- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür bitanem bedenen bir şey çıkmadı. Gelip geçici bir durum olsun problemin.Günaydın mi desem tünaydın mi desem bilemedim. Bugün hastane işi olunca bildirim yapmak bu saate kaldı. Herkesten özür dilerim.
Cumartesi 71.85
Bugün 71.95
Elhan Cordelia LenaG
Ama dün -600 iken bugün nasıl +100 çıktım anlamış değilim. Beni bu gece geç yatmalar mahvediyor herhalde. Dün misafirim vardı. Saat 2 ye geliyordu yatabildim. Bu arada kulakta da birşey çıkmadı. Ben anlamadım. Nerede problem var.
Günaydın canım yorgunluktan ödem yapmıştır. Geç yatıp erken kalkmak etkiliyor baya.Günaydın mi desem tünaydın mi desem bilemedim. Bugün hastane işi olunca bildirim yapmak bu saate kaldı. Herkesten özür dilerim.
Cumartesi 71.85
Bugün 71.95
Elhan Cordelia LenaG
Ama dün -600 iken bugün nasıl +100 çıktım anlamış değilim. Beni bu gece geç yatmalar mahvediyor herhalde. Dün misafirim vardı. Saat 2 ye geliyordu yatabildim. Bu arada kulakta da birşey çıkmadı. Ben anlamadım. Nerede problem var.
Bakalım kaptanların sonucu ne olacak 60kiloyum dan atak bekliyorumE şimdi hangi takım önde merak ettim
Bir saat yine iyi bile benimki alarm kurulmuş gibi tam yarım saatte ağlıyo hadi eve gidelim diyeKesinlikle haklısın özellikle sürekli kucak isteyen bir bebeğim var şimdi biraz leslie yapmayı düşünüyorum öğleden sonra da 1 saatlik yürüyüş
Tebrik ederim
k teşekkür ederimAfiyet olsun canım maşallah çok adım atıyorsun
Geçmiş olsun bademcim. Allah acil şifalar versin.Kızlar 70.3 idim
71.3
Artı bir
Dün dişimde kanal tedavisi başlandı. Antibiyotik ağrı kesici falan kullandım. Ondan mı bilmiyorum. Ama ben hastayken ağrım varken dikkat edemiyorum kii....
Bi büyüseler Di bütün doğamız alt üst oldu yarım saat leslie yaptım çok şükür kendimi çok iyi hissediyorumBir saat yine iyi bile benimki alarm kurulmuş gibi tam yarım saatte ağlıyo hadi eve gidelim diye
Sağlıklı güzel günleriniz olsun inşallah. Akşam menü bildirimi yaparken bu sporunuzu da ekleyin.Bi büyüseler Di bütün doğamız alt üst oldu yarım saat leslie yaptım çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum
Hoşbuldum sizinle beraber hem motivasyonum yükseliyor hem de düzenim oluyor bol eksiklerimiz olsunAramıza hoş geldiniz. Asenr snmz