- 24 Aralık 2023
- 1.198
- 6.742
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumu yaşadım canım Kasım ayında. Bende de birşey çıkmadı. tiroidlerde sıkıntı çıktı. Ve bunun yapabileceği soylenildi. Yaza nasipse ameliyat olup kurtulacağım1 yıldır kalbimde tekmeleme hissi var böyle tuhaf bir atım sonra bu atım geçmedi doktor doktor gezdim.
En son holter takıldı ordada bişey çıkmayınca dideral verdi bugün başladım ama dahada arttı ve iyi yapcgını sanmıştım şuan yataga bglandım ve saatlerdir aglıyorum
900 gr vermisim 1 haftadaSenin adına çok sevindim canım bizimle de sonuçları paylaş mutlaka merakla bekliyorum
Cok tesekkur ederim canimm
Çok geçmiş olsunAynı durumu yaşadım canım Kasım ayında. Bende de birşey çıkmadı. tiroidlerde sıkıntı çıktı. Ve bunun yapabileceği soylenildi. Yaza nasipse ameliyat olup kurtulacağım
Simarip yolu kaybetmeBugun diyetisyen gunum bakalim nekadar verdim bu hafta cok dikkat ettim inceldigimide goruyorum artik yavas yavas tepkilerde gelmeye basladi zayifladin yonunde insani mutlu ve motive ediyor
Rabbim şifa versin canım1 yıldır kalbimde tekmeleme hissi var böyle tuhaf bir atım sonra bu atım geçmedi doktor doktor gezdim.
En son holter takıldı ordada bişey çıkmayınca dideral verdi bugün başladım ama dahada arttı ve iyi yapcgını sanmıştım şuan yataga bglandım ve saatlerdir aglıyorum
Hoşgeldin canımYeni katılımcı alınıyor mu acaba gruba
Cumartesi başlayayım diyorum kuzuu. Hem spor hem menü hem tartiyla gelecem inşallah .Sanırım dediğin gibi yeni bir diyetisyenle devam etsemmi bilemedim
Ayy aklıma ne geldi şimdi
Sabah sabah dur bı ara geçmiş yapayım beni gazlar belki
Hiç benden izin istemiyor hep kendi kafasına göre
Ama yok gelen geldi sanırım daha iyi olurum
Alınmaz mı taze kan hep iyidir. Geç vakit gelmişsin fark etmemisiz
İlk sayfada kurallar ve tanıtım formu var. Kopyalayıp bize kendini tanitirsan ve tartı üstüne ilistirdigin ufak bı kağıtla(nick ve tarih olan) bize tartı fotosu atarsan seviniriz
Hoşgeldin
Sayfa sahibi yıllık izine gitti. Şimdilik biz ilgileniyoruz grup olarak.
Kaybolma gel
Dünkü menün nerede bacım
Dün çok yoruldumgezegenfeza kaptanım açık hava mi çarptı gece boyu gelmemissin
Uyuduğunu bilsem içim yanmaz ama öyle tek parça uykular sana göre değil
Doğum günün kutlu olsun canımGunaydin
Iyiki doğdumm
Bir gün önce yazmıştımya canım, mangal yaptıkGünaydııın kızlar,
Soğuk ve yağmurlu havalar devam ediyor bi anda kışa döndük resmen. Napıyosunz bakalım herkes iyi mi bugün? Mavi kaptanımızı göremedim dün merak ettim gezegenfeza ablam iyi misin ?
Çok büyük başardık, sen de, ben deEveeettt
Bugün aklıma bu hinlik geldi. Sabah eşimi dürtüp sen bana böyle demiştin demek istedim de sabah sabah kavga cikarmayayim dedim
Doğum günün kutlu olsun canımdoğum günün kutlu olsun canımm, bugün benim de doğum günüm, tesadüfe bak
Harikasın900 gr vermisim 1 haftada
Cok tesekkur ederim canimm
Oo alemlerin kadını maşallahDün çok yoruldum
İşleri toparlayıp gece 12 ye doğru duşa girdim, normalde korkudan asla o saatlerde giremem, kapıyı açık bıraktım, kızım, minnoşumdan cesaret alıp girdim. Uyku gözümden akıyordu, kafada havluyla uyumuşum, tabi bölük pörçük, sabah çoraptan sonra yattım, 1 saat önce kalktım. Hala kendime gelemedim
Peşpeşe 3 terapi var bugün, eve gelir gelmez hazırlanıp kınaya gideceğim komşumla, sağolsun beni bekleyecek.
Bugün yine geç gelirim
canımm çok teşekkür ederimm
çok teşekkürler canımmDoğum günün kutlu olsun canım Nice sağlıklı, mutlu yıllar dilerim
Tabii ki hoş geldinYeni katılımcı alınıyor mu acaba gruba
Nice sağlıklı yaşlara canımGunaydin
Iyiki doğdumm