- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.799
Olmadım ki belki de ondandırSakn ol canım belkide regl dönemi yaklaşmıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmadım ki belki de ondandırSakn ol canım belkide regl dönemi yaklaşmıştır
Günaydın canım hayırlı cumalar sana daHayırlı cumalar
Günaydın LenammmmGünaydın ceeeee
Sıradan vatandaşımNapıyorsun sennn kaptanım mı dıyım yoksa sen mi gerçek ismini söylemek istersin sessiz girl
çok anlamlı ve çok güzel bir söz deyil miHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar canlar
" Yolculugunuzun her duraginda , gönlü güzel insanlar yoldaşınız olsun"
Gönlü güzel insanların yanına dönme vakti
Başlangıcın hayırlı olsun canımBismillah deyip başlıyorum. Tartı fotosu ekleyebilirsem eklicem
Hayırlı cumalar maviş kaptanımHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
sen niye her gün tartılıyon bakiiiimmm dün kakaolu kek yemedin miiiii bol su iç hemen gider benim tartıya çıkma fobim var bunlar her gün tartılıyorGünaydın kızlar
Sabah sabah tartıda şok geçirdim 1 aydır ilk defa artı gördüm hem de + 1 Noooluyor yahuuuu ben 99 dedikçe deliriyo bu bünyeeee
Hayırlı Cumalar FezamHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
Ondandır canım ben de olmadım olurum inşallahOlmadım ki belki de ondandır
oleyyyy ablam beee canım kaptanımHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar canlar
" Yolculugunuzun her duraginda , gönlü güzel insanlar yoldaşınız olsun"
Gönlü güzel insanların yanına dönme vakti
Eeee şeyyy hergün olsa iyi ben neredeyse her saat tartılıyorumsen niye her gün tartılıyon bakiiiimmm dün kakaolu kek yemedin miiiii bol su iç hemen gider benim tartıya çıkma fobim var bunlar her gün tartılıyor
Sağol canım.Başlangıcın hayırlı olsun canım
Tartının kabul görmesi için yanına tarih ve nick iliştirirsin iyi olur
Gizem demiyor mu balon balığı olmuşuzOlmadım ki belki de ondandır
Teşekkürler canımBunu alıyorum canım Hepsi….da
Evet bende bekliyorum olmadım daha zaten regl den 1 hafta önce şişkinlik başlar Vücud ödem tutmaya başlar benimki öyle en azındanOlmadım ki belki de ondandır
Buraya bekleriz canım paylaşımlarımız buradaÖdül var mı haftanın birincisine
Canım Leylam ben yokken ciss yemesinler de sessizliğe bir şey diyemem.oleyyyy ablam beee canım kaptanım
ablam sen yokken çok kişi sessizleşti hemen şikayet edeyim
yok demedi işin garibi şiş de hissetmiyorum sanki artık hiç regl olmayacağım gibi esamesi yok arkadaşınGizem demiyor mu balon balığı olmuşuz