaybettik malesef. Çok yakındık o yüzden çok kötüydüm. Hiçbir şey yapmaya mecalim yoktu açıkçası. Hala toparlanmış değilim ama hayat devam ediyor bir şekilde. Kendimi toparlamak için de normal düzenime dönmeye çalışacağım.
TebriklerrrTünaydın kızlar diyetisyen tartı günüüü kupon tuttuuuuu
ama salı günü daha çok eksiydim neyse takılmıyorum 200-300 grama
Afiyet olsun
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun güzel bir kapanış olmuş
Selamlar canımGünaydın ne güzel uyuyor pambık patik
Günaydın canım
Günaydın canım afiyet olsun menü her zaman ki gibi harika
Günaydınnn
Günaydın
Günaydın canım
Gözün aydın
Günaydın canım afiyet olsun dido aşkına
Gündüz az kalmış aslında
Günaydın canım
Günaydın
Günaydın ablacım
Muhteşem misin nesin senTünaydın kızlar diyetisyen tartı günüüü kupon tuttuuuuu
ama salı günü daha çok eksiydim neyse takılmıyorum 200-300 grama
Amin elhancım çok sağol. Genç ve çok ani olunca insan sarsılıyor, bir de hayatımın büyük bir bölümünde hep vardı, öyle uzak falan değildik. İnsan bir parçasını kaybetmiş gibi hissediyor. Ama dediğin gibi devam ediyoruz işte.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun arkecim. Yaşayan her insanın hissettigi hissedeceği bu. Dağıtıyor bizi sonra toparlamaya çalışıyoruz sonra herkes gibi devam ediyoruz.
Bence yapılabilir ama miktarı ne olmalıdır bilmiyorum. Poğaçanın boyutuna göre de değişir ama iki tane küçük boy uygun gibi geliyor. Nefsimizi köreltmek için iyi fikir.Tam buğday unuyla poğaça tarzı şeyler yapılıp yenebilirim, günde ne kadar yenebilir, hiç yemiyorum 1 haftadır, bazen kahvaltı yanına tür olsun diye yapabilirmiyim veya öğlen atıştırmalık olarak
Meyve atıştırsan iştahını bastırır mı ki. Benim de çok istiyor kaç gündür ama tutmaya çalışıyorum. Hamilelik ihtimalin var mı peki?Kendimi tatlı yememek için zor tutuyorum kızlar regl gecikti 10 gün korkmaya başladım
Evet aslında yemekte canın istemiyor da bazen gözüm çeşit arıyorBence yapılabilir ama miktarı ne olmalıdır bilmiyorum. Poğaçanın boyutuna göre de değişir ama iki tane küçük boy uygun gibi geliyor. Nefsimizi köreltmek için iyi fikir.
Ay Estağfirullah çabalıyorumMuhteşem misin nesin sen
Ben sabah 2 tane yedim küçük ev yapımı :/ akşama da sarma var kara kara düşünüyorum kaç tane yesem de abartmamış olsam diyeTam buğday unuyla poğaça tarzı şeyler yapılıp yenebilirim, günde ne kadar yenebilir, hiç yemiyorum 1 haftadır, bazen kahvaltı yanına tür olsun diye yapabilirmiyim veya öğlen atıştırmalık olarak
Yulafı robottan çekip peynirli,zeytinli poğaça yapabilirsinTam buğday unuyla poğaça tarzı şeyler yapılıp yenebilirim, günde ne kadar yenebilir, hiç yemiyorum 1 haftadır, bazen kahvaltı yanına tür olsun diye yapabilirmiyim veya öğlen atıştırmalık olarak