- 16 Mart 2008
- 45.416
- 220.614
Ohh çok şükür hep güzel sağlık haberlerini almak nasip olsun. Ben de iyiyim. Kızıl Goncalari izlerken aklına hep sen geliyorsun.Çıtırım ekürim Elhan iyiyim sağol sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh çok şükür hep güzel sağlık haberlerini almak nasip olsun. Ben de iyiyim. Kızıl Goncalari izlerken aklına hep sen geliyorsun.Çıtırım ekürim Elhan iyiyim sağol sen nasılsın
Çok sevindim inşallah enerjin motivasyonun daim olsun. İstedigin inceliğe güzelliğe ulasmani dilerim yeni çıtır adayımız.Hoşbuldum sizinle beraber hem motivasyonum yükseliyor hem de düzenim oluyor bol eksiklerimiz olsun
Hepimize sağlıklı günler dilerimSağlıklı güzel günleriniz olsun inşallah. Akşam menü bildirimi yaparken bu sporunuzu da ekleyin.
Hepimizin sağlıklı haberlerini alalım çıtrıcım hiç kaçırmıyotrum o diziyi akşam biraz kaşçırdım sabah tekrar seyrettim çok acayip bir dizi nutkum tutuldu seyrederken rsmenOhh çok şükür hep güzel sağlık haberlerini almak nasip olsun. Ben de iyiyim. Kızıl Goncalari izlerken aklına hep sen geliyorsun.
Çok teşekkür ederim canım, amin.Başın sağ olsun canım Allah rahmet eylesin
Çok geçmiş olsun canım, kimyasal kısmen zehirlemiş olabilir seni, çok dikkatli kullanmak lazım. Hele de başka bir kimyasalla karıştırdıysan o daha fena. Umarım bugün çok daha iyisindir.Temizlikten sonra hastalandım. Balkon açıktı üşüttüm mü yoksa domestos mu çarptı bilmiyorum. Pazar günü hastaneye gittim serum takıldı. Sürekli kusuyordum. Yemek yiyemiyorum hala karın ağrısı bulantı devam ediyor
İnsanlar çok terbiyesiz ve hadsiz canım. Sakın kafana takma bunu, 5 para etmeyecek insanlar için kendini üzme çok fazla.Karşıdan karşıya geçiyordum fark etmemişim birden kırmızı yandı bastı biri kornaya bağırdı bana yarım dünya yürüyecek de biz de gideceğiz diye
Uykusuzluk falan da eklenince rahat kilo veriliyo merak etme az dikkat etmeyle inşallah yakında güzel kilo verirsinBi büyüseler Di bütün doğamız alt üst oldu yarım saat leslie yaptım çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum
Öyleler maalesef takmamaya çalışıyorumİnsanlar çok terbiyesiz ve hadsiz canım. Sakın kafana takma bunu, 5 para etmeyecek insanlar için kendini üzme çok fazla.
Hoş geldin canım özledik seniBugün çalışıyorum, mesajları alıntılayıp şimdilik derse kaçıyorum, yine gelicem kızlar. Öpüldünüz.
Merhaba hoşgeldin tabii ki mümkün Beraberce başarırız ilk sayfada bir form var onu doldurabilirsen seni de tanımış oluruz. İstersen bugün kullanıcı adını ekleyip bir tartı fotosu atarsan başlangıcın olur. Hergün menülerimizi,içtiğimiz suyu ve sporlarımızı yazıyoruz. Azim senden full destek bizdenMerhaba kızlar. Burası güncel bir yarışma sanırım. Katılmak istiyorum eğer mümkünse
Yıllar önce burdaki yarışma ile baya kilo vermiştim ama hamilelik emzirme derken 120 leri gördüm delirmek üzereyim Sürekli başlayıp bırakıyorum burası bana iyi gelebilir
Diş agrısı kabir azabı gibi derler eskiler çektim çok kötüydüm aglıyor dum hep geçsin diye geçmiş olsunHala ağrım var ama gece yatabildim artık buz koymuyorum bi rahatladım sanki ama 0 geçmedi. Doktor yine agirirsa gel dedi yine temizlicek galiba gitsem mi bilemedim
Maviş kaptanım kilolarımız aynıymış arada 300gr varmış. Kaç kilo ile başladın gruba katılmayı. Ben 95 ile katıldımKaptanlarimizin bildirimleri
Eki Görüntüle 3430250
Yüzde: 0.76
Eki Görüntüle 3430251
Yüzde : 1.2
Maviş kaptan 60kiloyum en çok kilo verme yüzdesini alarak transfer hakkını kazandı. Tebrikler kaptanım.
LenaG kaptanım senin de eksin çok güzel tebrikler.
Cordelia @Mthn83
Canım çok büyük artı değil cumartesiye gider