- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler tatlım olur canım ben hazırlıkta olayım o zamanHadi bakalım
Cordelia Elhan arkadaşımız hazırlıkta
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
Tez zamanda iyileş ve tek derdin hadi kilo verelim demek olsun her zaman gel
Ayy maşallah ne güzel
Darısı hepimize
Hazırlıkta tutayım mi seni bu hafta canısı
Bı dilber elbisesi de sana lazım o zaman
Maşallah kaptanima
Jübilesini yaptı gidiyor
Bromelain im de o marka teşekkür ederim bitanemNut..x..in
Günaydın kaptaniçem inşallah
HarikaHazırlığa mi alayım seni canım
Yaa 98
İkili rakamları yazmak nasıl
Hoşgeldin canım
Toparlariz el birliği ile inşallah
Bayramlik aldın mı
En kısa zamanda evde giymek için bile olabilir. Hatta git şöyle dilber elbisesi al. En dar olanından. Kendine de ki bu elbiseyi giydigimde etlerim fışkırmayacak. Üstüne giymeden korse etkisi yapacak sana
Bende çarşıya çıksam alacağım dar bişi
Geçen baktığım pantolonu mu alsam diyorum
Canım çok geçmiş olsun Allah şifanı versin inşallahGunaydin herkese gecen hafta ameliyat olduğumdan bahsetmiştim.troid ameliyatı...patoloji sonucu kötü geldi malesef.kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.Bana dua edin litfen...Ben diyete devam edemeyeceğim herşey için teşekkür ederim Elhan
Teşekkür ederim kaptanımYaaaaa çok tatlısın sennnn sarammmm tebrik ederim güzel menünün eksileri gelmiş emeğin boşa çıkmadı tebrik ediyorum daim olsun canım İnşallah 8 kere geçişini kutlarız en yakın zamanda
heyt beeee kaptan geliyor maşallah lenam çok mutlu oldum senin içim emeklerinin hep mükafatını gör kuzum
Tebrikler kuzum Haftaya daha güzel eksilerin olsun inşallah
En kısa sürede dön aramamıza çiçeğim
GünaydınGünaydın
Tebrik ederim canımBen hedefime ulaştım kızlar bugün itibari ile Elhan Cordelia @Mthn83 bana sayfanızda yer verdiniz bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim canlarımm Bundan sonrası için korumaya geçeceğim inşAllah Yarışlarda olmayacağım Hepimiz Emek veriyoruz destek oluyoruz birbirimize Rabbim gönlünüzdeki tüm güzellikleri yaşamanızı nasip etsin
Teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir hisTebrik ederim canım 9 lu kilolara hoşgeldin
Tebrik ederimGünaydın
Kilo bildirimi
Gecen hafta: 80.7
Bugün: 79.3
Fark: 1.4
Yüzde: 1.74
Ceeeeeeeeeeee Elhan Cordelia
Eki Görüntüle 3429001
Kahvaltı yapmadiysan başlangıç tartısı alalım mı hocam Yarın da olabilir.Hoşbuldum arkadaşlar.
oy maşallah hoşgelmiş 7 ler tebrikler canım eksin harikaGünaydın
Kilo bildirimi
Gecen hafta: 80.7
Bugün: 79.3
Fark: 1.4
Yüzde: 1.74
Ceeeeeeeeeeee Elhan Cordelia
Eki Görüntüle 3429001
Tebrikler canım Haftaya 6 ları görürüz inşallah
9 lar gelmiş
Sabah sabah baskülle cebelleştim. İlk çıktım 71.1 çıktım. Sonra bikaç tane farklı rakamlar çıktı. En son 71.4 te kaldı.
Geçmiş olsun. Kulaktan olabilir.Kızlar günaydın ben geldim. Bugün daha iyiyim. Ama Çarşamba ve Perşembe çok kötü oldum. Girdim bir kaç kere alintiladim mesajları ama inanın yazmaya bile halim yoktu her taraf bir anda simsiyah oluyordu. Doktora gittim birşey çıkmadı. Tahliller filmler herşey temiz . Tek kalan kulak burun boğaz. Ona gorunecegim. Kulaktan olabilir denildi. Benden durumlar böyle. Sıra geldi kiloma. Aldığım onca serum ve ilaca rağmen kilo almamışım ona sevindim. Ve hatta hareket bile sıfırdı. Dün okula gittim. Yine ayakta duramadım. Oturarak dersi anlattım.
Aydınlık yüzüne inancım tam. Takılıp kalmamani dilerim bitanem İnsanlarin müdahalelerinin bizi etkilemesine izin vermeyeceğiz bunu umursamadan yapabiliriz. İyi hissetmen en çok isteğim inşallah düzelecekKızlar yaaa niye böyleyim çok kötü hissediyorum diyeti salmasamda iyi yapamıyorum diyet bi tarafa insanlar ben de yaşama sevinci bırakmıyor
Kıyamam sana rabbim şifa versin canım Tahlilerin temiz olmasına birşey çıkmamasına çok sevindim . Geçmiş olsun tatlımKızlar günaydın ben geldim. Bugün daha iyiyim. Ama Çarşamba ve Perşembe çok kötü oldum. Girdim bir kaç kere alintiladim mesajları ama inanın yazmaya bile halim yoktu her taraf bir anda simsiyah oluyordu. Doktora gittim birşey çıkmadı. Tahliller filmler herşey temiz . Tek kalan kulak burun boğaz. Ona gorunecegim. Kulaktan olabilir denildi. Benden durumlar böyle. Sıra geldi kiloma. Aldığım onca serum ve ilaca rağmen kilo almamışım ona sevindim. Ve hatta hareket bile sıfırdı. Dün okula gittim. Yine ayakta duramadım. Oturarak dersi anlattım.
Bileklerim yanıyor, bugün biraz zor geçecek bellikiHayırlı sabahlar canım nasılsın
İnşallah canım. Göreyim artık yoksa çok ayıp banaoy maşallah hoşgelmiş 7 ler tebrikler canım eksin harika
Tebrikler canım Haftaya 6 ları görürüz inşallah