- 18 Mart 2018
- 29.949
- 117.883
- 34
4 kaşık kuru fasulye için ağzımı açmam
2 kase yemem lazım
Geçen gün yaptım, mübarek birde güzel olmuş
Bugün sonunu döktüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 kaşık kuru fasulye için ağzımı açmam
Hakkında hayırlısı olsun canımAslında 2 öğün olsun 3 olsun diye sartlandirmiyorum.. 3 gün önce eşimden ayrıldım. Psikolojim çok iyi değil. Canım birsey istemiyor yemek için yiyorum
Benimde aynı, aslında iyi ödem atıyorum ama eksiye düşemiyorumPersembeden beri iyi gidiyorum ama mens donemindeyim tarti kotu cikiyor yarin sonuc ne olacak hic bilmiyorum insallah yuzume guler
Koc burcu meseleleri... Bak yolluyorum sana instadanNeyim var bilmiyorum sebepsiz parlamalar oluyor. Ani çıkışlar her an kavgaya hazırım. Hepsini mens gerginligine buluyorum
İnşallah öyledir. Aşırı alinganim. Dünya etrafımda dönsün ama beni etkilemesin istiyorum
Ne istediğimi bilmiyorum
Yarın bende uygunum ama 5-6 gibi yapabilirim listeleri
Cordelia
açlık mı tokluk mu canım?Maske ölçtü şekerimi 126 çıktı Eki Görüntüle 3420298
Elle tutulur birşeyler olması da iyi canım en azından yol alırsın birşeyler de. Elle tutulur birşeyler de yok. Mens olsada rahatlasam. İçimden kuruyor gibiyimGel sarılalım aglayalim beraber. Bugün yaşadıklarımı anlatsam anlatırken ben yine şaşırır kalırım. O kadar kafam karışık ki anlatamam. Çok kararsız bir donemdeyim bende. Napacagimı bilmiyorum.
Amin cümlemize canımYok canım, gitme biyere
Rabbim gönlüne ferahlık versin
Oyledir eminim bir daha yaparsam bekletirim3. Gün bende bozmamak için direniyorum. Dördüncü günü yapamıyorum
Sabah tartildim
Akşamdan bekletiyorsun canım. Hatta suyunu cocuklara icirdim. Çok tatlı diyorlar.
1 kilo verdim sanirim ama 1 gun yapmistim 3 gunde falan guzel sonuc verirnasıl geçti canım, verebildin mi kilo?
ben de bugün yapacağım bir de cuma günü yaparım belki, tartıdan önceki günlerde biraz hafif geçirmek adına iyi olur diye düşünüyorum, yoksa uzun uzadıya ben de yapamam
ben de öğle çörek otu alıp katacağım içine, biraz da yulaf
çünkü tek öğün yiyip kapatmayı planlıyorum, doyurucu olsun azıcık :)
günaydın canımm
ne oldu canım neyin var
anlatmak istersen yani, zorlamış gibi olmayayım tabii
Benim bağırsaklarıma hiç iyi gelmiyo canım o yüzden az yiyorum evde yaptıkça4 kaşık kuru fasulye için ağzımı açmam
2 kase yemem lazım
Geçen gün yaptım, mübarek birde güzel olmuş
Bugün sonunu döktüm
Afiyet olsun canımBugun yediklerim
Sabah yok
Oglen
1 kasarli tost
1 has yumurta
Ara
1 dilim ceviz unuyla yaptigim kek
1 bardak cay
Aksam
1 kasik makarna
2 kasik kiymali patates yemegi
Ara
4 5 tane cilek
1 bardak cay
Suyu arttircam cok az ictim
Senin diyetisyen iki gun ust uste lahmacunmu veriyorİyi akşamlar
29.04.2024 Pazartesi
Sabah 09:00 2 kupa y.sütle filtre kahve
Öğle 13:00 1 lahmacun bol yeşillikle, 1 bardak ayran
Ara 16:00 2 yk yulaf, 2 yk yoğurt,1 küçük muz,1 tk fıstık ezmesi
Akşam 20:00 2 yk esmer bulgurlu kıvırcık salata (bu listede yoktu eşime yapmıştım pilavı canım çok çekti )
2.5 lt su
10500 adım
uranus35 Cordelia
Evet canım haftada 2 veriyorSenin diyetisyen iki gun ust uste lahmacunmu veriyor
Guzelmis canim afiyet olsunEvet canım haftada 2 veriyor
Afiyet olsun çok güzel hafif bir menü olmuş
Afiyet olsun canım. Canın sıkkın olunca iştahta gitmiş sanırım az yemişsin gerçekten. Allah kolaylık versin inşallahMenümü yazayım unutmadan.
Kahvaltı
5 hurma (hurmalar çok küçüktü)
1 bardak süt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 adet ceviz
Ara öğün
5 adet badem
Akşam
1 yemek kaşığı lor peynir(yumurtadan sıkıldım)
Bolca salata
Az önce bir avuç kuruyemiş aldım. Akşam ogununu saat beşte yapınca acıktım.
3 litre su tamamdır
4600 adim
Cordelia uranus35
TesekkurlerAfiyet olsun canım
Böyleyiz dimi yaa.. arada bi mevzumuz oluyor illa yani herşeyi çok düşünmekten çok planlamaktan çok kontrol altına almaya çalışmaktan beynimiz yoruluyor diye yorumluyorum benKoc burcu meseleleri... Bak yolluyorum sana instadan
Diyetisyen Urfalı mı lahmacun candır yaa yedim mi 3-4 yiceksin yani maşallah 1 taneyle nasıl tutuyorsun kendiniEvet canım haftada 2 veriyor
Yok ben seviyorum diye yazıyor tuzlularda tutuyorum da tatlı sıkıntı tiramisu yazacaktı dedim yok istemem ben 1 porsiyonla duramam en iyisi hiç görmeyeyimBöyleyiz dimi yaa.. arada bi mevzumuz oluyor illa yani herşeyi çok düşünmekten çok planlamaktan çok kontrol altına almaya çalışmaktan beynimiz yoruluyor diye yorumluyorum ben
Diyetisyen Urfalı mı lahmacun candır yaa yedim mi 3-4 yiceksin yani maşallah 1 taneyle nasıl tutuyorsun kendini
Ah evet disardan kontrolcu planli gorunmesekte icimizde oyleyiz. Kendi kendimizi yer bitiririz ic konusmalarimiz coook fazla ama kendi kendimizi motive edebiliriz. Sanki ruhum benden ayri da onunla arkadaşımBöyleyiz dimi yaa.. arada bi mevzumuz oluyor illa yani herşeyi çok düşünmekten çok planlamaktan çok kontrol altına almaya çalışmaktan beynimiz yoruluyor diye yorumluyorum ben
Diyetisyen Urfalı mı lahmacun candır yaa yedim mi 3-4 yiceksin yani maşallah 1 taneyle nasıl tutuyorsun kendini
Yap komsulara dağıt demedi miYok ben seviyorum diye yazıyor tuzlularda tutuyorum da tatlı sıkıntı tiramisu yazacaktı dedim yok istemem ben 1 porsiyonla duramam en iyisi hiç görmeyeyim
Tokluktu galibaaçlık mı tokluk mu canım?