- 31 Ekim 2013
- 20.721
- 67.832
- 40
cısss mı sadece cısss mııı?Canım Leylam ben yokken ciss yemesinler de sessizliğe bir şey diyemem.
cısssslar mı demeliyim acaba, kendi adıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cısss mı sadece cısss mııı?Canım Leylam ben yokken ciss yemesinler de sessizliğe bir şey diyemem.
Cisslar üzdü mü casminimicısss mı sadece cısss mııı?
cısssslar mı demeliyim acaba, kendi adıma
Çok güzel bir dua fezom sen gibiçok anlamlı ve çok güzel bir söz deyil mi
öffff hem nasıl, bir de ağırlık yaptı ki sormaCisslar üzdü mü casminimi
yerler yemişlerdir yesinlerCanım Leylam ben yokken ciss yemesinler de sessizliğe bir şey diyemem.
O ağırlıktan kurtulma gücüne sahip olduğunu biliyorum.öffff hem nasıl, bir de ağırlık yaptı ki sorma
yemişizdiryerler yemişlerdir yesinler
Günaydın Lenammmm
Sen de benimCanımsınn
yicen ki buraya gelcen oh afiyet şifa olsunyemişizdir
yicen ki buraya gelcen oh afiyet şifa olsun
Hoş bulduk topragimmmGünaydın kızlar Elhan sultanım da dönmüş hoşgeldin
Günaydın bitanecim Sefalarin kaynağı burası estağfurullah.Günaydın tatlım Hoşgeldin sefalar getirdin Hayırlı cumalar
Günaydın kuzum
Hoşgeldin canım takım aktif olarak burada devam ediyor. Orada sadece sonuçları paylasiyorumMerhaba Liste kapandı mı?
siz yanımdayken o güç hep benimle biliyorumO ağırlıktan kurtulma gücüne sahip olduğunu biliyorum.
Dönmene çok sevindim canım hoş geldin sefalar getirdinHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar canlar
" Yolculugunuzun her duraginda , gönlü güzel insanlar yoldaşınız olsun"
Gönlü güzel insanların yanına dönme vakti
Hoş bulduk canım benide eklermisinHoşgeldin canım takım aktif olarak burada devam ediyor. Orada sadece sonuçları paylasiyorum