- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.788
Sağol jasmin tip2 canımÇok geçmiş olsun canımm, şu anda nasılsın?
Tip1 diyabet mi var sende?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol jasmin tip2 canımÇok geçmiş olsun canımm, şu anda nasılsın?
Tip1 diyabet mi var sende?
İlk ogununu illa oglen yapmana gerek yok cig kuruyemis zaten kansekerini pek oynatmiyor 10-15 cig kuruyemis bi yesilcayla keyif yaparak basla 10 gibibenim artık mutfağa girmem lazım. mutfağa girmeyince, özel bir şey hazırlamayınca olmuyor. nasılsa evden götüreceğim artık öğünlerimi.
yarınki öğlen öğünüm protein+ salata olacak. öğlene kadar direnmeye çalışacağım. ama bu ara kan şekerim dengesiz. o nedenle tedbir olarak yanımda bitkisel süt, yulaf ve meyve olacak. yanımda şekersiz granola, çiğ kuruyemiş falan da var.
Nasil bisey bu merak ettim ne diyip alınıyorbende idrardan ph ölçümü yapan test var. ara ara yapıyorum. son dönemde tatlıyı, paket ürünü ve hamurişini abarttığım için aklıma geldi. sabah test yaptım. idrar ph ım 5 çıktı hastalıklar için 5 sınır. 14 e kadar yolu var. ama bizim için normali 8-9 falan olmalı.
yani 5, vücudumun asidik olduğunu gösteriyor onun için içme suyuma ingiliz karbonatı ekleyeceğim bir süre.
evet canım o da aklımda zaten. sadece seçenek bulunduracağım dolapta.İlk ogununu illa oglen yapmana gerek yok cig kuruyemis zaten kansekerini pek oynatmiyor 10-15 cig kuruyemis bi yesilcayla keyif yaparak basla 10 gibi
ben yıllar önce almıştım. içinde 100 adet var. halen kullanıyorum. sadece medikallerde var. idrardan PH ölçeği diye sorabilirsin.Nasil bisey bu merak ettim ne diyip alınıyor
geçmiş olsun canım. bu aralar yine bir salgın var herhalde herkes hasta.
Teşekkür ederim kaptanımMenü harika canım. Afiyet olsun
Sagol canım öyle. Havalar değişken ondan.geçmiş olsun canım. bu aralar yine bir salgın var herhalde herkes hasta.
evet bir gün çok sıcak ertesi gün rüzgar esiyor vs geçiş dönemlerinde illaki hastalanılıyorSagol canım öyle. Havalar değişken ondan.
Moral bozmak yok 90 lı rakamları bile görmek için savaşan arkadaşlarımız varElhan Mthn83 bir kötü haberim var. dünkü bildirim eski tartıylaydı. eski tartı banyoda duruyor, buraya bildirim yaptığım tartı odamda. banyoda tartıldığım için fark etmemişim. dün biraz da kaçırdım. evde hareketsizdim de... velhasıl bu sabah 91.2 çıktım
moralimi bozmuyorum ama yine 80 li rakamlara döneceğim
Eki Görüntüle 3423148
evet canım haklısınMoral bozmak yok 90 lı rakamları bile görmek için savaşan arkadaşlarımız var
Canım senelerdir biliriz birbirmiziElhan Mthn83 bir kötü haberim var. dünkü bildirim eski tartıylaydı. eski tartı banyoda duruyor, buraya bildirim yaptığım tartı odamda. banyoda tartıldığım için fark etmemişim. dün biraz da kaçırdım. evde hareketsizdim de... velhasıl bu sabah 91.2 çıktım
moralimi bozmuyorum ama yine 80 li rakamlara döneceğim
Eki Görüntüle 3423148
Geçmiş olsun canım
Sen isteyince yapabilirsin bu hafta süper bekliyorum senievet canım haklısın
Sabah 1 kahve içtim.
Öğlen bu şekilde kahvaltı tarzı yemek istedim.
2 dilim tam buğday ekmeği
Zeytinyağlı domates biber
Salatalık
Krem peynir