- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
ama bizi merakta bıraktın ne oldu canımBen bu hafta takımlarda olmayacağım. Hiç iyi değilim malesef. Hoşçakalın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama bizi merakta bıraktın ne oldu canımBen bu hafta takımlarda olmayacağım. Hiç iyi değilim malesef. Hoşçakalın.
Maşallah sana canım Süpersincanlı derslere katılıyorum canım haftanın en az 3 en fazla 5 günü düzenli olarak yapıyorum düzen disiplin şart
Tamamdır tatlım Ben de bulursam onu alayım Bilgiler için çok teşekkür ederimilk çıktığı zamanlar eda taşpınarın vardı ben onu almıştım hiiiç bozulmadı
evet fazlasıyla işe yarıyor düzenli yapmak şartıyla canım ben hocaların canlı yayınlarına kayıt olup yapıyorum videodan değil, canlı yayında yanlışın varsa düzeltiyor yönlendiriyorpatimsilizm yüz yogasını ben de yapmak istiyorum işe yarıyor diyorsun yani
Hangi videodan yapıyorsun canım
Kimdir necidir özelden de olabilir paylaşır mısıncanlı derslere katılıyorum canım haftanın en az 3 en fazla 5 günü düzenli olarak yapıyorum düzen disiplin şart
Yapmam mi Sac koklerimi aktiflestiriyor sanırım değil miablacım kafa masajı süper... ellerini yumruk yap ve parmak eklem kemiklerini başının her yerinde gezdir.. sonra saçlarını tutam tutam çek sağa sola derini oynat
O daha da güzelmiş aslında ben de araştırayım o zaman canım sağolevet fazlasıyla işe yarıyor düzenli yapmak şartıyla canım ben hocaların canlı yayınlarına kayıt olup yapıyorum videodan değil, canlı yayında yanlışın varsa düzeltiyor yönlendiriyor
evet ablacım kan dolaşımı çok önemli köklerin canlanması içinYapmam mi Sac koklerimi aktiflestiriyor sanırım değil mi
Ben dün akşam katıldım zaten aranıza 3 kg vermiş olarak ad kg fotoğraf bildirimi yaptım haftaya cumartesi yine yapıcam kabul ettiniz o zaman siz beni tek eksik kalan daha vereceğim kilolarBen yokken geldiğin için ne paylaştığını bilemiyorum mutluluk.
Gruba yeni gelen arkadaş form dolduruyor.
Uygun olduğu durumda güncel tartı bildirimi paylaşıyor. ( Fotoğrafli tarih + nick) bunu başlangıç kabul ediyoruz.
İnşallah canım. Hedef o yöndetamam canım inşallah biran önce 60 lara geleceksin tekrar
sakin
Hayırdır canımBen bu hafta takımlarda olmayacağım. Hiç iyi değilim malesef. Hoşçakalın.
Hayır tabii ki yarışmaya katılma şartı yokBuraya mesaj yazabilmek için illa yarışmaya mı katılmalıyız?
Diş ağrısı devam ediyor kuzum. Dayanilmayacak gibi değil çok şükür. Artilari da bir şekilde halledeceğiz .Yara nasıl oldu iyi misin
300 senin için ne ki su gibi gider
Ben sürekli baktirirdim. Diyetisyene giderken çıktı. İlk 2 ay debelenip durmusum uzmana gidemedigim gittigim uzman ilgisiz olduğu için
Güzel sonuçlar çıksın inşallah
Canım asıl hedefin kaçtı bilmiyorum ama belliki amacın 60 altında kalmak. Benim tavsiyem sana alarm oluşturacak bir seviyeye gelmen. 2-3 kg koruma ve alışma kilosu olarak vermeni tavsiye ederim. Korumada ufak iniş çıkışlar olacaktır ama en azından 60 altında kalırsın
Merhaba hestiahest. Yarışmaya kendinizi hazır hissettiğinizde isteginizle katılıyorsunuz.Buraya mesaj yazabilmek için illa yarışmaya mı katılmalıyız?
Geçmiş olsun Akrebim Sağlığına kavusmani dilerim. Çöp gözüyle bakıp kendini üzme. Daha da güçlü devam edeceksin inşallahEki Görüntüle 3422737
Geçen hafta 70.3 tüm galiba.
Bugün 71.9
Maalesef bu hafta hastanede geçti hep. Dün sabah geldim eve. Çöp oldu bu hafta ama elimde değildi.
Elhan @gezegenfeza
Canım hoş geldin oğlun nasıl oldu? Bildirim yapmayı unutmaElhan bu hafta katılmak istiyorum
Matematik Diyincede ben-1050 gr canım
Tavsiye için teşekkürler bitanemevet ablacım kan dolaşımı çok önemli köklerin canlanması için