Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım çok sağol deneyeceğimAaa olgunlaşmamış göndermişler. Kağıt torbaya konuyormuş sebze gözünde 1-3 gün içinde olgunlaşırmış
Çok güzel canım afiyet olsun
Su an 13.400adımlarınız kaç oldu yürüyüşe gidiyorum ona göre dönüş vaktimi belirlicem @minerva1988 patimsilizm LenaG ???
İnşallah hep içmeyi unutuyorum malesefHafta içi düzenle kuzum, en çok kendin için
Afiyet olsun canım menü spor su hepsi çok güzelİyi akşamlar
29.04.2024 Pazartesi
Sabah 09:00 2 kupa y.sütle filtre kahve
Öğle 13:00 1 lahmacun bol yeşillikle, 1 bardak ayran
Ara 16:00 2 yk yulaf, 2 yk yoğurt,1 küçük muz,1 tk fıstık ezmesi
Akşam 20:00 2 yk esmer bulgurlu kıvırcık salata (bu listede yoktu eşime yapmıştım pilavı canım çok çekti )
2.5 lt su
10500 adım
uranus35 Cordelia
Çok üzüldüm canım. Zaten dengeli biri olsa ayrılmazdınız herhalde. Çok ayıp etmiş....Eşimle boşanma aşamasındayım kendisi köpeğimiz dükkanında bakıyordu sonra barınağa bırakmış beni aradılar mecburen aldım barınakta.Büyük ırk rotweiller cinsi ama poncik bir köpük vahsiligi yok ne sokakta ne barınakta nede apartman dairesinde yapabilir. Bende ona güzel bahçeli bir ev bulma düşüncesindeyken hamile olduğunu öğrendik
Onsallah cins olurda sahiplendirebilirim derken doğan yavrular malesef cinsi çıkmadı 11 yavru var.Ne yaparız diye düşünüp ağlıyoruz oğlumla.
oğlum aradi babasıyla konuştu vebalini nasıl ödeyeceksiniz diye onlarda alacaklar sanırım şimdi yavruları ve anneyi sütten kesilene kadar sonra alicam anneyi kisrilastiricam öyle sahiplendiririm yada benimle kalır.
Buda durumda beni cok üzdü çaresiz hissettirdi yapabilecek birsey bulamadım tek duam inşallah hepsi güzel yerlerde olur
Gel sarılalım aglayalim beraber. Bugün yaşadıklarımı anlatsam anlatırken ben yine şaşırır kalırım. O kadar kafam karışık ki anlatamam. Çok kararsız bir donemdeyim bende. Napacagimı bilmiyorum.Neyim var bilmiyorum sebepsiz parlamalar oluyor. Ani çıkışlar her an kavgaya hazırım. Hepsini mens gerginligine buluyorum
İnşallah öyledir. Aşırı alinganim. Dünya etrafımda dönsün ama beni etkilemesin istiyorum
Ne istediğimi bilmiyorum
Yarın bende uygunum ama 5-6 gibi yapabilirim listeleri
Cordelia
Bende az içiyorum da, 1 lt nin altına düşmüyorum. Bugün biraz artsın olur muDun su hıc ıcmedım nerdeyse kötü be yoğun bı gundu ıkı bardak belkı
Çok geçmiş olsunSelamlar dişten gelidm şimdi,5 tane kanal tedavisi dedi dr,nasıl böyle oldu anlayamadım dedi,ilk çekilen röntgenlerde yoktu.
1saat filan sürer dedi duymasınız dedi,o kadar işlem yapıldı sesim çıkmadı bun böyle tırstırıyor beni,bunu yaptıran atkadaşlar varmı acaba fikir almak istiyorum.
Hoşgeldin canımMerhaba gruba katılabilir miyim?
Yok canım, gitme biyereKarışık
Aslında biraz uzaklaşmak istiyorum ama önünü arkasını toplayamam
Şampiyonda ikincide belli sankiElhan a da bana da atın canım özelden elhanım gelmezse ben işime geleni şampiyon ilan ederim gezegenfeza